• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ahaaaa erken test yapmak için yer arayan bir arkadaş gelmişşş :)))))
Ay evet ya :))) okuyunca etkisi geçince hemen testi yapacak kesin dedim bende
:)) ben ilk iki testimi idrarda yapacam çift çizgiyi gördüğüm anda hemen kan vermeye allahım inşallah tutmuştur bebislerim

Canlar benim miniğim çabalıyo ama tam da olamıyo :(
9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
doktor bi hafta daha bekleyelim dedi.. bana dua edin ne olur, kafam karma karışık.. bir hafta sonra 1500 olur da kese görünürse saglıklıca büyücek inşallah :dua: yoksa düşecek..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Normal hayatta da aşırı sabırsız bir insanım ben. Beklentim varsa saatler günler geçmezzzz:)

Canlar benim miniğim çabalıyo ama tam da olamıyo :KK43:
9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
doktor bi hafta daha bekleyelim dedi.. bana dua edin ne olur, kafam karma karışık.. bir hafta sonra 1500 olur da kese görünürse saglıklıca büyücek inşallah :dua: yoksa düşecek..
Canımmm çok sevindim işte buna. Yükselme az diye biraz üzülmüştüm ama umudum hep vardı sıkı sıkı tutunsun inşallah sana gönlüne göre versin rabbim inşallahhh

Merhabalar,
Bende bugün tüp bebek tedavisine başladım. İstanbulda Ferhat Uysal hocada başladık. Yaşım 36. Eşimde morfoloji %1 ml de sperm sayısı 6.8 milyon hareketlilik %70. Tabi iş böyle olunca tüp bebeğe karar verdik doktorumuzla birlikte. Bugün adetimin 2. Günü gonal f 300 iğnemi oldum 5 gün olacak ipneler ondan sonra ilk kontrol perşembe. Hakkımızda hayırlısı :)
Merhaba oncelikle hayırlı olsun ferhat bey e bende gitmiştim mutezavi ve disiplinli birisi hadi bismillah ben başka biyerde tüp bebek işlemi yaptırdım

9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
13. Gün 168 olduğu düşünülürse 14. Gün de 250 civarı olması lazım. Çok da absürd fark yok. Bence canım senin kan verdiğin saatlerle ilgili bir durum bu. Hangi saatlerde kan verdin?

Selam kızlar nasılsınız Yeni hamiş olanlar sağlıklı kucağına alırsınız inş benımde negatıften sonra adet olduğumun 5.gunu bugün hala biticek gibi degıl tam bıttı dıyorum kahverengı leke gelıyor bitsede hayırlısıyla dr gitsem hamiş haberlerı duyunca heyecanlanıyorum oğlumda sürekli anne benım kardesım olmıcakmı dıyo okulda herkesın kardesı varmış rabbim inş bu sefer hayırlısıyla nasıp eder 7 tane blast dondurulmus embrıyom var hayırlısı bakalım
Bizde sendeniz canım sıkma canını çocukların dünyası temiz

Kizlar 2 gundur bogazim hep kuru gicik yapiyor gogus kafesim gogusum kabar kabar oldu kasiniyor surekli hapsiriyorum netten baktim hamilelik alerjisi diyo dogum sonrasina kadar bisey yapilamiyormus ben nasil bulacam alerjinin neye oldugunu ya bogazim git gide dahada kuruyor:KK12:

Inşallah canım hepimiz sağlıkla duyalım kalp atışlaŕını haftaya cuma tekrar bakıcak keseye daha çok yeni belki ikincide vardır dedi neden öyle dedi anlamadım
Canım tüp bebek te embriyonun ikiye bölünme ihtimali daha yüksek oluyor o yüzden kesenin içinde ikinci bebek var mı yok mu diye çağırıyorlar. Benide 1 hafta sonrasında bakalım diye çağırdı

Hanımlarrrrr 9. gün sonucum 97 :KK28: İnşallah kalp atışını da duyarsam daha rahatlıcam ama şimdilik bu değer bile yeterli tabi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum. :dua:

Canim tebrik ederim allah tamamina erdirsin

Kizlar 2 gundur bogazim hep kuru gicik yapiyor gogus kafesim gogusum kabar kabar oldu kasiniyor surekli hapsiriyorum netten baktim hamilelik alerjisi diyo dogum sonrasina kadar bisey yapilamiyormus ben nasil bulacam alerjinin neye oldugunu ya bogazim git gide dahada kuruyor:KK12:

Basit bir boğaz kuruluğu da olabilir
Alerjik degildir belki
Bol su ic
Bogazin dostu su dur
Kuru birakmamaya çalış

Ay evet ya :))) okuyunca etkisi geçince hemen testi yapacak kesin dedim bende
:)) ben ilk iki testimi idrarda yapacam çift çizgiyi gördüğüm anda hemen kan vermeye allahım inşallah tutmuştur bebislerim

canım bazen idrarda hemen çıkmayabilir negatif çıkarsa hemen olumsuz düşünme.ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman yaptığimda o kadar silikti ki kandan önce yapsaymışım çıkmayınca üzülecekmişim.2.kat değerinden sonra yapmıştım bide düşün yani.hepiniz için hayırlısı inşallah pozitif haberlerinizi aliriz

9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
Canimm değerin başta ikiye katlamasa da 14. Gun kan testin harika çıkmış kuzucuk tam güzel büyümüş annesi inşallah keseyide gorcen canını sıkma üzülme bak.yoluna girmeye başlamış değerin

9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..

rabbim büyük canım inşallah daha da yükselecek keseyi goruceksin.dualarımız seninle canım stres yapma

Back