• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam kızlar nasılsınız Yeni hamiş olanlar sağlıklı kucağına alırsınız inş benımde negatıften sonra adet olduğumun 5.gunu bugün hala biticek gibi degıl tam bıttı dıyorum kahverengı leke gelıyor bitsede hayırlısıyla dr gitsem hamiş haberlerı duyunca heyecanlanıyorum oğlumda sürekli anne benım kardesım olmıcakmı dıyo okulda herkesın kardesı varmış rabbim inş bu sefer hayırlısıyla nasıp eder 7 tane blast dondurulmus embrıyom var hayırlısı bakalım

Merhaba arkadaşlar polikistik over olup ebru Hanim da tedavi gören varmı?

%50 sorduğun soruya cevabim
polikistikim insülin direncim var
Ama ebru hanimda tedavi görmedim:)
Tüp doktorum polikistik icin özel birsey söylemedi
Zaten prosedür herkese ayni sanirim
Bize özel bir sey yapiliyor mu?

Selam kızlar nasılsınız Yeni hamiş olanlar sağlıklı kucağına alırsınız inş benımde negatıften sonra adet olduğumun 5.gunu bugün hala biticek gibi degıl tam bıttı dıyorum kahverengı leke gelıyor bitsede hayırlısıyla dr gitsem hamiş haberlerı duyunca heyecanlanıyorum oğlumda sürekli anne benım kardesım olmıcakmı dıyo okulda herkesın kardesı varmış rabbim inş bu sefer hayırlısıyla nasıp eder 7 tane blast dondurulmus embrıyom var hayırlısı bakalım

Masallah blastin olmasi süper

Benim 2 gün kanama oldu
2 gündürde leke şeklinde
Histeroskopi yaptiracakmisin yoksa direk koyulacakmi blastlar

Kasim da da senden hayırlı güzel haberi duyacağı inşallah canım

Masallah blastin olmasi süper

Benim 2 gün kanama oldu
2 gündürde leke şeklinde
Histeroskopi yaptiracakmisin yoksa direk koyulacakmi blastlar
Yaptırıcam sanırım canım dr adet biter bıtmez gel dedi bakalım ne dıcek bende polıkıstık overlıyım pgt yıde düşünüyorum ama çok pahalı ya dr embrıyoların ıyı dıyo bu koyduklarıda blasttı ama olmadı bılmıyorum napıcam sen ne yapmayı dusunuyorsun

Yaptırıcam sanırım canım dr adet biter bıtmez gel dedi bakalım ne dıcek bende polıkıstık overlıyım pgt yıde düşünüyorum ama çok pahalı ya dr embrıyoların ıyı dıyo bu koyduklarıda blasttı ama olmadı bılmıyorum napıcam sen ne yapmayı dusunuyorsun

Pgt embriyo testi demek ise yaptiramiycam maddi olarak
Senin dr gerek yok dediyse onu dinle bence
Benim zaten dondurulmus son bir denemelik embriyom var
Ne varsa koyacaklar yani pgt gereksiz masraf olur.
Histeroskopi den emin değilim
Zaten rahimde problem olsa hsg de rahim filmimde cikardi
Sadece cizik attirmak icin histeroskopi yaptirabilirim
Burda okuduğum genelde çizik attiranlarin olumlu sonuclandi

Kizlar normalde adetim hep normal tarihinden bir en fazla iki gün önce olurken bugün kanamam olmuş hafif ve 6 7 güne bekliyordum.Opunun 10. günü bugün. Neden böyle oldu acaba bilgisi olan var mı?
Canim benim regl de hep 28 gunde bir olur. 14 unde olmustum gecen ay. ama opudan 5 gun sonra oldum. Yani ayin 4 unde oldum. Normal sanirim cunki doktorum 5 yada 6 gune olursun demisti

Hanımlarrrrr 9. gün sonucum 97 :KK28: İnşallah kalp atışını da duyarsam daha rahatlıcam ama şimdilik bu değer bile yeterli tabi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum. :dua:
Tebrikler canim cok sevindim saglicakla devamini diliyorum

Merhaba kızlar bugün transferin 4.günü idrar sonrası pembe renkli akıntı geldi Dr aradım bugün proluton iğne yaptır dedi benim gibi bu durumu yasayan var mi

Vallahi öneririm. Kemal Hoca çok başka biri. Para değil başarı odaklı bir doktor. Konuk evleri var hastanenin 1 sk ilerisinde . tedavi sürecinde orada ağırlanıyor il ve yurt dışından gelenler . ekip oldukça profesyonel. bir çok yerde olduğu gibi sizi dolar $ olarak görmüyorlar.
Evet kendisi benimde doktorum basari orani cok yuksek bir hastane cok ilgili ve cok etik calisiyorlar paraci degiller. Il disindan gelenlere konaklama imkanlari var. Tavsiye ederim kizlar

Pgt embriyo testi demek ise yaptiramiycam maddi olarak
Senin dr gerek yok dediyse onu dinle bence
Benim zaten dondurulmus son bir denemelik embriyom var
Ne varsa koyacaklar yani pgt gereksiz masraf olur.
Histeroskopi den emin değilim
Zaten rahimde problem olsa hsg de rahim filmimde cikardi
Sadece cizik attirmak icin histeroskopi yaptirabilirim
Burda okuduğum genelde çizik attiranlarin olumlu sonuclandi
Benden Rahim filmimi istedi 8 sene oğlumdan önce cekılmıstım bulamıyorum sanırım kaybetmişim muhtemelen yapılacak hısteroskopı sanırım çizik atmayı bılmıyorum onuda sorayım

Bende perşembe gitçem Hulusi hocaya. Hulusi hoca hcg 1000in üstüne çıktıktan 10 gün sonra çağrıyomuş hep
Aa öyle mi yani işi garantiye alıyor.

Daha öncesinde kese için ayrı

Bebek kalp atışı için ayrı çağırıyor o zman

Kan değerim de çıkmış 3069. Bu değerde kese görünmesi lazım değil miydi pffff:KK43:
Canim genelde 2000 3000 arası görünür diyorlar

Ama makine iyi ve kaliteli görüntüsü varsa sen koru hastanesine mi gitmiştin.

Belki makinası eskidir

Ya da doktor kaynaklidir.

Hangi doktora gittin sen orda

Back