- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
- Konu Sahibi floransa17
- #5.861
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsinbenim de 9. gün bugün :-D ben güzel sonuç aldım inşallah sen de mutlu haberi alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsinbenim de 9. gün bugün :-D ben güzel sonuç aldım inşallah sen de mutlu haberi alırsın
Merhaba arkadaşlar polikistik over olup ebru Hanim da tedavi gören varmı?
Selam kızlar nasılsınız Yeni hamiş olanlar sağlıklı kucağına alırsınız inş benımde negatıften sonra adet olduğumun 5.gunu bugün hala biticek gibi degıl tam bıttı dıyorum kahverengı leke gelıyor bitsede hayırlısıyla dr gitsem hamiş haberlerı duyunca heyecanlanıyorum oğlumda sürekli anne benım kardesım olmıcakmı dıyo okulda herkesın kardesı varmış rabbim inş bu sefer hayırlısıyla nasıp eder 7 tane blast dondurulmus embrıyom var hayırlısı bakalım
Kasim da da senden hayırlı güzel haberi duyacağı inşallah canımSelam kızlar nasılsınız Yeni hamiş olanlar sağlıklı kucağına alırsınız inş benımde negatıften sonra adet olduğumun 5.gunu bugün hala biticek gibi degıl tam bıttı dıyorum kahverengı leke gelıyor bitsede hayırlısıyla dr gitsem hamiş haberlerı duyunca heyecanlanıyorum oğlumda sürekli anne benım kardesım olmıcakmı dıyo okulda herkesın kardesı varmış rabbim inş bu sefer hayırlısıyla nasıp eder 7 tane blast dondurulmus embrıyom var hayırlısı bakalım
Yaptırıcam sanırım canım dr adet biter bıtmez gel dedi bakalım ne dıcek bende polıkıstık overlıyım pgt yıde düşünüyorum ama çok pahalı ya dr embrıyoların ıyı dıyo bu koyduklarıda blasttı ama olmadı bılmıyorum napıcam sen ne yapmayı dusunuyorsunMasallah blastin olmasi süper
Benim 2 gün kanama oldu
2 gündürde leke şeklinde
Histeroskopi yaptiracakmisin yoksa direk koyulacakmi blastlar
İnş canım Allah razı olsunKasim da da senden hayırlı güzel haberi duyacağı inşallah canım
Agir kaldırma,sıcak su ile duş alma. Bunun dışında günlük aktivitelerine devam edebilirsin dedi.Hadi geçmiş olsun simdi sira en heyecanlı bekleyiste:)
Tranfer sonrasi nelere dikkat etmelisin dediler?
Yaptırıcam sanırım canım dr adet biter bıtmez gel dedi bakalım ne dıcek bende polıkıstık overlıyım pgt yıde düşünüyorum ama çok pahalı ya dr embrıyoların ıyı dıyo bu koyduklarıda blasttı ama olmadı bılmıyorum napıcam sen ne yapmayı dusunuyorsun
Canim benim regl de hep 28 gunde bir olur. 14 unde olmustum gecen ay. ama opudan 5 gun sonra oldum. Yani ayin 4 unde oldum. Normal sanirim cunki doktorum 5 yada 6 gune olursun demistiKizlar normalde adetim hep normal tarihinden bir en fazla iki gün önce olurken bugün kanamam olmuş hafif ve 6 7 güne bekliyordum.Opunun 10. günü bugün. Neden böyle oldu acaba bilgisi olan var mı?
Tebrikler canim cok sevindim saglicakla devamini diliyorumHanımlarrrrr 9. gün sonucum 97 İnşallah kalp atışını da duyarsam daha rahatlıcam ama şimdilik bu değer bile yeterli tabi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum.
Aaaa benim doktorummm canim bende ordayimteşekkürler
antalya tüp bebek merkezi- kemal özgür - 32 yaşındayım . yumurta rezervlerim sıkıntılı idi. sağllıklı çok az yumurtam vardı
Evet kendisi benimde doktorum basari orani cok yuksek bir hastane cok ilgili ve cok etik calisiyorlar paraci degiller. Il disindan gelenlere konaklama imkanlari var. Tavsiye ederim kizlarVallahi öneririm. Kemal Hoca çok başka biri. Para değil başarı odaklı bir doktor. Konuk evleri var hastanenin 1 sk ilerisinde . tedavi sürecinde orada ağırlanıyor il ve yurt dışından gelenler . ekip oldukça profesyonel. bir çok yerde olduğu gibi sizi dolar $ olarak görmüyorlar.
Benden Rahim filmimi istedi 8 sene oğlumdan önce cekılmıstım bulamıyorum sanırım kaybetmişim muhtemelen yapılacak hısteroskopı sanırım çizik atmayı bılmıyorum onuda sorayımPgt embriyo testi demek ise yaptiramiycam maddi olarak
Senin dr gerek yok dediyse onu dinle bence
Benim zaten dondurulmus son bir denemelik embriyom var
Ne varsa koyacaklar yani pgt gereksiz masraf olur.
Histeroskopi den emin değilim
Zaten rahimde problem olsa hsg de rahim filmimde cikardi
Sadece cizik attirmak icin histeroskopi yaptirabilirim
Burda okuduğum genelde çizik attiranlarin olumlu sonuclandi
Bende perşembe gitçem Hulusi hocaya. Hulusi hoca hcg 1000in üstüne çıktıktan 10 gün sonra çağrıyomuş hepCanim gogsen beye gittim bugün. Keşke için haftaya gel dedi. Cuma gibi. Sana kaçıncı gün gel demişti
Aa öyle mi yani işi garantiye alıyor.Bende perşembe gitçem Hulusi hocaya. Hulusi hoca hcg 1000in üstüne çıktıktan 10 gün sonra çağrıyomuş hep
Canim genelde 2000 3000 arası görünür diyorlarKan değerim de çıkmış 3069. Bu değerde kese görünmesi lazım değil miydi pffff