• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnşallah canım çok teşekkür ediyorum. Tamamen sevinemedim tabi ama değişik duygular içindeyim . Kızlar ya mübdi ismini elinizi karnıza koyun hep okuyun sayısı önemli değil duanın sayısı olmaz zaten gönlünüzce olsun herşey rabbim beni tek koymaz diye dua edin

canim bazı zikirlerin sayisi olduğu için ben 99 defa diyorum ya mübdi yi programında da otomotik olarak 99 çıkıyor zaten.tabiki de yer gök dua rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallah

Amin bitanem amin en önemlisi o zaten kaliteli olsun 4 5 olsun. Evet daha çok pkolar çok yumurta üretip ohss oluyolar ve ağrı çekiyolarmış
Canim bende 31 yumurta toplandı Ohss olmadim ağrı falanda çekmedim tamamen yaş ve rezerv ile alakali bir durum yumurta sayisi. . Vede hayırlı olmasi önemli benim çok olmasına rağmen ilk transferim negstif oldu yani az yumurta ile yola başlayıp pozitif te olabilir çok yumurta ile yola başlayıp negstif te olabilir tamamen Allahın izni ile olan birsey Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin ..

Kızlar herkese merhaba tekrardan sonucumu aldım 19,98 çıktı doktorumu aradım gebelik var ptesi testi tekrarla artması lazım dedi. Duanıza talibim inşallah rabbim beni tek koymaz ve yavrum benimledir bana tutunur sıkı sıkı değerim artar.. Benim 8 gün lekelenmeler olmuştu büyük ihtimal o zaman yerleşti inşallah . 11.gün kan verdim 3. Gün embriyosu dondurulmuş kızlar siz sormadan ileteyim dedim

allahın izniyle bebeğin seninle canım hiç aklına olumsuzluk getirme. 3. gün için benim merkezimde 14. gün testi istiyorlar. günün için bence gayet iyi bir değer bu.

Valla bu isleri aklim almiyo bi ogle bi boyle diyolar tek fiyat pahali insallah cok dollenirde oraya cok gider bu kadar masrafa deger ordan ne kadar saglam gelcegi supheli ne kadar cok o kadar sans
Canim bendende embriyo basina 600 dolar istediler 5 embriyom var. kromozomlarimiz temiz cikmisti. Biz yaptirmadik. O parayi olmadi ikincide degerlendiriruz diye dusunduk. Birde kaderci davranmak istedik. Sonucta bunca hamile insan pgt yaptirmiyor. Dr saglikli gelme orani % 40 dedi. Cok dusuk bi oran. Hakkimizdan hayirlisi olsun

Hayırlı olsun inşşh hamilesin sanırım... ne kadarda aynı şeyleri yaşamışız seninle bende geçen yıl aralık ayında ilk tüp bebek tedavimde olumlu sonuç almıştım 5 embriyomdan 2si transfer edilmişti tek hamilelik oluştu fakat 23.haftamda 1 haziranda rahiö ağzı yetmeZliğindrn erken Doğumla oğlumu kaybettim 20 eylül son adet tarihim maalesef dondorulmuşum olmadığı için tekrar iğneler derken bugün opu oldu ve 3 yumurtam için hayırlı haber bekliyorum inişh sonucumda senin gibi güzel olur allh sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Basiniz sagolsun cok uzuldum allah saglikla tekrarini nasip etsin kucaginizda gostersin

canim bazı zikirlerin sayisi olduğu için ben 99 defa diyorum ya mübdi yi programında da otomotik olarak 99 çıkıyor zaten.tabiki de yer gök dua rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallah
Doğru canım evet bende onu duydum ben normal zaman hani aklımıza düşünce de sayı önemli değil okuyalım yeter ki diye dedim inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin

Kızlar herkese merhaba tekrardan sonucumu aldım 19,98 çıktı doktorumu aradım gebelik var ptesi testi tekrarla artması lazım dedi. Duanıza talibim inşallah rabbim beni tek koymaz ve yavrum benimledir bana tutunur sıkı sıkı değerim artar.. Benim 8 gün lekelenmeler olmuştu büyük ihtimal o zaman yerleşti inşallah . 11.gün kan verdim 3. Gün embriyosu dondurulmuş kızlar siz sormadan ileteyim dedim
Tebrikler canim katlanarak artsin degerin insallah saglikla

Kizlar hadi sizi biraz güldüreyim bugun opudan aglayarak cikmisim baya kendime gelememisim esim surekli elimi tutup sakinlestiriyomus bitti gecti diye sonra aglamam kesilmiş eşime demisim ya ben aksama yemek yapmadim valla evde yemek ne yicez ki filan baslamisim soylenmeye:olamaz:esimde tamam hayatim simdi onu dusunme dinlen ben hallederim diyomus yok ya olmaz yemeksiz nasil yapmadim ben diyomusum eşimde simdi aklina geldi güluyoz yemek dedin kaldin diyo:KK48:
Senin sinirlerin bozulmus canim. Bende opuya gecmeden, damar yolu acip, odaya aldilar ustunu giyin dediler giyindim. Aglayacagim zor tutuyorum kendimi. Bu basima gelen ne ben nerdeyim burasi neresi modunda. Allahim hemen olsun bitsin yoksa cok aglayacagim diyip bi care hissettim kendimi. Bir yandanda aglama yonca guclu ol sen manyakmisin diyordum. Ya kolay seyler yasamiyoruz allah yuzumuze baksin

Kızlar transferim oldu. :rapci:İşlem çok basitmiş ama yaa o kadar idrara sıkıştırdılar beni sormayın.. bi girdim sıkışığım diye tüm ekip toplanmış baktılar Rahim kıvrık bu şekilde işlem yapamam git biraz daha su iç dedi doktor. Totalde 2,5 litre suyu içtim öyle girdim işleme :KK57:bi de mesaneme baskı oldu işlem boyunca ekrandan izlemek için .aman Allahımmm geçmedi o dakikalar:))) 5 dk gibi sürede çok şükür oldu bitti. Sonrasında 2,5 saat yattım hastanede. 12 gün beklemede sıra:kahve::KK9:
Hadi hayirlisi canim kendini yorma dinlen. Insallah bebislerin sımsıkı tutunsun sana annesi

Kızlar transferim oldu. :rapci:İşlem çok basitmiş ama yaa o kadar idrara sıkıştırdılar beni sormayın.. bi girdim sıkışığım diye tüm ekip toplanmış baktılar Rahim kıvrık bu şekilde işlem yapamam git biraz daha su iç dedi doktor. Totalde 2,5 litre suyu içtim öyle girdim işleme :KK57:bi de mesaneme baskı oldu işlem boyunca ekrandan izlemek için .aman Allahımmm geçmedi o dakikalar:))) 5 dk gibi sürede çok şükür oldu bitti. Sonrasında 2,5 saat yattım hastanede. 12 gün beklemede sıra:kahve::KK9:
Oh maşallah bi an Önce geçsin şu günler de test yapalım
Benim doktor idrara hafif sıkışık alıyor
Gayet acısız sizisiz bi işlem
Benim kasiklarim rahim üstü bi sertleşti ve acayip gazı var bide yüzüm yanaklarım al al oldu :)) ateş bastı üstümü ya
Sende durumlar nasıl

Gozunaydin tebrikler. Darisi basimiza insallahh

Oo maşallah canım hamilesin allahin izniyle sonuçta bi değerin var test gününe göre de gayet iyi bi değer çünkü senin test günü 14. Gün sonra galiba öyle düşün
Hadi hayırlısı inşallah

Oo maşallah canım hamilesin allahin izniyle sonuçta bi değerin var test gününe göre de gayet iyi bi değer çünkü senin test günü 14. Gün sonra galiba öyle düşün
Hadi hayırlısı inşallah
Amin canım inşallah rabbim gönlümüzden geçeni biliyor hayırlı ile nasip etsin darısı bekleyen herkesin başına

Oh maşallah bi an Önce geçsin şu günler de test yapalım
Benim doktor idrara hafif sıkışık alıyor
Gayet acısız sizisiz bi işlem
Benim kasiklarim rahim üstü bi sertleşti ve acayip gazı var bide yüzüm yanaklarım al al oldu :)) ateş bastı üstümü ya
Sende durumlar nasıl
Ay ne güzelmiş hafif sıkışık alması.. her doktor bi farklı uygulama yapıyor. Sonuçlarımız iyi olsun da:dua:
ben var ya transferden sonra sürgüyü kaç kez kullandım bilmiyorum öyle böyle değildi:)) gaz yok çok fazla ağrım da yok biraz ateşim var. Ayaklarımı sıcak tutuyorum. Üşütmemek lazım.
12 gün geçse de sonucu alsak.. şimdiden çok heyecanlıyım.

Hayırlısı olsun arkadaşım bende öyleydim 3-5 kez idrarımı yaptım sürgüye ve tam dolu :) Ateş bende de hep oldu üstüm yanarken ayaklarım üşüdü bol bol dinlen arkadaşım olumlu düşün güzel enerji gönder evrene duana sarıl sıkı sıkı rabbim beni tek koyma diye dua et Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah bebeklerin sana tutunur

Tebrikler ikraberraol ikraberraol :))
Katlanarak gitmesi icin dua ediyoruz
İnsallah güzel gelisecek hersey

Back