• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Zeyneptanemm Zeyneptanemm cnm sen kalp atışı ile birlikte görmek için mi şimdi kese görmeye gitmiyosun? Ilk senin sonuçlanmışti kese görmeye gidebilirsin bence insalalh çok güzel olur hersey hakkında. . Hepimizin hakkında inşallah :anne:

sinkarr içimden ne geçiyor biliyor muusn sen doğal yolla hamile kalacaksın:)
ayy canım ne kadar iyimsersin ,tüp bebekle olmadı doğal yolla nasıl olur bılemıyorum
bu ay 2 defa ilişkı oldu zaten ...eşim şehir dışında
bende 2 defa kaplıcalara gittim... oda sırf rahatlamak için
öbür ay süt ve pırasa buharı yapacagım hep aklımda ama bir türlü yapamadım birde kaplıcalara giderim olmazsa (pek ümidim yok zaten) direk 2. tüp bebeğe başlıyacagım

Kızlar dün ilk tüp bebek tedavim için doktora gittin bana gonal-f 450 iğne folbiol folik asit, coraspin kan sulandırıcı ve evicap e vitamin verdi salı günüde kontrole çağırdı. Hepsine 650 tl ödedim sizler nekadara almıstınz

yok canım ben sadece iğne ücretini merak ettim yani yumurta büyümesi için iğne veriyolar ya onlar ne akdar tutuyor acaba?
canım benım toplam ilaçlar 1.200 civarı tuttu... ama ben düşük doz kullandım

canım benım toplam ilaçlar 1.200 civarı tuttu... ama ben düşük doz kullandım
sağol canım. evet seninki baya düşük doz çünkü maşallah zaten kendiliğinden de yumoşların gelişiyor. benim sanırım yüksek doz olur e2 biraz düşük 3000 tl falan tutar sanırım.

ayy canım ne kadar iyimsersin ,tüp bebekle olmadı doğal yolla nasıl olur bılemıyorum
bu ay 2 defa ilişkı oldu zaten ...eşim şehir dışında
bende 2 defa kaplıcalara gittim... oda sırf rahatlamak için
öbür ay süt ve pırasa buharı yapacagım hep aklımda ama bir türlü yapamadım birde kaplıcalara giderim olmazsa (pek ümidim yok zaten) direk 2. tüp bebeğe başlıyacagım
canım inşallah gerek kalmıcak tüp bebeğe. olmasa bile 2, denemen pozitif olucak. çünkü maşallah her şey öyle güzel yolunda ki. senin şansın bizden çok daha fazla

sağol canım. evet seninki baya düşük doz çünkü maşallah zaten kendiliğinden de yumoşların gelişiyor. benim sanırım yüksek doz olur e2 biraz düşük 3000 tl falan tutar sanırım.
canım bana muhasabedekı kadın fiyat hakkında bilgi verirken ilçlar 1.000-2.500 arası tutyor dedi .. 3.000 bulmaz bence birde bizim bir eczanemız var ordan alabılırsın daha uyguna veriyorlar ismini unuttum şimdi:( bizim memorial sayfasına yazarsan arkadaşlar yardımcı olur sana

baya az tutmuş canım maşallah demek ki sende düşük doz kullandın
canım 7 gün ganol f 225 doz kullandım 8-9-10 günler 150 doz kullandım
birde merional iğne vardı. 3 tane çatlatmama iğnesi verdi iki tane çatlatma iğnesi arkadaşım

bahçecinin anlaşmalı olduğu eczane var ordan aldım ilaçları canım

canım inşallah gerek kalmıcak tüp bebeğe. olmasa bile 2, denemen pozitif olucak. çünkü maşallah her şey öyle güzel yolunda ki. senin şansın bizden çok daha fazla
kuzum çok sağol hepinize dua ediyorum Rabbim hepimize, tüm isteyenlere tez vakitte nasip etsin

canım 7 gün ganol f 225 doz kullandım 8-9-10 günler 150 doz kullandım
birde merional iğne vardı. 3 tane çatlatmama iğnesi verdi iki tane çatlatma iğnesi arkadaşım

bahçecinin anlaşmalı olduğu eczane var ordan aldım ilaçları canım
anladım canım bende memorialde tedavi görüyorum haftaya başlayacağım Allahtan hayırlsıı bakalım çok heyecanlı:) iğneler çok acıtıyor mu:(

Kızlar dün ilk tüp bebek tedavim için doktora gittin bana gonal-f 450 iğne folbiol folik asit, coraspin kan sulandırıcı ve evicap e vitamin verdi salı günüde kontrole çağırdı. Hepsine 650 tl ödedim sizler nekadara almıstınz
canım daha yumurta gelişimine göre ilaç alabilirsin benimki opuya kadar 1760 tl

canım bana muhasabedekı kadın fiyat hakkında bilgi verirken ilçlar 1.000-2.500 arası tutyor dedi .. 3.000 bulmaz bence birde bizim bir eczanemız var ordan alabılırsın daha uyguna veriyorlar ismini unuttum şimdi:KK43: bizim memorial sayfasına yazarsan arkadaşlar yardımcı olur sana
tamam tatlım çok sağol

Back