• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

memorial bizde de % 1 denmişti, çok gerilmiştik. Genel olarak mı böyle yapıyorlar acaba ?
vallahı canım bılmıyorum ama ben memorildekı sayfada arkadaşlarla konusuyordum %4 den yukarısına rastlamadım .. genel olarak %1,2,3 oluyor

ne zaman göreceğimi bilmiyorum ki canım cumartesi kan tekrarlanacak. bakalım ne diyecek doktor tahminimce haftaya cuma ya da cumartesi kese görünür
Hadi hayırlısı bakalım bebisin sağlıklı bir şekilde büyür sonrada annesinin kucağına gelir minnak

canım şimdiden hayırlı olsun inşallah kaliteli bir sürü yumurtan gelir
aa ne güzel transfer tarıhi bile belli olmuş sağlıkla döllenip sana bebiş/bebişler olarak dönsün inşallah
Allah razı olsun canım benim

güzel kalpli kardeşim ne güzel kalbin var tanımadığın o kadına nasıl üzüldün ve dua ettin allah senden de razı olsun. bende öyle merkezde gördüklerime hep dua ediyorum özellikle ilk bebeği için bu yolda ilerleyene benden önce nasip etsin rabbim diyorum.

maşallah maşallah arkadaşım ne güzel gelişmeler inşallah eşininde sonucu güzel gelir canım inşallah ocak ayına kadar güzel haberlerini alırız inşallah güzelim

bende iyiyim şükür adet olmadım daha bekliyorum heyacanla olsun diye
Ayy canım ne kadar zor olduğunu içine girmeden kimse bilmiyor. Hele bu evlat konusu yerine bisey koyupta bastıracağın bisey degilmis.etrafta şunun çocuğu yok daha ne bekliyorsunuz vs.diye konuşmak çocuğu olanlara ne kadar kolaymış allahım herkese bakabileceği kadar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hep dualar ediyorm rabbim sesimizi duyacak.senin ettiğin dualar hurmetine rabbim ilk transferinde nasip edecek inşallah

bizde de sayı ve jareketlilik normal ama morfoloji sıfır:KK70::KK70: bizede önemli değil dediler.
canı test elındeyse son sayfadakı değer çok önemlı TPMSS diye birsey yazıyor yıkama sonrası morfolojik olarak normal sperm sayısı bizim o değer 36.000.000 bu değer çok önemlı (yane bu değer şekıl ve hız bakımından en iyi sperm sayısını veren değer...

yok canım normalde doktorum dünden için gorebilirsin dedi ama kendisi yurt dışında olduğu için 9 ekimde gel dedi.biz doktorumu bırakmama kararı aldık devam edeceğimiz için başka doktor karıştırmak istemedik o yüzden 3 gün sonra nasipse görücez ama kalp atısını duyarmiyiz bilmiyorum
Canim 5 haFTA bitmiş 6.haftaya girmis olursan kalbinide duyabilirsiniz canım yani bildiğim kadarı ile .. suan hesaplamana göre kaç haftalik senin ?

Kızlar sonucum çıktı 2.gün embriyosu 9.gün tahlili 11.38 sizce normal mi bu yoksa düşük mu. 9.gün kan tahlili yaptıran arkadaşlarim yorumlarınızı bekliyorum
canım değer bana biraz düşük geldi ama inş katlanarak artar ... iki gün sonra tekrarlarsan daha netleşir herhalde

canı test elındeyse son sayfadakı değer çok önemlı TPMSS diye birsey yazıyor yıkama sonrası morfolojik olarak normal sperm sayısı bizim o değer 36.000.000 bu değer çok önemlı (yane bu değer şekıl ve hız bakımından en iyi sperm sayısını veren değer...
hemen bakıyorum canısı

canım bizde de 13 milyon yazıyor o değer iyi mi kötü mü bilemedim şimdi:(

Kızlar sonucum çıktı 2.gün embriyosu 9.gün tahlili 11.38 sizce normal mi bu yoksa düşük mu. 9.gün kan tahlili yaptıran arkadaşlarim yorumlarınızı bekliyorum
canım 2 gün sonra yaptır. erken yapmışşın sende

artış hızı da önemli 2 gün sonra 2 ye katlarsa sıkma canını

vallahı canım bılmıyorum ama ben memorildekı sayfada arkadaşlarla konusuyordum %4 den yukarısına rastlamadım .. genel olarak %1,2,3 oluyor
Morfoloji kaç olması gerek canim.bas anomalisi vs.de önemli degilmi uff hiç anlamiyrm bu isten:işsiz:

canım bizde de 13 milyon yazıyor o değer iyi mi kötü mü bilemedim şimdi:KK43:
canım gayet iyi yane 13.000.000 yumurtayı dölleyebılecek sperm var bize sadece olgun yumurta sayısı kadar sperm lazım oda zaten genel olarak 5-20 arası değişiyor

canım gayet iyi yane 13.000.000 yumurtayı dölleyebılecek sperm var bize sadece olgun yumurta sayısı kadar sperm lazım oda zaten genel olarak 5-20 arası değişiyor
ohhh şükür çok sevindim canım. ay çok heycanlıyım ya bir an önce gelse transfer zamanı. haftaya opu sürecine başlıyorum inşallah güzel güzel blast embriyolarım olur. ben bide ameliyat olucam ya onunda korkusu var

Morfoloji kaç olması gerek canim.bas anomalisi vs.de önemli degilmi uff hiç anlamiyrm bu isten:işsiz:
canım normal yollarla gebelık için morfolojinin en az %4 olması gerekır ama bu oran erkeğin sperm sayısına göre değişir tıbbı olarak bir erkekte normal yollarla çocuk sahıbı olması için en az 40.000.000 sperm olması gerekır bununda %50 hareketlı ve %4 morfoloji olarak iyi olması gerekır.... ama mesala erkegın sperm sayısı 200.000.000 ... sperm sayısı fazla olduğu için bu kişinin %25 hareketlılık %2 morfolojide tıbben normal kabul edilir...
ama biz tüp bebek yaptırdığımız için bunların fazla önemi yok en sağlıklı spermı bulup zaten döllenme oluyor... morfoloji %0 da olsa sağlıklı sperm labaratuvar ortamında bulunuyor

ohhh şükür çok sevindim canım. ay çok heycanlıyım ya bir an önce gelse transfer zamanı. haftaya opu sürecine başlıyorum inşallah güzel güzel blast embriyolarım olur. ben bide ameliyat olucam ya onunda korkusu var
inş canım sana bol bol dua edıyrum Rabbim tez vakıtte nasip etsin inş

canım 2 gün sonra yaptır. erken yapmışşın sende

artış hızı da önemli 2 gün sonra 2 ye katlarsa sıkma canını
Değerin pozitif biraz düşük ama 2. Gün embriosu demissin ondan olabilir. 2gun sonra tekrar etmen gerekecek.
2 gün sonra 11. Gün oluyor ya 12.gun vereyim diyorum. Yine de az çok anlarız artıştan dimi

Back