• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar dün ilk tüp bebek tedavim için doktora gittin bana gonal-f 450 iğne folbiol folik asit, coraspin kan sulandırıcı ve evicap e vitamin verdi salı günüde kontrole çağırdı. Hepsine 650 tl ödedim sizler nekadara almıstınz
Gonaf kaç kutu aldın.Etiket fiyatı 440 civarı ama geliş fiyatından Alsan 250_300 arası alırsın. Tanıdık eczaneden almak lazım diğerleri 20 lira falan tutmustur

arkadaşlar raporsuz hastalarda iğneler ve jeller yani ilaçların toplamı yaklaşık ne kadar tutuyor. biliyorum hastaya göre iğnenin dozuna göre değişiyor ama yaklaşık ne kadar oluyor acaba kullanan arakdaşlar bilgi verebilir mi?
Transfer önces Ganol f, merional, ovitrelle, orgalutran kullandım 2200 tl tuttu benimkiler raporsuz...Transferden sonraki ilaçlar nekadar tutacak bilmiyorum

@Dykdyk S sinkar Mutlu1anne Mutlu1anne keşke rapor çıkarma şansınız olsaydı. Benim amh düşüktü yani yüksek dozlarda bir ton iğne yedim ve rapor sayesinde 400 tl ödedim. Folikasit rapora girmiyor o dahil fiyat bu.
çok güzel yaaa. benim amh:1,40 sağ tüpümde de hidrosalpenks var ama rapor çıkmıyor. sigorta prim günümüz tutmuyor yaş küçük olunca daha:( birde 3 yıl evlilik şartı falan arıyolar o da yok

anladım canım bende memorialde tedavi görüyorum haftaya başlayacağım Allahtan hayırlsıı bakalım çok heyecanlı:) iğneler çok acıtıyor mu:KK43:
ganal f de sıkıntı yok canım merionali ilk kez tüp bebekte kullandım ilk bir iki gün yaktı ama hiç bir iğne öyle aman aman sorun yapmadı ama transfer sonrasında progestran iğne varmış o yakıyormuş canım

sen nerde tedavi görüyorsun

ganal f de sıkıntı yok canım merionali ilk kez tüp bebekte kullandım ilk bir iki gün yaktı ama hiç bir iğne öyle aman aman sorun yapmadı ama transfer sonrasında progestran iğne varmış o yakıyormuş canım

sen nerde tedavi görüyorsun
memorialde tedavi görüyorum canım. acısada öldürmez napalım katlanıcaz:) bende haftaya opu sürecine giricem opu olucam embriyo dondurulacak kasımda hidrosalpenks ameliyatı olucam ocak gibide transfer nasipse

@Dykdyk S sinkar Mutlu1anne Mutlu1anne keşke rapor çıkarma şansınız olsaydı. Benim amh düşüktü yani yüksek dozlarda bir ton iğne yedim ve rapor sayesinde 400 tl ödedim. Folikasit rapora girmiyor o dahil fiyat bu.
canım ben memorlde yaptırmak istiyordum orda rapor geçmiyordu sırf ilaçlar içinde rapor almak istemedim çünkü sadece 1 defa aşılama yaptırdım rapor için sanırım 2-yada 3 defa aşılama yaptırmak gerekıyordu... benım aşılamam 1.200 lira tuttu sayıyı doldurmak için aşılama yaptırsaydım daha zararlı olurdum hemde vakit kaybı... ilaçlar bana çok ağor gelmedi düşük doz kullandım, birde bizde sorun olmadığı için rapor zor çıkar falan dedı doktor bende açıkcası pekte uğraşmak istemedim... ama senın amh düşüklüğü rapor konusunda bayağı işe yaramış:)

memorialde tedavi görüyorum canım. acısada öldürmez napalım katlanıcaz:) bende haftaya opu sürecine giricem opu olucam embriyo dondurulacak kasımda hidrosalpenks ameliyatı olucam ocak gibide transfer nasipse
bende ocakta transfer olacağım sanırım
benimde miyon var adet olayım sonrasında alınacak rahim hazır olduğunda transfer olacak inşallah aynı dönemde bekleyeceğiz test sonucunu inşallah

hidrosalpenks ameliyatı ne demek canım

sende de önce embriyo elde etme yoluna gitmiş dr anlaşılan bende de embriyo elde edildi 3 tane 3. gün embriyom var

bende ocakta transfer olacağım sanırım
benimde miyon var adet olayım sonrasında alınacak rahim hazır olduğunda transfer olacak inşallah aynı dönemde bekleyeceğiz test sonucunu inşallah

hidrosalpenks ameliyatı ne demek canım

sende de önce embriyo elde etme yoluna gitmiş dr anlaşılan bende de embriyo elde edildi 3 tane 3. gün embriyom var
evet canım biz senle aynı zamanlar aynı heyecanları yaşayacağız inşallah:) hidrosalpenks tüpün içinde sıvı birikiyor ve bu sıvı zehirli oluyor embriyonun tutunmasını engelliyor tutsada düşük yaptırıyor o yüzden o tüpüm alınacak laporoskopiyle. bakalım benim kaç tane embriyom olacak. çok heyecanlı ve birazda sabırsızım. sizde sıkıntı neydi yaş kaçtı bu arada?

evet canım biz senle aynı zamanlar aynı heyecanları yaşayacağız inşallah:) hidrosalpenks tüpün içinde sıvı birikiyor ve bu sıvı zehirli oluyor embriyonun tutunmasını engelliyor tutsada düşük yaptırıyor o yüzden o tüpüm alınacak laporoskopiyle. bakalım benim kaç tane embriyom olacak. çok heyecanlı ve birazda sabırsızım. sizde sıkıntı neydi yaş kaçtı bu arada?
benim bir oğlum var canım ikinci evladım için bu süreçteyim 5,5 yıldır istiyorum olmadı
oğluma doğal yoldan gebe kaldım. 14 ay bekledikten sonra
5,5 yıl içinde de bir kez gebe kalabildim onda da dış gebelik oldu

yaşım 40 artık gecikmek istemedim miyonun gebeliği engellediği söylendi bu nedenle bu yola girdik ilerde pişman olmamak için oğlum kardeş istiyor canım

benim bir oğlum var canım ikinci evladım için bu süreçteyim 5,5 yıldır istiyorum olmadı
oğluma doğal yoldan gebe kaldım. 14 ay bekledikten sonra
5,5 yıl içinde de bir kez gebe kalabildim onda da dış gebelik oldu

yaşım 40 artık gecikmek istemedim miyonun gebeliği engellediği söylendi bu nedenle bu yola girdik ilerde pişman olmamak için oğlum kardeş istiyor canım
ay ne güzel Allah bağışlasın Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşuna. bende 26 yaşındayım daha önce çikolata kistim olmuştu bekarken acil ameliyat olmak zorunda kalmıştım. doğal olarka bu ameliyat rezervlerimi biraz düşürdü ameliyata bağlı olarak tüpümde sıvı birikti:( eşimde de morfoloji sıkıntısı var. ilk kez tüp bebek deneyeceğiz 2 yıllık evliyiz. Rabbim bizlerede nasip eder inşallah

ay ne güzel Allah bağışlasın Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşuna. bende 26 yaşındayım daha önce çikolata kistim olmuştu bekarken acil ameliyat olmak zorunda kalmıştım. doğal olarka bu ameliyat rezervlerimi biraz düşürdü ameliyata bağlı olarak tüpümde sıvı birikti:KK43: eşimde de morfoloji sıkıntısı var. ilk kez tüp bebek deneyeceğiz 2 yıllık evliyiz. Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
amin arkadaşım allah razı olsun rabbim hayırlısı ile sizede nasip etsin

ay ne güzel Allah bağışlasın Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşuna. bende 26 yaşındayım daha önce çikolata kistim olmuştu bekarken acil ameliyat olmak zorunda kalmıştım. doğal olarka bu ameliyat rezervlerimi biraz düşürdü ameliyata bağlı olarak tüpümde sıvı birikti:KK43: eşimde de morfoloji sıkıntısı var. ilk kez tüp bebek deneyeceğiz 2 yıllık evliyiz. Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
canım morfoloji memorilde yaptırdıysan düşük çıkması normal :)) benım eşimin sayı ve hareketlılık çok iyi ama morfoloji %1 ilk gördüğümde çok korkmuştuk eşimle ben,... ama semra hanım sayı ve hareketlılık çok iyi olduğu için sorun değil dedi...

canım morfoloji memorilde yaptırdıysan düşük çıkması normal :)) benım eşimin sayı ve hareketlılık çok iyi ama morfoloji %1 ilk gördüğümde çok korkmuştuk eşimle ben,... ama semra hanım sayı ve hareketlılık çok iyi olduğu için sorun değil dedi...
bizde de sayı ve jareketlilik normal ama morfoloji sıfır:D:D bizede önemli değil dediler.

Zeyneptanemm Zeyneptanemm cnm sen kalp atışı ile birlikte görmek için mi şimdi kese görmeye gitmiyosun? Ilk senin sonuçlanmışti kese görmeye gidebilirsin bence insalalh çok güzel olur hersey hakkında. . Hepimizin hakkında inşallah :anne:

yok canım normalde doktorum dünden için gorebilirsin dedi ama kendisi yurt dışında olduğu için 9 ekimde gel dedi.biz doktorumu bırakmama kararı aldık devam edeceğimiz için başka doktor karıştırmak istemedik o yüzden 3 gün sonra nasipse görücez ama kalp atısını duyarmiyiz bilmiyorum

Back