• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

arkadaşlar raporsuz hastalarda iğneler ve jeller yani ilaçların toplamı yaklaşık ne kadar tutuyor. biliyorum hastaya göre iğnenin dozuna göre değişiyor ama yaklaşık ne kadar oluyor acaba kullanan arakdaşlar bilgi verebilir mi?

A anneveoglusu Canım arkadaşım nasilsin?? Regli oldun mu? Benim dün kontrolüm vardı şükürler olsun rahim tamamen temizlenmis..ilk günkü gibi dedi hatta dr.polip vardı bide oda patolojiye gönderilmişti oda temiz cikmis.cok rahatladim.esimde ornek verdi bugun dr arayip bilgi verecek iste .3 ay bizi kendimize bıraktı.insallah hayırlısı bakalim.bu arada dün eşimi beklerken hastanede transfer olacak bir kadın vardı allahım eli ayağı birbirine karışmış heyecan stres tedirginlik yüzünden bukadar mi anlasilir.okadar uzuldumki allahım inşallah tutunur miniyi ona varya birçok dua ettim hic tanimadan:KK43::KK43:
güzel kalpli kardeşim ne güzel kalbin var tanımadığın o kadına nasıl üzüldün ve dua ettin allah senden de razı olsun. bende öyle merkezde gördüklerime hep dua ediyorum özellikle ilk bebeği için bu yolda ilerleyene benden önce nasip etsin rabbim diyorum.

maşallah maşallah arkadaşım ne güzel gelişmeler inşallah eşininde sonucu güzel gelir canım inşallah ocak ayına kadar güzel haberlerini alırız inşallah güzelim

bende iyiyim şükür adet olmadım daha bekliyorum heyacanla olsun diye

Ignelere baslamanla transfer arasi 15 gün cnm asagi yukari 15 le 20 gün atasi oluyo galiba.. 37 yumurtanın ne kadari büyüklük olarak iyiydi
Aynen 15 gun asagi yukari canim 20 tanesini dollemeye biraktilar 18 tanesi dollenmisti yani 18 i kaliteliydi transfer gunune 5 tane 5. Gun embriyosu kaldi 4 tanesi donduruldu

Hayırlı cumalar canım şimdi çıktım hastaneden pazartesi opu var Allâh izin verirse. Birsuru iğne verdi yine. Herşey güzel şimdilik. Ama özlem hemşire yumurtalarin boş çıkmazsa perşembe transferin olur dedi. İçim bi tuhaf oldu o öyle deyince. Sen nasilsin

canım şimdiden hayırlı olsun inşallah kaliteli bir sürü yumurtan gelir
aa ne güzel transfer tarıhi bile belli olmuş sağlıkla döllenip sana bebiş/bebişler olarak dönsün inşallah

Kizlar cok sukur opudan ciktim 12 yumurta toplandi esimdede 500 bin sperm bulundu mikroteseye gerek kalmadi cok sukur rabbime onumuzdeki carsamba artik kaci dollenirse genetige gitcek 7-21 gun arasinda gelip transfer olcak dua ediverin ins hersey boyle guzel devam eder

canım hayırlı haberlerini alalım inşallah

Kızlar negatif sonrası 5 gün sonra regli oldum normalde benimm hiç başımın ağrıdığını bilmem ve ağrı kesici ilaç kullanmayı sevmem ama bu gün reglimin 2 günü 3 gündür inanılmaz başağrısı çekiyorum gözlerime vuran bir ağrı kullandığımız ilaçların etkisi oabilirmi acaba üst üste tedavi gördüğümden çok ilaç kullandım ama gözümü açamıyorum başımın ön tarafı komple ağrıyor

canım geçmiş olsun neren ağrıyorsa canın orda

arkadaşlar raporsuz hastalarda iğneler ve jeller yani ilaçların toplamı yaklaşık ne kadar tutuyor. biliyorum hastaya göre iğnenin dozuna göre değişiyor ama yaklaşık ne kadar oluyor acaba kullanan arakdaşlar bilgi verebilir mi?
canım benim özel birde ameliyat olacak merkezde miyon için

o olmasa bize 12.000 tl tutacaktı

canım varya harbi öyle gözümü açamıyorum baş ağrısında inşallah geçicidir bu ağrı ağrı kesici alamıyom reglim kesiliyor off off :) kadın olmak çok zor erkek olaydım keşke bir sünnet dertleri var ne fazla bir de prostat bizde öylemi reglisi var her ay doğumu var menopozu var varda var :)

canım varya harbi öyle gözümü açamıyorum baş ağrısında inşallah geçicidir bu ağrı ağrı kesici alamıyom reglim kesiliyor off off :) kadın olmak çok zor erkek olaydım keşke bir sünnet dertleri var ne fazla bir de prostat bizde öylemi reglisi var her ay doğumu var menopozu var varda var :)

ahh canım benim kıyamam allah şifa versin sana

Kızlar negatif sonrası 5 gün sonra regli oldum normalde benimm hiç başımın ağrıdığını bilmem ve ağrı kesici ilaç kullanmayı sevmem ama bu gün reglimin 2 günü 3 gündür inanılmaz başağrısı çekiyorum gözlerime vuran bir ağrı kullandığımız ilaçların etkisi oabilirmi acaba üst üste tedavi gördüğümden çok ilaç kullandım ama gözümü açamıyorum başımın ön tarafı komple ağrıyor

Aynen T trkaslan7914 ben de ilk 3 gün gözümü acamadim migren gibiydi

Back