2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için. Gönderdiğin linke şimdi bakıyorum. Peki bu yazdıklarına reglimle birlikte mi başlayım, şimdi mi?Geç kalmadım değil mi?Bahsettiğin arı sütü her yerde var mı? Arı sütü mü dicez alırken? Tarif ederim tabi hani 21 ampul var diye ama isim olarak o şekilde mi bakmamız lazım? Tekrar çok çok teşekkür ederim..

canım arı sütü 21 ampül diyorsun linke girdiğinde üstünde yazdığı gibi söyleyebilirsin yanlız ampulu aldığınd iki tarafınıda kalın bir bez ayrdımı ile bükerek kırabilirsin tek taraflı yaparsan rahat dökülmüyor eşinede alacaksan 40 mg olarak özelikle belirt canım yanlış gelmesin organik arı sütü 21 ampul dersin eşinede alacaksan organik arı sütü 40 mg küçük olan dersin canım ben yumurta toplamadan 21 gün önce ben reglimle denk gelmekti yumurta doplama gününden bir gün önce bitmiş tedavinin hangi aşamasındasın canım ne zaman regli olacan

Önceliklee insalalh korkulacak Birsey olmaz canım Çok çok dikkat et lütfen kızlar en başında da yazdım transfer olduğumuz zamanlar da da yazdım benim doktorumla aramda abi kardes muhabbeti olduğu için cok ayrıntılı ilgineniyor benimle .. çok yazdım yine yanıyorum suuuuuu için bolbol günde 3 tl tl için birsey olmaz suan embriyo yemek ile beslenmediği için ihtiyacı olan şey su ve pıhti olmayan kan. Sadece bu ikisine ihtiyacı var zaten kan sulandırıci kullanıyoruz geriye su içmek kalıyo bu topik sayfasına girdiğimiz kadar su içsek yeter zaten. Bukadar yolu aşmişken ihmal yüzünden kimse üzülmek istemez canım benim lütfen kendine dikkat et inşallah Kamanan durur bende korkuyorum kanama dan 15.günüm benimde Allah hayırlısını versin hepimiz için .
amin canım sağol vallahi insan üzülüyor.evet su içmek çok önemliymiş inşallah bakalım Allahım korusun hepimizi

Zeyneptanemm Zeyneptanemm korkma kuzum kahverengi leke sıkıntı değil kırmızı sıkıntı
Senin bebis yaramaz olcak demekki istirahat et is guc yapma ayakta fazla kalma bol bol dinlen allahın izniyle hiç bişey olmaz
Bebise selam söyle benden uslu uslu dursun orda korkutmasin annesini Şakacı şey seniii :sopa::KK48:

bu velet bir gelsin sorucam onaaleykumselam canım.dun biraz eşya ayarladım acaba yoruldum mu bilmem canımda tez hep is yapicam gördüm isi gücü

Almnyadayim Ben burda denedim,malesef öyle annem bile yeri geldimi lafi vuruyor, o yüzden hic bir yere gitmem sadece görüstügüm bir arkadasim vardir,beni görünce aciyarayarak bakmalardan yada benim yanimda birden bire evlatlarini sevmelerini,hatta esimin ailesi durumu bildiklerini halde cok acimasiz,birgün kayinvalideme bi tanidigin ikizi olcakmis dedigimde kayinbabam iyi birini size versinler diye dalga bile gecti düsünün,kayinbabam cok varlikli bize destek olacagina dalga gecti.
kendi oğulların durumlarını bile bile bu şekılde düşüncesizce konuşmaları gerçekten çok acı... Rabbim yardımcınız olsun evladın olmasıda, olmamasıda ayrı bir sınav ... evladı olan birçok insanda başka sorunlarla uğraşıyor... Rabbim bugünlerimizi aratmasın

Kızlar aranızda sigarayı bırakamayan var mı?
ben hemşom yumurta toplama zamanında günde 2 ile sınırladım yada hiç içmedim
sen içiyormusun canım sakın haa ben transfer öncesi bırakacağım allahın izniyle kasım ayında
ocakta transfer olacak

R rune kızzz Allah cezanı vermesın sen bu bebeği onca zaman bekle ,birçok emek ver, olmadığı heray için üzül,ağla sonra olduğu zaman onu zehirle olurmu öyle şeyyy? biz öyle kazayla hamile kalan tiplerden değiliz bir emek verdik en azından bu emeğin hatrına şu sigarayı bırakk...
BIRAKAMAM DİYE BİRŞEY YOK BIRAKACAKSIN
HEM İLK 3 AY ÇOK ÖNEMLI BEBEİN GELISIMI IÇIN BİLİYORSUN ZATEN ONA GÖRE DAVRAN :))

R rune kızzz Allah cezanı vermesın sen bu bebeği onca zaman bekle ,birçok emek ver, olmadığı heray için üzül,ağla sonra olduğu zaman onu zehirle olurmu öyle şeyyy? biz öyle kazayla hamile kalan tiplerden değiliz bir emek verdik en azından bu emeğin hatrına şu sigarayı bırakk...
BIRAKAMAM DİYE BİRŞEY YOK BIRAKACAKSIN
HEM İLK 3 AY ÇOK ÖNEMLI BEBEİN GELISIMI IÇIN BİLİYORSUN ZATEN ONA GÖRE DAVRAN :))
benim iş yerimde de hamile iken hep anneler içti sigara.
çok üzülüyordum o bebekler için :(

çok sabırlısın maşallah :)
Bugüne kadar sanırım milyon tane test yaptım hiç çift çizgi nasip olmadı adetim 40 . Gün geldiği günler vardı stres ten öyle bişey ki canım acaba duygusu ile gidip eczaneden test alırdım testi yapmak için lavaboya gittiğimde kırmızıları görürdüm öyle anlar yaşadım ki hep hayırlısı dedim içinden bi his heyecandan ölüyorken bi his sakin ol diyor bugüne kadar sabrettim tevekkül ettim artık hayırlısı ama şuan dayanamıcam gibi gidip alıyorum yâ bi test

benim iş yerimde de hamile iken hep anneler içti sigara.
çok üzülüyordum o bebekler için :KK43:
CNM ONLAR BİZİM GİBİ EMEK VERMEYENLER KENDİLERİ BİLİR
AMA BİZİM GİBİ OLANLAR İÇMESİN BARE ZATEN ZOR ELDE EDEBILIYORUZ BİRDE NANKÖRLÜK YAPAR GİBİ BEBEĞİMİZİ ZEHİRLEMEK OLMAZ :)

bu velet bir gelsin sorucam onaaleykumselam canım.dun biraz eşya ayarladım acaba yoruldum mu bilmem canımda tez hep is yapicam gördüm isi gücü
Ay yapma is falan ben bugun evin son islerini yapıp yarın ankaraya yolcuyum
2 gün kalıp eve gelcem
Iki kisiyiz zaten ev batmiyor eşim de işten gelince mutfak işini hallediyor
Dağınıklık asla tahammül edeceğim bişey değil mutfak isini cok seviyorum ama dayancam yani napayım yeter ki tutsun sen de bi gözünü kapat artık napcan

canım arı sütü 21 ampül diyorsun linke girdiğinde üstünde yazdığı gibi söyleyebilirsin yanlız ampulu aldığınd iki tarafınıda kalın bir bez ayrdımı ile bükerek kırabilirsin tek taraflı yaparsan rahat dökülmüyor eşinede alacaksan 40 mg olarak özelikle belirt canım yanlış gelmesin organik arı sütü 21 ampul dersin eşinede alacaksan organik arı sütü 40 mg küçük olan dersin canım ben yumurta toplamadan 21 gün önce ben reglimle denk gelmekti yumurta doplama gününden bir gün önce bitmiş tedavinin hangi aşamasındasın canım ne zaman regli olacan
Çok teşekkür ederim canım..İki gün önce embriyolarimin 6.günüydü,donduruldular. Şimdi bir tür daha yumurta takibi yapılacak. Ayin 11 12 sinde reglimi bekliyorum.Reglimle yine iğnelere başlayacağız. Bu link attığın site dışında nereden temin edebilirim?Hani zaman kaybı olmasın diye.Bir de belki daha uyguna gelir.Bugün başlamış olsam iyi olurdu değil mi?Çünkü reglime 6 7 gün var.Yumurta toplama da iki tedavimde de reglimin 15.gününe denk geliyor.

Çok teşekkür ederim canım..İki gün önce embriyolarimin 6.günüydü,donduruldular. Şimdi bir tür daha yumurta takibi yapılacak. Ayin 11 12 sinde reglimi bekliyorum.Reglimle yine iğnelere başlayacağız. Bu link attığın site dışında nereden temin edebilirim?Hani zaman kaybı olmasın diye.Bir de belki daha uyguna gelir.Bugün başlamış olsam iyi olurdu değil mi?Çünkü reglime 6 7 gün var.Yumurta toplama da iki tedavimde de reglimin 15.gününe denk geliyor.
Embriyolarin 6.gune gitmiş harika bişey bu maşallah inşallah sanada sıkı sıkı tutunurlar
En dayanıklı Embriyolar genelde kız oluyormuş bakalım hayırlısı :)
Arı sütünü eşim için aktarcidan almıştım bulunduğun şehirde de soruştur araştır bakalım vardır belki

Back
X