• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar Meryem süresi 41 gün boyunca mutlaka okuyun. Biiznillah Allah nasip edecek. Ben okumuştum bitince adet görmedim ve öğrendim ki hamileymişim. Ve kızımın adını Meryem koydum bu sebeple.

3 senedir korunmuyorum ve defalarca niyetlendim okumaya. Ya adet olunca eşim düzenli okumadı ya ben unuttum bi türlü tamamlayamadım. İlk defa bu sefer tam okuyacağım Allahın izniyle daha tüp bebek planlamiyorken başladım. (Benim tüp bebek kararı çok ani gelişti karar verdikten 1 gün sonra ilaçlara basladim)

kan verecegim gün yani 12.gün Meryem süresinin 40. Günü oluyor. İnşallah Rabbim vereceği bebisin duasını ettirmiştir

Dua edin siz de lütfen. Kadınlar kulübü olarak hepiniz benim dualarimdasiniz

Kızlar Meryem süresi 41 gün boyunca mutlaka okuyun. Biiznillah Allah nasip edecek. Ben okumuştum bitince adet görmedim ve öğrendim ki hamileymişim. Ve kızımın adını Meryem koydum bu sebeple.

3 senedir korunmuyorum ve defalarca niyetlendim okumaya. Ya adet olunca eşim düzenli okumadı ya ben unuttum bi türlü tamamlayamadım. İlk defa bu sefer tam okuyacağım Allahın izniyle daha tüp bebek planlamiyorken başladım. (Benim tüp bebek kararı çok ani gelişti karar verdikten 1 gün sonra ilaçlara basladim)

kan verecegim gün yani 12.gün Meryem süresinin 40. Günü oluyor. İnşallah Rabbim vereceği bebisin duasını ettirmiştir

Dua edin siz de lütfen. Kadınlar kulübü olarak hepiniz benim dualarimdasiniz

inşallah canım pozitifi görürsün işyerimden arkadaşımın annesi hacdan gelen 41 adet hurma ve zemzem suyu ile göndermiş bana her gün bir meryem suresi okuyup hurmayı yesin demiş bende yeni cuma günü 3.cü tüp bebek denememde negatif aldım tüp bebeğe ara verdim arkadaşım getirmişken bende içten olarak okumaya niyetlendim hakkımızda hayırlısı canım herşeyin canım

Canim 12 haftada rahim duvarım da sorun vardı düştüler demiştin ondan bahsediyorum ben 4 buçuk aylık kayıp yaşadığından bahsetmedin ki .. 25 yaşında 6 hamilelik nasıl oldu ? Çok mu erken evlendin cnm ?
Cnm 18. haftada oldu oda rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu sen yanlış anlamışsın demek ki . ben 19 yaşında evlendim :) ama ilk 2 buçuk sene korundum.3 buçuk 4 sene olacak işte korunmuyorum bebek istiyorum

Cnm 18. haftada oldu oda rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu sen yanlış anlamışsın demek ki . ben 19 yaşında evlendim :) ama ilk 2 buçuk sene korundum.3 buçuk 4 sene olacak işte korunmuyorum bebek istiyorum
Anladım canım yani en uzun gebelik 4.5 ay sürdü peki bu 6 kere kayıp yaşadım dediğinin hepsinde gebelik oluştu mu yoksa aralarda negatifler mi var mı ?

Selam kızlar. Geçen ay ilk tüp bebek denemem için adetin 2. Günü doktora gittim muayene etti 2 tane basit yumurtalık kisti görüldü. Doktorum bu ay yasmin kullan kistleri yok edelim gelecek ay yine adetin 2. Günü gel başlayalım dedi. 29 eylülde son yasminide içtim. Normalde bat bugün ama adet olmadım sadece kahverengi akıntı var. yasminden kac gün sonra adet baslar? Bilgisi olan varmı

Arkadaşlar gonal f kullanan var mı aranızda? Ben günde 100 kullanıyorum 4. Gunum ama yumurtaliklarimda hafif bir ağrı var. Klomende hiç olmamıştı. Bu normal mi? Bir de ben çok zayifim ohss olabilir mi

Arkadaşlar gonal f kullanan var mı aranızda? Ben günde 100 kullanıyorum 4. Gunum ama yumurtaliklarimda hafif bir ağrı var. Klomende hiç olmamıştı. Bu normal mi? Bir de ben çok zayifim ohss olabilir mi
Canim ben gonal f 375 kullandim. Evet oluyor tabi kasiklarda batma siskinlik.

Anladım canım yani en uzun gebelik 4.5 ay sürdü peki bu 6 kere kayıp yaşadım dediğinin hepsinde gebelik oluştu mu yoksa aralarda negatifler mi var mı ?
İlk 3 tanesi kimyasal oldu cnm yani hcg değerim katlamadı ve adetle atıldı.4. Sünde 6 haftalıktım kanama ile gittim bebek yerine et parçası gibi bişey oluştu kürtaj oldum.hatta genetik testler falan yapıldı kan pıhtılaşmasına da bakıldı bir şey çıkmadı.kürtaj sonrası 1 buçuk sene tedavi de oldum 1 kez de aşılama oldum ama gebelik oluşmadı bizde beklemek istemedik işte geçen sene aralık ta tüp yaptık .6 embriyom oldu.4 ü donduruldu.2 tanesi koyuldu.koyulan 2 tanesinden biri de bölündü üçüz oldular yani buda 5. Hamileliğimdi.4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim.nisan ayıydı işte doğum olduğunda şimdi 5 ay geçti dondurulmuşlarımla transfer oldum .buda 6. Hamileliğim olmuş oldu

Back