2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Rahim dinlendigi icin yuzde 10 sans artıyor diye biliyorum. Benim ohss riskinden dolayı taze transfer olmadi. Bu ay dondurulmus transfer edildi. Su an idrar testim pozitif , ins devam eder. Seninki de sebepsiz interfilite ve ayni yastayiz.
Aaa evet. Valla bilmiyorum ki canım. Doktorum ne derse onu yapacağım. Dinlenme derse Dinlencem . Genetik derse genetik. Mudehale etmek çok istemiyorum. O daha bilir sonuçta . Ama kafama takılan. Şeyleri soruyorum. Şöyle mi yapsak diyorum.

Duamdasin cnm. Allah emeklerimizi zayi etmesin

Rahim filmi benim icin en zoruydu
Yumurta toplatma ilk anlar gerginlik yapıyor
Hastane ortami vs yarim saatte ayiliyosun
Sonrasi adet sancisi gibi bir saat kadar

Merhaba ben de ankara başkent te Dr. Hulusi bey de başladım bu merkezde 2.denemem.biosteron emodex teatrio ve duosvit kullanıyorum şimdilik

geçmiş olsun canım, hangi ilaçlar bide neden koldan ?

ark. benimde bugün dr kontrolum vardı..
normalde yumurtalıklarım vardı.
8 de relg oldum 3 gün sürdü.
dr 11 de iğneler başlattı.
bugünse kontrolde yumurtalık yoktu.
dr daha yeni dedi ve ilaçlara aynı şekilde 19 a kadar devam et dedi

normal mı yumurtalık gelişmemesi ? besin takviyesi falan tavsiyeniz var mı napabilirim?

Merhaba kızlar. Mayıs ayında ilk tüp bebek tedavime başladım malesef negatif ile sonuçlandi. .. Genetik testi kanpihtilasma testi sonrasında histeroskopi derken eylül ayına kadar geldim suan hersey çok yolunda şükür insalalh hepimizin olumlu sonuçlanır .. çarşamba günü 2 adet 5.gün transferim olucak hepimiz birbirimize dua edelim toplu halde insalalh hayrlisi ile hepimizin pozitif olur

Tedavisi ilk olanların aklinda takılan sorular olursa birbirimize yardim ve destek olabiliriz sonuçta tecrübe çok iyi bir şey birde insan hassas olunca araştırmacı oluyor insan. Benim ilk tedaviden dondurulmuş embriyolarım vardı onları kullanicam insalalh bu şekilde histeroskopi olup transferi olacak varmı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…