2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Rahim dinlendigi icin yuzde 10 sans artıyor diye biliyorum. Benim ohss riskinden dolayı taze transfer olmadi. Bu ay dondurulmus transfer edildi. Su an idrar testim pozitif , ins devam eder. Seninki de sebepsiz interfilite ve ayni yastayiz.
Aaa evet. Valla bilmiyorum ki canım. Doktorum ne derse onu yapacağım. Dinlenme derse Dinlencem . Genetik derse genetik. Mudehale etmek çok istemiyorum. O daha bilir sonuçta . Ama kafama takılan. Şeyleri soruyorum. Şöyle mi yapsak diyorum.

Aaa evet. Valla bilmiyorum ki canım. Doktorum ne derse onu yapacağım. Dinlenme derse Dinlencem . Genetik derse genetik. Mudehale etmek çok istemiyorum. O daha bilir sonuçta . Ama kafama takılan. Şeyleri soruyorum. Şöyle mi yapsak diyorum.

Duamdasin cnm. Allah emeklerimizi zayi etmesin

Daha önce transfer işlemi yaptıranlara bir sorum olacak . Aşılamadan dahamı zor sizce? Rahim filmi ve aşılama tecrübe etmeme rağmen transfer beni biraz strese sokuyor ...henüz yumurta bile toplatmadım ama transferi düşünmeden edemiyorum .

Rahim filmi benim icin en zoruydu
Yumurta toplatma ilk anlar gerginlik yapıyor
Hastane ortami vs yarim saatte ayiliyosun
Sonrasi adet sancisi gibi bir saat kadar

Merhabalar,

2017 Eylül - Ekim - Kasım - Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayanlarla burada buluşalım mı?
Kimler hangi aşamada, nerede başladı, tecrübelerimizi paylaşalım.

Dalida
Adige
yaş: 27 tedavi gördüğü yer: ankara başkent hastanesi / dr gögsen 2. deneme
gülümse hayata
yaş: 30 tedavi gördüğü yer: Ataşehir memorial 11 eylül tedaviye başlandı.
Leyla 21
ikizlerden 1 Elif
yaş:40+ tedavi gördüğü yer: ankara başkent goğşen bey 2.deneme
assmnm
umudum
yaş: 29 tedavi gördüğü yer: Ankara etlik zubeyde hanim -8 eylül tedaviye başlangıç tarihi- ilk deneme
Lalaland06
yaş: .. tedavi gördüğü yer: transfer yapıldı sonuç bekleniyor
ceymi
svs88
arse82
yaş: 35 tedavi gördüğü yer: Acıbadem Fulya- eylül 18 tranfer günü
gunsunroses 80
sevils88
yaş: 28 tedavi gördüğü yer: başkent hastanesi 12 Eylül yumurta toplama
perilla09
bsrhsn
kardelen384
yaş:.. tedavi gördüğü yer: transfer yapıldı sonuç bekleniyor
londoner
dykdyk
yaş: 26 tedavi gördüğü yer: şişli kolan hastanesi- 4 ekimde tedaviye başlayacak
anneveoglusu
yaş: 40 tedavi gördüğü yer:İstanbul Bahçeci Fulya Tüp bebek Merkezi- Remzi Abalı - 16 eylül tedaviye başlayacak - ocakta trasnfer ( 2. çoçuk )
hosbess
yaş: 29 tedavi gördüğü yer: istanbul Kavacık medistate hastahanesi Kenan Sofuoğlu - ilk deneme
ilsas
yaş: 31 tedavi gördüğü yer: Kayseri Acıbadem Çağlar Yazıcıoğlu
Transfer bekliyor(dondurulmuş embriyo) - ilk deneme
yeliznurullah
yaş: 31 tedavi gördüğü yer: medicana selman bey 9 eylül transfer günü - 19 eylül kantahlili - sonuç bekleniyor
elmaziye
yaş: .. tedavi gördüğü yer: 3. deneme - 14 eylül sonuç günü
mercan345
madam B
yaş:25 tedavi gördüğü yer: bahçeci umut tüp bebek - ilk transferim olucak
hayatt86
yaş: 31 tedavi gördüğü yer: Medical park Serdar Koç - 2. deneme -11 eylül başlama günü
pontik123
elmf
yaş: 33 tedavi gördüğü yer: Süleymaniye- Şener bey - ilk deneme -11 eylül başlama günü
Merhaba ben de ankara başkent te Dr. Hulusi bey de başladım bu merkezde 2.denemem.biosteron emodex teatrio ve duosvit kullanıyorum şimdilik

Şimdi iğneden geldim kalçam acilde kaldı resmen.hemşirenin eli ne ağırmış.her yerim de kan oldu.bugün 8 de koldan iğneyede başlıyorum.kalça karın kol :KK43: kalbura dönüyoruz valla.dün kontrolüm vardı.cumartesi tekrar çağırdı dr.bu ilaçlar bende kilo yapıyor.balon gibi şişiyorum.sizde de bu durum var mı kızlar.

geçmiş olsun canım, hangi ilaçlar bide neden koldan ?

ark. benimde bugün dr kontrolum vardı..
normalde yumurtalıklarım vardı.
8 de relg oldum 3 gün sürdü.
dr 11 de iğneler başlattı.
bugünse kontrolde yumurtalık yoktu.
dr daha yeni dedi ve ilaçlara aynı şekilde 19 a kadar devam et dedi

normal mı yumurtalık gelişmemesi ? besin takviyesi falan tavsiyeniz var mı napabilirim?

Merhaba kızlar. Mayıs ayında ilk tüp bebek tedavime başladım malesef negatif ile sonuçlandi. .. Genetik testi kanpihtilasma testi sonrasında histeroskopi derken eylül ayına kadar geldim suan hersey çok yolunda şükür insalalh hepimizin olumlu sonuçlanır .. çarşamba günü 2 adet 5.gün transferim olucak hepimiz birbirimize dua edelim toplu halde insalalh hayrlisi ile hepimizin pozitif olur :emir_bebek::emir_bebek:

Tedavisi ilk olanların aklinda takılan sorular olursa birbirimize yardim ve destek olabiliriz sonuçta tecrübe çok iyi bir şey birde insan hassas olunca araştırmacı oluyor insan. Benim ilk tedaviden dondurulmuş embriyolarım vardı onları kullanicam insalalh bu şekilde histeroskopi olup transferi olacak varmı aranızda ?

X