2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

floransa17 floransa17 canım ikimiz aynı gün de transfer olduk ikimizin de 5.gün bugün de 7.gün az da olsa çizgi çıkar tutunduysa. Birlikte şimdi test alıp yapalım mı ne dersin? :KK76:

Evet seytan bi test al yap diyor :))
Ama demin hastaneye uğradım ilaclarimla ilgili
kan tahlili yaptirmak istemedim
Cumayi bekliycem dedim :KK66:
Bi de erken oldugu icin cikmassa moralim cok bozulur

Evet seytan bi test al yap diyor :))
Ama demin hastaneye uğradım ilaclarimla ilgili
kan tahlili yaptirmak istemedim
Cumayi bekliycem dedim :KK66:
Bi de erken oldugu icin cikmassa moralim cok bozulur
Asıl erken test yapınca üzülmezsin çünkü nasılsa erkendi daha vaktim var dersin ama zamanında yapılan teste çıkan negatif daha çok üzer hazırlıklı olmadığın için şahsen bu benim görüşüm kahvaltım bitince alicam çünkü bugün iğnem var iğneden sonra yapılan teste yanlışlik payı oluyo iğne nin içinde hcg hormonu olduğu için yanıltıcı oluyo yani kisacasi ya şimdi yapıcam yada 12.günde yapıcam . Çünkü 12.günde iğne nin etkisi anca geçiyor. .

İşte beklediğim oluyor :)))) @sezenorhan bunlar hep senin tezgahların :))
Sezen 4.gün yapmiŞti 2tane olduğu için erken çıktı kızın suçu yok :KK15:
Hahaha ay alemsiniz kızlar valla ortalik karisti mi karisti yani benim sayemde :) ama valla bir suçum yok ben kötü örneğim diye bas bas bağırdım :) ama sonuclari merak da etmiyor degilim :) hehehe

hamile kalanları tebrik ederim, 41 kere maşallah. allah bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
valla bu sayfayı ben de takip ediyorum maşallah sahiden uğurlu. ben de yazayım istedim :) ilaçsız transfer için gün sayıyorum. pozitiflerle dolsun taşsın inşallah burası.

hamile kalanları tebrik ederim, 41 kere maşallah. allah bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
valla bu sayfayı ben de takip ediyorum maşallah sahiden uğurlu. ben de yazayım istedim :) ilaçsız transfer için gün sayıyorum. pozitiflerle dolsun taşsın inşallah burası.
hoşgeldin rabim hayırlı bebeşler versin canım sana inşallah bir şeyi merk etim ilaçsız transfer nedir merak ettim de

:halay::halay::halay:

Eklentiler

• 1506500472204-1033179927.jpg
    1506500472204-1033179927.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 81
hoşgeldin rabim hayırlı bebeşler versin canım sana inşallah bir şeyi merk etim ilaçsız transfer nedir merak ettim de

hoşbuldum valla :) amin amin inşallah.

benim embriyolarım yaklaşık 2 yıl önce dondurulmuştu. hiç transfer olmadı. 2 ay önce lap. ve his. oldum. tüplerim kapatıldı. hidrosalpenks yüzünde. 2cmlik bir tane çikolata kistim var ama çok sayıda da endometriozis odaklarım var. transfer öncesi kullanılan ilaçlar kiste neden olabilirmiş. o yüzden ilaç kullanmadan doğal yumurta ve rahim kalınlığı takibi yapılıyor. bir aksilik olmazsa yani yumurta oluşur ve rahim yeterli kalınlığa gelirse embriyolar transfer edilecek. yani doğal yollarla oluşan gebelik gibi rahmin kendi kendini hazırlaması bekleniyor. bakalım nasip, allah izin verirse her şey yolunda giderse ekimin ikinci haftası transfer olacak.

hayırlı olur inşallah tedavin hiç ilaç kullanmadan çile çekmeden bebeğine kavuşursun .

X