- Konu Sahibi floransa17
- #2.361
Benimki henüz ilk aşama:))) idrar testinde silik bir 2. Çizgi gördüm :)))Kesinlikle oyle. Kafamızdaki sorunlar sorular bitmiyor. Geç olsun güç olmasın canım.
Sen nasıl bir süreçtesin şu anda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki henüz ilk aşama:))) idrar testinde silik bir 2. Çizgi gördüm :)))Kesinlikle oyle. Kafamızdaki sorunlar sorular bitmiyor. Geç olsun güç olmasın canım.
Sen nasıl bir süreçtesin şu anda?
Cuma günüydü ama yarın yapsam mı ne dersinHehe gruba heyecan kattim fena mi oldu bak :) isin sakasi tabi gercekten cok sevindim :) kana ne zaman gidiyorsun ?
Hayırlı olsun çok mutlu oldum darısı başımıza inşallah
floransa17 T trkaslan7914 @Kitakita @Arse82 @Madam B
Hanımlar kurtlandırnak gibi olmasın ama dayanamadım test yaptım.
Şükürler olsun çift çizgi
Kızlaar pazartesine kadar test yapmıcam eminim diyorum:))buraya girince yapasım geliyor dayanamıcam galibaaa:))
Teşekkür ederim canım çok sağol :)çok iyi ya maşallah hadi gözün aydın canım
Cumartesi oldu transfer henüz 3 daha çoook var canımm:))kaçıncı günündesin canim
Cumartesi oldu transfer henüz 3 daha çoook var canımm:))
Benimde 30 undaydi test ama ben 26 sinda yaptim bir de 28 inde tekrarliycam nasipse :) yarin bir bak bir de cuma tekrarlarsin sende cnm :)Cuma günüydü ama yarın yapsam mı ne dersin
İnşallah canım sagol, senin pozitifti değilmi yanlış hatırlamıyorum:) gözün aydın canımayy o zaman bekle simdi çok erken sabret az biraz annesi hayırlısı inşallah canim
İnşallah canım sagol, senin pozitifti değilmi yanlış hatırlamıyorum:) gözün aydın canım
Canim tebrikler cok sevindim darisi bizlere insallahfloransa17 T trkaslan7914 @Kitakita @Arse82 @Madam B
Hanımlar kurtlandırnak gibi olmasın ama dayanamadım test yaptım.
Şükürler olsun çift çizgi
İnşallah canım yaaa. Hepimizi güldürsün AllahCanim tebrikler cok sevindim darisi bizlere insallah
ben ilk denememde yaptırmıştım. 10-15 günde geldi. ama bizim merkezin bulunduğu ildeki bir laboratuarda yapılmıştı. bazı merkezler yurtdışına falan gönderiyormuş. onlar daha geç dönüyordur.Kizlar bisey sormak istiyorum pazartesi veya sali gunu opu olcam 5. Gun olusan embiriyolar pgd ye gitcek kac gunde gelir kac gun sonra transferim olur acaba pgd yaptiran oldumu da once?
Canım pgt den minümum yaklaşık 3 hafta ile bir ay içinde geliyor sonuçlar geldiğinde o ayki reglinde denk geliyor ise ilk regli ile transfer hazırlığına başlıyorsun ki genelde öyle yapılıyor en fazla bir sonraki reglimfe başlıyorsum canımKizlar bisey sormak istiyorum pazartesi veya sali gunu opu olcam 5. Gun olusan embiriyolar pgd ye gitcek kac gunde gelir kac gun sonra transferim olur acaba pgd yaptiran oldumu da once?
İns yukselmistir seninki ikiz gibi cnm masaallah ilk degerinde cok guzeldi cunkuBugün ikinci kan testim stres olmucam diyorum ama bakalim inşallah değerlerim yükselir kizlar
İns yukselmistir seninki ikiz gibi cnm masaallah ilk degerinde cok guzeldi cunku
Saolasin canim bizim hastanede ankaraya gonderecekben ilk denememde yaptırmıştım. 10-15 günde geldi. ama bizim merkezin bulunduğu ildeki bir laboratuarda yapılmıştı. bazı merkezler yurtdışına falan gönderiyormuş. onlar daha geç dönüyordur.