- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.421
mama da ver canım saatte bir beslenmesi iyi geliyor korkma yiyerek ve cıkararak atıyo sarılıgı hatta bız yegenıme kaynamış sogumus su bıle verdık az bırsey ne kadar yararlı oldu bılmem ama okumuslardı da:) cunku ablamın bebekleri uzamış sarılık oluyor sonuncuda yatmadan hallettik :))2 saatte bir canim ama ne yapsam uyanmiyo uyansada hemen memede uyuyo ama biberonu uyusada emiyo beni emmiyo
Dogum sirasinda etek cok rahatti, cikinca temizlenip elbise pijamami giydim. Bana da bi arkadasim tavsiye etmisti cok isime yaradi
Süt yavas yavas geliyor. Allah geride kalan butun arkadaslara saglikla huzurla tattirsin. Alismak ne kelime baglandim valla komik olcak ama gozumu kapatinca bile yuzunu goruyorum :)Nasıl olsun canım daha iyi misin sütun geldi mi :) bebiş e alıştın mi
maşallah canım :) darısı bizeSüt yavas yavas geliyor. Allah geride kalan butun arkadaslara saglikla huzurla tattirsin. Alismak ne kelime baglandim valla komik olcak ama gozumu kapatinca bile yuzunu goruyorum :)
Gözün aydin:) eylül olmadan yaprak dökümü başladi ,her gun bir bebiş geliyor,ne güzel...dogumun nasildi?Iyi sabahlar kızlar. Bende dün kucağıma aldım bebisimi çok şükür. Darısı başınıza
Günaydın. :) allah anali babali buyutsun. Gecmisler olsunIyi sabahlar kızlar. Bende dün kucağıma aldım bebisimi çok şükür. Darısı başınıza
Ne güzel sağlıkla büyüt inşallahIyi sabahlar kızlar. Bende dün kucağıma aldım bebisimi çok şükür. Darısı başınıza
Hadi gozun aydin canim rabbim anali babali buyutsun :)Iyi sabahlar kızlar. Bende dün kucağıma aldım bebisimi çok şükür. Darısı başınıza
Allah analı babalı büyütsünIyi sabahlar kızlar. Bende dün kucağıma aldım bebisimi çok şükür. Darısı başınıza
ayy maşallah her gün doğum haberleri çok güzel op kokla bebişi tam kaçıncı hafta da su geldi acaba gözün aydın analı babalı büyüsün :)Iyi sabahlar kızlar. Bende dün kucağıma aldım bebisimi çok şükür. Darısı başınıza
maşallah canim benim de bugün kontrolüm var 5 de çok merak ediyorum ben de inşallah zamanında olur erken gelmezMerhabalar kontrolümüz vardı herşey yolunda 2560 gram olmuş kızımız 48 cm..nst iyi cıktı 10 gün hareket beklemiyoruz dedi doktor bakalım hayırlısı..bir hafta sonra tekrar gideceğim..güzel haberler olsun hepimiz için inşallah
Inşallah canım hepimize sağlıklı doğumlar dilerimmaşallah canim benim de bugün kontrolüm var 5 de çok merak ediyorum ben de inşallah zamanında olur erken gelmez
ayy maşallah her gün doğum haberleri çok güzel op kokla bebişi tam kaçıncı hafta da su geldi acaba gözün aydın analı babalı büyüsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?