• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Bizde bugun doktordan geldık kızlar 3200 olmus kızım nstde sancım cıktı bıraz ben hafif sırt agrısı hıssedıyorum sadece kanama olursa ya da suyun gelırse gel dedı doktorum Ins bayramda gelmez kızım :))
maşallah canım ne yiyip ne iciyorsun acaba tam kaç haftaliksin ben tam 36 oldum erken gelirse diye çok korkuyorum umarım hayırlı zaman da olur meleğin senin de az kalmis demiştim hissettim mi ne :)

maşallah canım ne yiyip ne iciyorsun acaba tam kaç haftaliksin ben tam 36 oldum erken gelirse diye çok korkuyorum umarım hayırlı zaman da olur meleğin senin de az kalmis demiştim hissettim mi ne :)
hissetmiş olabilirsin canım :) dün bahceye gittim meyve topladım bıraz kış hazırlığı eğil kalk sanırım açılmada oldu sancı ondan cıktı nasip :) pek bişey yemiyorum bu aralar aslında hep kahvaltı türü ama kasarlı tost muz sürekli yiyeceklerim arasında 37+3 haftalığız canım :)

Bizde bugun doktordan geldık kızlar 3200 olmus kızım nstde sancım cıktı bıraz ben hafif sırt agrısı hıssedıyorum sadece kanama olursa ya da suyun gelırse gel dedı doktorum Ins bayramda gelmez kızım :))
Canim tedbirli ol diye soyluyorum son hafta inanilmaz sirt ve bel agrisi cektim. Saglikla gelsin insaallah

Ne güzel herkes bebeğini kucağına almaya başlamış,darısı biz bekleyenlere.uzun zamandır yazamadim,hafta sonu ev taşıdım apar topar oldu biraz.pek birşey yapmadım desende gene de çok yorulmusum,halen yerleşmeye çalışıyorum.dün kontrole gittim.37+1 deyim.nst de sancı çıkmadı.bebisim de 3200 gr.olmuş.bayramdan sonra tekrar gideceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back