• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kizlar ben dogum yaptim, cok iyiyiim.gece 12de sancim basladi 5e kadar dayandim geldik. Suyum gelmemisti cok sancim vardi geldim 7 cm acilma vardi hemen doguma aldilar. Zor muydu dogurana kadar evet ama dikis atarken bile muhabbet ediyorduk doktorla :) allah hepinizi bi avazda kurtarsin detaylari musait olunca yazarim
Allah anali babali buyutsun canim hadi gozunuz aydin nasil bebisin ve sen iyimisin

Kizlar ben dogum yaptim, cok iyiyiim.gece 12de sancim basladi 5e kadar dayandim geldik. Suyum gelmemisti cok sancim vardi geldim 7 cm acilma vardi hemen doguma aldilar. Zor muydu dogurana kadar evet ama dikis atarken bile muhabbet ediyorduk doktorla :) allah hepinizi bi avazda kurtarsin detaylari musait olunca yazarim
İkinize de maşallah :nazar: Allah size de vatana da hayırlı evlat eylesin inşallah.

Dun geldi canim ben toparlandim ama bebis cok uyuyor sariliginin yukselmemesi icin emmesi lazim ama uyandiramiulrum zor emiyor o yuzden sagip biberonla veriyorum
Insallah biran once atlatir sariligi bebegin canim burnunu birazcik sık annesi birazda olsa uyaniyorlar oyle emzirmeye calis birde ne kadar araliklarla emziriyorsun

Dun geldi canim ben toparlandim ama bebis cok uyuyor sariliginin yukselmemesi icin emmesi lazim ama uyandiramiulrum zor emiyor o yuzden sagip biberonla veriyorum
Ablamın oğlu da 15 gün erken doğmuştu. Doğduktan sonraki 15 gün uyudu. 15. Gün bi uyandı keşke hep uyusaydı dedik :)) 6. Ayına kadar gece uyutmadı. Galiba kendilerini hâlâ anne karnında sanıyorlar miadı dolmadan doğunca.

Insaallah :) suni sanciyla ilgili hic iyi seyler duymadim cunku
Benimde tam tersi sancı çıkıyor ama açılma Yok ben ilkini suni sancıyla doğurdum bunda da öyle olsa suyum gelse suni verseler diyorum yoksa bu sancılardan bişey anlamıyorum en azından su gelince hemen gidiyorsun Doğuma

Benimde tam tersi sancı çıkıyor ama açılma Yok ben ilkini suni sancıyla doğurdum bunda da öyle olsa suyum gelse suni verseler diyorum yoksa bu sancılardan bişey anlamıyorum en azından su gelince hemen gidiyorsun Doğuma
Benim hic sancim cikmiyordy dun aksambi anda basladi ama suyum gelmedi orda patlattilar suyunu

evt dediklerin cok dogru. senin olmasini istedigin türden dr lar da var. misal baktı ki yatış yapilirsa hareketsizlikten sezeryan olacak, eve gönderip son raddede geri çağıran dr lar. hal boyle olunca suni ye de gerek olmuyor epidurale de.
not: tabi bebegin beklemesinde herhangi bir sorun yoksa.sorun varsa ztn dogum masasindan da kaldirip sezeryan yapıyorlar o ayri
Yaa anladığım kadarıyla suni sancı vererek bizleri kısır bir döngünün içine çekiyorlar,doğumu hızlandırmak için çoğu zaman suni sancıyı veriyorlar, tabi suni sancı kendi doğal sancımızdan çok daha şiddetli ve uzun, buna biz dayanamayınca ve 4cm açılınca epidural anesteziyi veriyorlar, epidurali alınca bir çoğu ıkınma hissini kaybediyor, pasif hale geçiyor, bu seferde epizyotomiyle bebeği çıkarmaya çalışıyorlar, her bir müdahale başka bir müdahaleyi zorunlu kılıyor, sonrada adı normal doğum oluyor halbuki normal doğum normal olmaktan çıkıyor resmen:( Mutlaka suni sancının , epidural anestezinin, epizyotominin, amniyotominin zorunlu olduğu durumlar vardır ama eminim ki gereksizce kullanılan yerler çok daha fazla...Suni sancı yüzünden rahmi yırtılan kadınlar var.

Merhaba arkadaşlar.
Akşamüstü bebeğimin hareketleri az diye nst çektirmeye hastaneye geldik. Sonucu doktoruma gönderdik. Sancım çıktığı için nst de acil sezaryene alındım. Yaklaşık iki saat önce oğlum doğdu çok şükür. Küveze alınması gerekti ama bizim hastanede küvezde yer bulunamadı malesef. Başka bir hastaneye küveze götürdüler. Sadece ameliyathanede azıcık gördüm :( salı günü burdan çıkınca görcem inşallah. Daha kucağıma alamadım miniğimi. Bize dua edin lütfen. O da çabuk toparlasın da bi an önce kavuşabilelim.

Merhaba arkadaşlar.
Akşamüstü bebeğimin hareketleri az diye nst çektirmeye hastaneye geldik. Sonucu doktoruma gönderdik. Sancım çıktığı için nst de acil sezaryene alındım. Yaklaşık iki saat önce oğlum doğdu çok şükür. Küveze alınması gerekti ama bizim hastanede küvezde yer bulunamadı malesef. Başka bir hastaneye küveze götürdüler. Sadece ameliyathanede azıcık gördüm :KK43: salı günü burdan çıkınca görcem inşallah. Daha kucağıma alamadım miniğimi. Bize dua edin lütfen. O da çabuk toparlasın da bi an önce kavuşabilelim.
çok geçmiş olsun canım miniginde sende biran önce toparla inşallah niye apar topar sezeryan oldun su meselesimi 36 haftayı doldurmuş muydun rabbim yardim etsin bebeğine sarıl bian önce inşallah

Benim sancı geliyor gün içinde 5 kez falan ama nişan yada su falan yok sancılar şiddetli değil belden başlıyor kasıklarada vuruyor daha erken 36+1 37 bitse bari diyorum yani bi on gün daha çünkü kilosu az bu sancılar doğum sancısımı acaba

Merhaba arkadaşlar.
Akşamüstü bebeğimin hareketleri az diye nst çektirmeye hastaneye geldik. Sonucu doktoruma gönderdik. Sancım çıktığı için nst de acil sezaryene alındım. Yaklaşık iki saat önce oğlum doğdu çok şükür. Küveze alınması gerekti ama bizim hastanede küvezde yer bulunamadı malesef. Başka bir hastaneye küveze götürdüler. Sadece ameliyathanede azıcık gördüm :KK43: salı günü burdan çıkınca görcem inşallah. Daha kucağıma alamadım miniğimi. Bize dua edin lütfen. O da çabuk toparlasın da bi an önce kavuşabilelim.
geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inş benim bebeğinde hareketleri azaldı gibi sanki ama ben yeri kalmadı diye düşünüyordum sen deyince beni bir korku sardı sımdı

geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inş benim bebeğinde hareketleri azaldı gibi sanki ama ben yeri kalmadı diye düşünüyordum sen deyince beni bir korku sardı sımdı
Canım biz nerdeyse bir aydır yüksek tansiyonla uğraşıyoruz. Tansiyonum yükselince bebeğin hareketleri de artıyordu. Ama bugün 15/10 tansiyonla doğru düzgün hareket etmeyince iyi mi diye nst ye geldik. Gittiğin hastaneye uğrayıp yaptır bi nst yarın. Ne olacak ki. Aklın rahat eder.

çok geçmiş olsun canım miniginde sende biran önce toparla inşallah niye apar topar sezeryan oldun su meselesimi 36 haftayı doldurmuş muydun rabbim yardim etsin bebeğine sarıl bian önce inşallah
Teşekkürler. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğe yeterli kan gitmiyordu. Yani sınırdaydı. Bu hafta zaten alınacaktı bebek. Hem bana zarar veriyordu hem de kilo alımı çok azdı. Tüm bu olumsuzluklar üstüne nst de düzenli sancı çıkınca acil olarak alındı. Ben hiç sancı filan hissetmiyordum. Nst de sancı çıkınca şok olduk. Tansiyondan dolayı normal doğum mümkün değildi zaten. Ki ben de sezaryen istiyordum zaten. Tek sıkıntım bebeğimin yanımda olmaması :(

Back