• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

2 saatte bir canim ama ne yapsam uyanmiyo uyansada hemen memede uyuyo ama biberonu uyusada emiyo beni emmiyo
mama da ver canım saatte bir beslenmesi iyi geliyor korkma yiyerek ve cıkararak atıyo sarılıgı hatta bız yegenıme kaynamış sogumus su bıle verdık az bırsey ne kadar yararlı oldu bılmem ama okumuslardı da:) cunku ablamın bebekleri uzamış sarılık oluyor sonuncuda yatmadan hallettik :))

Nasıl olsun canım daha iyi misin sütun geldi mi :) bebiş e alıştın mi
Süt yavas yavas geliyor. Allah geride kalan butun arkadaslara saglikla huzurla tattirsin. Alismak ne kelime baglandim valla komik olcak ama gozumu kapatinca bile yuzunu goruyorum :)

Suyum geldi Normal diye gittim canım. Ama 8 saat beklendi açılma sadece 1 cm olarak kaldı hep. Mecburen sezaryen olduk.

Merhabalar kontrolümüz vardı herşey yolunda 2560 gram olmuş kızımız 48 cm..nst iyi cıktı 10 gün hareket beklemiyoruz dedi doktor bakalım hayırlısı..bir hafta sonra tekrar gideceğim..güzel haberler olsun hepimiz için inşallah :anneadayı::nazar:

Merhabalar kontrolümüz vardı herşey yolunda 2560 gram olmuş kızımız 48 cm..nst iyi cıktı 10 gün hareket beklemiyoruz dedi doktor bakalım hayırlısı..bir hafta sonra tekrar gideceğim..güzel haberler olsun hepimiz için inşallah :anneadayı::nazar:
maşallah canim benim de bugün kontrolüm var 5 de çok merak ediyorum ben de inşallah zamanında olur erken gelmez

Back