• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Teşekkürler. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğe yeterli kan gitmiyordu. Yani sınırdaydı. Bu hafta zaten alınacaktı bebek. Hem bana zarar veriyordu hem de kilo alımı çok azdı. Tüm bu olumsuzluklar üstüne nst de düzenli sancı çıkınca acil olarak alındı. Ben hiç sancı filan hissetmiyordum. Nst de sancı çıkınca şok olduk. Tansiyondan dolayı normal doğum mümkün değildi zaten. Ki ben de sezaryen istiyordum zaten. Tek sıkıntım bebeğimin yanımda olmaması :KK43:
inşallah bian önce bebisine kavusursun canım çok geçmiş olsun bir sürü şey olmuş Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşlar.
Akşamüstü bebeğimin hareketleri az diye nst çektirmeye hastaneye geldik. Sonucu doktoruma gönderdik. Sancım çıktığı için nst de acil sezaryene alındım. Yaklaşık iki saat önce oğlum doğdu çok şükür. Küveze alınması gerekti ama bizim hastanede küvezde yer bulunamadı malesef. Başka bir hastaneye küveze götürdüler. Sadece ameliyathanede azıcık gördüm :KK43: salı günü burdan çıkınca görcem inşallah. Daha kucağıma alamadım miniğimi. Bize dua edin lütfen. O da çabuk toparlasın da bi an önce kavuşabilelim.
Bir an önce oğluşuna kavuşursun inşallah :anne: sağlıkla mutlulukla büyüsün :nazar::anneadayı:

Merhaba arkadaşlar.
Akşamüstü bebeğimin hareketleri az diye nst çektirmeye hastaneye geldik. Sonucu doktoruma gönderdik. Sancım çıktığı için nst de acil sezaryene alındım. Yaklaşık iki saat önce oğlum doğdu çok şükür. Küveze alınması gerekti ama bizim hastanede küvezde yer bulunamadı malesef. Başka bir hastaneye küveze götürdüler. Sadece ameliyathanede azıcık gördüm :KK43: salı günü burdan çıkınca görcem inşallah. Daha kucağıma alamadım miniğimi. Bize dua edin lütfen. O da çabuk toparlasın da bi an önce kavuşabilelim.
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte kavuşun inşallah

Kızlar sizleri boyle görünce iyice tedirginlik başladı ben de yarın gidicem doktora gitmeye korkuyorum şuan ,
Kıyamam. Valla bana bakıp hiç tedirgin olma canım. Zira 8 aylık hamileliğin en az 6 ayı problemli geçti benim. Belki yaşın da etkisi var bilemiyorum. O yüzden kıstas olamam kesinlikle :)

Canım biz nerdeyse bir aydır yüksek tansiyonla uğraşıyoruz. Tansiyonum yükselince bebeğin hareketleri de artıyordu. Ama bugün 15/10 tansiyonla doğru düzgün hareket etmeyince iyi mi diye nst ye geldik. Gittiğin hastaneye uğrayıp yaptır bi nst yarın. Ne olacak ki. Aklın rahat eder.
hımm yüksek tansiyondan tehliken varmıs canım benım bı sıkıntım yok hareket edıyor ama ayağını itiyo falan çok aktif değil günde 10 kere hareket ediyo normalmiş zaten carsamba yine kontrolüm var cok hareketsiz kalırsa gidicem canım

Kıyamam. Valla bana bakıp hiç tedirgin olma canım. Zira 8 aylık hamileliğin en az 6 ayı problemli geçti benim. Belki yaşın da etkisi var bilemiyorum. O yüzden kıstas olamam kesinlikle :)
:) baya uğraşmışsın olsun sonu güzel olsun bebişine kavus bian önce düzel ben de tansiyon sorunu yok 10 gün önce gittiğimde her şey yolunda suyu iyi keyfi yerinde demişti doktor yarın bakalım ne durumda inşallah yolundadır herşey zamanında doğar bayram da falan olursa diye de çok korkuyorum

Kizlar ben dogum yaptim, cok iyiyiim.gece 12de sancim basladi 5e kadar dayandim geldik. Suyum gelmemisti cok sancim vardi geldim 7 cm acilma vardi hemen doguma aldilar. Zor muydu dogurana kadar evet ama dikis atarken bile muhabbet ediyorduk doktorla :) allah hepinizi bi avazda kurtarsin detaylari musait olunca yazarim
Canım hayırlı olsun, güle güle sağlıkla büyüt bebişini :)

Benim sancı geliyor gün içinde 5 kez falan ama nişan yada su falan yok sancılar şiddetli değil belden başlıyor kasıklarada vuruyor daha erken 36+1 37 bitse bari diyorum yani bi on gün daha çünkü kilosu az bu sancılar doğum sancısımı acaba
doğum sancisi olabilmesi icin duzenli olmasi lazim cnm gunde 5 kez demissin 5 saatte bir mi geliyor yada 3 saatte bir mi? geldiginde 30 sn mi sürüyor bu sekilde takip edersen duzenli olup olmadigini anlarsin. yoksa yalanci sancilardir

Merhaba arkadaşlar.
Canım hayırlı olsun, tüm dualarımız seninle..

Merhaba arkadaşlar.
Gecmis olsun canim hadi gozun aydin insallah bebegine bir an once kavusursun canim.canim.yataktan kalkarken felan uzerine muhakkak yelek felan al terlersen direk uzerini degistir bol bol yuru ve bol bol su ic yemegini ye daha cabuk toparlarsin ve bebisinde hemen cikar kuvezden canim

doğum sancisi olabilmesi icin duzenli olmasi lazim cnm gunde 5 kez demissin 5 saatte bir mi geliyor yada 3 saatte bir mi? geldiginde 30 sn mi sürüyor bu sekilde takip edersen duzenli olup olmadigini anlarsin. yoksa yalanci sancilardir

Yok düzensiz oluyor gece çok oluyor toplanmada oluyor ama dediğin gibi yalancı sancılar bencede. Birden korktum daha erken diye

Canım çok geçmiş olsun bir an önce bebeğine kavuşursun sağlıkla inşallah.Benimde yaş 36 hamile kaldığım andan itibaren duymadığım şey kalmadı yıkıla yıkıla geldim bu ana kadar. Allah büyük sonu iyi olsun toparlanır hemen merak etme. Bana ikili testte yaş riski çıktı, sonra kalbinde parlaklık çıktı, 3 kez şiddetli ateşten antibiyotik kullandım, son olarak suyu aşırı çok dediler. Hayırlısı en büyük tesellim Allah büyük ona bıraktım..

Teşekkürler. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğe yeterli kan gitmiyordu. Yani sınırdaydı. Bu hafta zaten alınacaktı bebek. Hem bana zarar veriyordu hem de kilo alımı çok azdı. Tüm bu olumsuzluklar üstüne nst de düzenli sancı çıkınca acil olarak alındı. Ben hiç sancı filan hissetmiyordum. Nst de sancı çıkınca şok olduk. Tansiyondan dolayı normal doğum mümkün değildi zaten. Ki ben de sezaryen istiyordum zaten. Tek sıkıntım bebeğimin yanımda olmaması :KK43:
Canim gecmis olsun allah bebegine saglikla kavustursun :)

Back