2017 Eylül Anneleri

inşallah bian önce bebisine kavusursun canım çok geçmiş olsun bir sürü şey olmuş Allah yardımcınız olsun

Bir an önce oğluşuna kavuşursun inşallah sağlıkla mutlulukla büyüsün

Çok geçmiş olsun canım tez vakitte kavuşun inşallah

Kızlar sizleri boyle görünce iyice tedirginlik başladı ben de yarın gidicem doktora gitmeye korkuyorum şuan ,
Kıyamam. Valla bana bakıp hiç tedirgin olma canım. Zira 8 aylık hamileliğin en az 6 ayı problemli geçti benim. Belki yaşın da etkisi var bilemiyorum. O yüzden kıstas olamam kesinlikle :)

hımm yüksek tansiyondan tehliken varmıs canım benım bı sıkıntım yok hareket edıyor ama ayağını itiyo falan çok aktif değil günde 10 kere hareket ediyo normalmiş zaten carsamba yine kontrolüm var cok hareketsiz kalırsa gidicem canım

Kıyamam. Valla bana bakıp hiç tedirgin olma canım. Zira 8 aylık hamileliğin en az 6 ayı problemli geçti benim. Belki yaşın da etkisi var bilemiyorum. O yüzden kıstas olamam kesinlikle :)
:) baya uğraşmışsın olsun sonu güzel olsun bebişine kavus bian önce düzel ben de tansiyon sorunu yok 10 gün önce gittiğimde her şey yolunda suyu iyi keyfi yerinde demişti doktor yarın bakalım ne durumda inşallah yolundadır herşey zamanında doğar bayram da falan olursa diye de çok korkuyorum

Canım hayırlı olsun, güle güle sağlıkla büyüt bebişini :)

doğum sancisi olabilmesi icin duzenli olmasi lazim cnm gunde 5 kez demissin 5 saatte bir mi geliyor yada 3 saatte bir mi? geldiginde 30 sn mi sürüyor bu sekilde takip edersen duzenli olup olmadigini anlarsin. yoksa yalanci sancilardir

Canım hayırlı olsun, tüm dualarımız seninle..

Gecmis olsun canim hadi gozun aydin insallah bebegine bir an once kavusursun canim.canim.yataktan kalkarken felan uzerine muhakkak yelek felan al terlersen direk uzerini degistir bol bol yuru ve bol bol su ic yemegini ye daha cabuk toparlarsin ve bebisinde hemen cikar kuvezden canim

doğum sancisi olabilmesi icin duzenli olmasi lazim cnm gunde 5 kez demissin 5 saatte bir mi geliyor yada 3 saatte bir mi? geldiginde 30 sn mi sürüyor bu sekilde takip edersen duzenli olup olmadigini anlarsin. yoksa yalanci sancilardir

Yok düzensiz oluyor gece çok oluyor toplanmada oluyor ama dediğin gibi yalancı sancılar bencede. Birden korktum daha erken diye

Canım çok geçmiş olsun bir an önce bebeğine kavuşursun sağlıkla inşallah.Benimde yaş 36 hamile kaldığım andan itibaren duymadığım şey kalmadı yıkıla yıkıla geldim bu ana kadar. Allah büyük sonu iyi olsun toparlanır hemen merak etme. Bana ikili testte yaş riski çıktı, sonra kalbinde parlaklık çıktı, 3 kez şiddetli ateşten antibiyotik kullandım, son olarak suyu aşırı çok dediler. Hayırlısı en büyük tesellim Allah büyük ona bıraktım..

Canim gecmis olsun allah bebegine saglikla kavustursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…