- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.441
Canim saglikla gelsinn ve bi avazda olsun aminnn :) az kaldi meleginle gozgoze gelmeneeKizlar az once nişanım geldi. bir miktar suyla beraber. adetli gibi agrim var lakin sanci seklinde deil. dualarınızı beklerim
arkadaşlar benimde 4cm acilmam var beklemeye geldik dua edin[/QUO
Saglikla gelsinn saglikla kavusunn birbirinizse aminnnn
Canim dualarim seninle, allah yardimcin olsunKizlar az once nişanım geldi. bir miktar suyla beraber. adetli gibi agrim var lakin sanci seklinde deil. dualarınızı beklerim
Dualarim seninle canim, allah yardimcin olsunarkadaşlar benimde 4cm acilmam var beklemeye geldik dua edin
cok sağolun arkadaşlar allah razı olsunDualarim seninle canim, allah yardimcin olsun
Kizlar az once nişanım geldi. bir miktar suyla beraber. adetli gibi agrim var lakin sanci seklinde deil. dualarınızı beklerim
Hayirli guzel haberlerinizi bekliyoruz,Allah yardimciniz olsun kizlararkadaşlar benimde 4cm acilmam var beklemeye geldik dua edin
aynen canım senin de az kalmis :)Allah yardımcınız olsun kızlar ne güzel haberler geliyor :) sanırım grupta en sona bizler kalacağız :)
aynen canım senin de az kalmis :)Allah yardımcınız olsun kızlar ne güzel haberler geliyor :) sanırım grupta en sona bizler kalacağız :)
maşallah canım ne yiyip ne iciyorsun acaba tam kaç haftaliksin ben tam 36 oldum erken gelirse diye çok korkuyorum umarım hayırlı zaman da olur meleğin senin de az kalmis demiştim hissettim mi ne :)Bizde bugun doktordan geldık kızlar 3200 olmus kızım nstde sancım cıktı bıraz ben hafif sırt agrısı hıssedıyorum sadece kanama olursa ya da suyun gelırse gel dedı doktorum Ins bayramda gelmez kızım :))
hissetmiş olabilirsin canım :) dün bahceye gittim meyve topladım bıraz kış hazırlığı eğil kalk sanırım açılmada oldu sancı ondan cıktı nasip :) pek bişey yemiyorum bu aralar aslında hep kahvaltı türü ama kasarlı tost muz sürekli yiyeceklerim arasında 37+3 haftalığız canım :)maşallah canım ne yiyip ne iciyorsun acaba tam kaç haftaliksin ben tam 36 oldum erken gelirse diye çok korkuyorum umarım hayırlı zaman da olur meleğin senin de az kalmis demiştim hissettim mi ne :)
Canim tedbirli ol diye soyluyorum son hafta inanilmaz sirt ve bel agrisi cektim. Saglikla gelsin insaallahBizde bugun doktordan geldık kızlar 3200 olmus kızım nstde sancım cıktı bıraz ben hafif sırt agrısı hıssedıyorum sadece kanama olursa ya da suyun gelırse gel dedı doktorum Ins bayramda gelmez kızım :))
Canim tedbirli ol diye soyluyorum son hafta inanilmaz sirt ve bel agrisi cektim. Saglikla gelsin insaallah
hayırlısıyla al kucağına rabbim kolay doğum nasip etsinSaol canım ben yorgunluğa bağlı diye tahmin ediyordum bundan sonra takipteyim doktorda öyle söyledi heran gelebılır bekliyoruz artık diye
amin canım sanada inşhayırlısıyla al kucağına rabbim kolay doğum nasip etsin
amin canım bi avaz da kurtulalımamin canım sanada inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?