• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kizlar bide bebisinizin ilk dogdugunda sutunuz hemen gelmeyebilir yada gogus ucunuz olmayabilir stres yapmayin gogus ucu kalkanindan alin hastaneye yaninizda goturun emmesinde yardimci olacaktir.bide sut sagma pompasindan alin bebisiniz emmesede butun sutu cekemiyor gogsunuz sertlesiyor pompayla sagip siringayla cekip verin cunku sari sut geliyor cok faydali aklinizda bulunsun
aldım canım el pompası şiringa da koydum göğüs kalkanı da koydum catlarsa acırsa diye çok saol canım tecrübe edindin darısı bize :) ben ne olur ne olmaz diye kesme seker cay kaşığı bile koydum sütüm gelmezse diye kızıyorlarmış ama sarılık olmasından iyidir dedim

aldım canım el pompası şiringa da koydum göğüs kalkanı da koydum catlarsa acırsa diye çok saol canım tecrübe edindin darısı bize :) ben ne olur ne olmaz diye kesme seker cay kaşığı bile koydum sütüm gelmezse diye kızıyorlarmış ama sarılık olmasından iyidir dedim
Mama verebilirsin sutun gelene kadar siringayla canim ben oyle yaptim sarilik olmasindansa seker cok kucuk oldugu icin zarar verebilir

Bebegimin suyu azalmaya baslamis ben de bir hafta daha bekleyecegiz bebis gelmezse suni sanci verecekler cunku acilmam falan da var ama nstde sanci cikmiyor
korkma canım Allah ım izniyle birşey olmaz yardım eder bi şekilde umarım bebişin kendi sancınla gelir açılman çabuk olur dua ediyorum inşallah salı gideceğim ben de doktora bakalım ne diyecek bol su iç bu arada ben de sana yazacaktım nişanın geldi doğum oldu mu ki diye

korkma canım Allah ım izniyle birşey olmaz yardım eder bi şekilde umarım bebişin kendi sancınla gelir açılman çabuk olur dua ediyorum inşallah salı gideceğim ben de doktora bakalım ne diyecek bol su iç bu arada ben de sana yazacaktım nişanın geldi doğum oldu mu ki diye
Doktor 2 haftayi da bulabilir dedi. Hayirlisi olsun insaallah hepimizin hakkinda. Bol bol yuruyorum yollarda doguracagim :)

Doktor 2 haftayi da bulabilir dedi. Hayirlisi olsun insaallah hepimizin hakkinda. Bol bol yuruyorum yollarda doguracagim :)
açılman kolay olur ben de çıkmak istiyorum ama çok sıcak cıkılmıyo ki dışarı eşim evdeyken dolaşalım diye çıkıyoruz aksam üzeri öyle yürüyorum ben de en güzelini yapıyosun

Kizlar ben dogum yaptim, cok iyiyiim.gece 12de sancim basladi 5e kadar dayandim geldik. Suyum gelmemisti cok sancim vardi geldim 7 cm acilma vardi hemen doguma aldilar. Zor muydu dogurana kadar evet ama dikis atarken bile muhabbet ediyorduk doktorla :) allah hepinizi bi avazda kurtarsin detaylari musait olunca yazarim

Kizlar ben dogum yaptim, cok iyiyiim.gece 12de sancim basladi 5e kadar dayandim geldik. Suyum gelmemisti cok sancim vardi geldim 7 cm acilma vardi hemen doguma aldilar. Zor muydu dogurana kadar evet ama dikis atarken bile muhabbet ediyorduk doktorla :) allah hepinizi bi avazda kurtarsin detaylari musait olunca yazarim
süpersin canımmm öyle sevindim ki anlatamam darısı bana evde çekmişsin sancıyı Allah bana da nasip etsin bekleyen herkese inşallah :)

ben de 35+3 koşa koşa gidincede suni sancı takacaklar ama hızlı açılsın diye kendi sancın suniden iyidir
Dedigin gibi o da var,zaten doktorlar aceleye getirmeseler,suni sanci yerine bizlere vakit verseler,cesaret verseler kendi sancimizla hastanede dogursak iyi olacak,ama işte vakit darligi , hastane koşullari ,kimi zaman doktorun kendini düşünmesi gibi nedenlerden dolayi suni sanciya, sezeryana, epizyotomiye başvuruluyor:(

Bebis 50 cm 3300 gram muthis bir duygu

Ayyy maşallah,darısı bizlere:) Cok dikişin var mi? En cok ondan korkuyorum:( agri eşigimde düşük o sancılara nasıl dayanırım hic bilmiyorum:KK17:
Kilosuda iyi ne güzel

maşallah maşallah cok iyi cok sevindim cnm vatana millete hayırlı evlat olsun ins.

Dedigin gibi o da var,zaten doktorlar aceleye getirmeseler,suni sanci yerine bizlere vakit verseler,cesaret verseler kendi sancimizla hastanede dogursak iyi olacak,ama işte vakit darligi , hastane koşullari ,kimi zaman doktorun kendini düşünmesi gibi nedenlerden dolayi suni sanciya, sezeryana, epizyotomiye başvuruluyor:KK43:
evt dediklerin cok dogru. senin olmasini istedigin türden dr lar da var. misal baktı ki yatış yapilirsa hareketsizlikten sezeryan olacak, eve gönderip son raddede geri çağıran dr lar. hal boyle olunca suni ye de gerek olmuyor epidurale de.
not: tabi bebegin beklemesinde herhangi bir sorun yoksa.sorun varsa ztn dogum masasindan da kaldirip sezeryan yapıyorlar o ayri

gözün aydın canım maşallah bebişinede sanada kurtuldunuz :))

Gözünüz aydın çok sevindim darısı bizim başımıza. Benim kızın suyu sinirdaymis umarım son 1 ayı da sıkıntısız atlatır bizde senin gibi sevinçle yazarız buraya allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Back