- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.961
demir ilacı kullanıyo musun canım o yapıo bazen bende gece acıkıyorum az bısey yesem bulanıyo ama hıc kusmadım oyle hamılelıgımın basında da belkı ondan kusmadım mıde yanmasından oluyo gelıp gıdıyo bende yınede doktoruna sor derımKizlar kahvaltı yapiyordum birden midem bulandi labobaya kostum istfra ettim sizce normalmi ilk 5 ay oluyordu sonra kesildi bugun ilkkez oldu
aynı şey dün ben de de oldu aniden kustum normaldir bak herkezde oluyo :)Kizlar kahvaltı yapiyordum birden midem bulandi labobaya kostum istfra ettim sizce normalmi ilk 5 ay oluyordu sonra kesildi bugun ilkkez oldu
Decaviti doktor kontrolünde mi bıraktınız benim doktorum bırakmama izin vermiyorMerhaba arkadaşlar dun gece tatilden geld 1 hafta yüzme cok iyi geldi. Decaviti de biraktim kilo yapiyor diye. Magvitalden de biktim dun alirken kustumama o mecbur birakinca kasilmayi hissediyorum.
Bayramda yapmıştım anadolu jet de pegasus da istedi hazırlamıştım zaten..kesin istiyorlar yani her noktadan geçişte sordular..Kızlar yakın zamanda uçak yolculuğu yapan var mı? Rapor istediler mi?
Çok teşekkür ederim canım.Bayramda yapmıştım anadolu jet de pegasus da istedi hazırlamıştım zaten..kesin istiyorlar yani her noktadan geçişte sordular..
Çok teşekkür ederim canım.
Decaviti doktor kontrolünde mi bıraktınız benim doktorum bırakmama izin vermiyor
bana dr kendi biraktirdi kilo yuzunden. sonradan sikinti olursa başlarız dedi son aylarda. ama başlamadıkYok valla kafama göre bıraktım 4 aydır içiyorum zaten, daha fazla kilo almak istemiyorum kontrol ediyorum her şeyi. ctesi kontrole gittiğimde bıraktıgımı söyleyeceğim
Ya çok teşekkür ederim :) bilmiyordum ben de hazırlayayım yanımda bulunsun o zamanben de geçen haftalarda çok uçmak zorunda kaldım. her noktada bir fotokopisini aldılar. son dönüşümde yanıma 4-5 tane yedek fotokopi almıştım. iyi ki de almışım, uçağa geç kalıyorduk, öyle yetişebildik... aklınızda bulunsun...
ben cantayi arabaya koydum bile.Kızlar doğum çantalarınızı süslerinizi falan hazırladınız mı oda yapacaklar herşey tamm mı sanırım ben sitres oldum aldım her şeyi ama doğum çantasına koymadım oda yapacam almadım yanıma park yatak aldım kurmadık daha çok mu panik yapıyorum
Dogum cantamizi hazirladim yataginida kurduk süsleride bugun siparis verdim onlarda geldimi tamam strese girmeden yavas yavas yaparsin yatagini felan 33. Cu haftaya yakin kurduk canimKızlar doğum çantalarınızı süslerinizi falan hazırladınız mı oda yapacaklar herşey tamm mı sanırım ben sitres oldum aldım her şeyi ama doğum çantasına koymadım oda yapacam almadım yanıma park yatak aldım kurmadık daha çok mu panik yapıyorum
bende iyi ki kıyafetleri yıkamışım ütülemişim diyorum ama daha hazırlamadım doğum çantasını falan bu aksam çıktım oda baktım aldığım şeyler orda burda kaldı en azından dolaba bütün eşyaları koyarım diye düşündüm önce çantayı yapayım gerisi gelir ben de ağırlaştığımı fark ediyorum artık ayaklarım acıyo fazla dolanınca Allah hepimizi bi avaz da kurtarsınben cantayi arabaya koydum bile.beşiği park yatak ztn tek hamlede aciliyor carsafini serdinmi tamam. bence gec deil yaparsin ben cok zor gecirdim simdiye kdr. iyi olduğum zamanlar azinliktaydi o yuzden firsat bulunca yaptim. iyiki de yapmisim. su an zor zahmet hareket ediyorum ağrılardan
ben de kendim yaptım süsleri valize koymadım ayarlayacam artık git gide agırlasıyoruzDogum cantamizi hazirladim yataginida kurduk süsleride bugun siparis verdim onlarda geldimi tamam strese girmeden yavas yavas yaparsin yatagini felan 33. Cu haftaya yakin kurduk canim
Canım aynı sorun bendede var eşim ilk başta inanmıyordu gülüyordu oda şahit oldu internette bir doktorun videosunu buldum bebeğin eklem sesleriymiş hareket edince oluyor, bir çok kişide bunu hissetmişKızlar bazen kendımı çok mu dinliyorum diyorum :) karnımdan elektriklenme gibi bebek oynarken çıt çıt ses geliyor eşimle ilk başta esprisini yapıoduk parmaklarını çıtlatıyo dıye ama ses gelmeye devam ediyo var mı böyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?