• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kizlar kahvaltı yapiyordum birden midem bulandi labobaya kostum istfra ettim sizce normalmi ilk 5 ay oluyordu sonra kesildi bugun ilkkez oldu
demir ilacı kullanıyo musun canım o yapıo bazen bende gece acıkıyorum az bısey yesem bulanıyo ama hıc kusmadım oyle hamılelıgımın basında da belkı ondan kusmadım mıde yanmasından oluyo gelıp gıdıyo bende yınede doktoruna sor derım

Ben de şu decaVit hâlâ bulantı yapıyor. Biraz aç kalırsam hâlâ çıkarıyorum. Bana hiç tuhaf gelmiyor açıkçası.

Merhaba arkadaşlar dun gece tatilden geld 1 hafta yüzme cok iyi geldi. Decaviti de biraktim kilo yapiyor diye. Magvitalden de biktim dun alirken kustum:( ama o mecbur birakinca kasilmayi hissediyorum.

ben de geçen haftalarda çok uçmak zorunda kaldım. her noktada bir fotokopisini aldılar. son dönüşümde yanıma 4-5 tane yedek fotokopi almıştım. iyi ki de almışım, uçağa geç kalıyorduk, öyle yetişebildik... aklınızda bulunsun...
Ya çok teşekkür ederim :) bilmiyordum ben de hazırlayayım yanımda bulunsun o zaman

Kızlar bazen kendımı çok mu dinliyorum diyorum :) karnımdan elektriklenme gibi bebek oynarken çıt çıt ses geliyor eşimle ilk başta esprisini yapıoduk parmaklarını çıtlatıyo dıye ama ses gelmeye devam ediyo var mı böyle olan :emir_bebek:

Kızlar doğum çantalarınızı süslerinizi falan hazırladınız mı oda yapacaklar herşey tamm mı sanırım ben sitres oldum aldım her şeyi ama doğum çantasına koymadım oda yapacam almadım yanıma park yatak aldım kurmadık daha çok mu panik yapıyorum

Kızlar doğum çantalarınızı süslerinizi falan hazırladınız mı oda yapacaklar herşey tamm mı sanırım ben sitres oldum aldım her şeyi ama doğum çantasına koymadım oda yapacam almadım yanıma park yatak aldım kurmadık daha çok mu panik yapıyorum
ben cantayi arabaya koydum bile. :dondurma:beşiği park yatak ztn tek hamlede aciliyor carsafini serdinmi tamam. bence gec deil yaparsin ben cok zor gecirdim simdiye kdr. iyi olduğum zamanlar azinliktaydi o yuzden firsat bulunca yaptim. iyiki de yapmisim. su an zor zahmet hareket ediyorum ağrılardan

Dogum cantamizi hazirladim yataginida kurduk süsleride bugun siparis verdim onlarda geldimi tamam strese girmeden yavas yavas yaparsin yatagini felan 33. Cu haftaya yakin kurduk canim

ben cantayi arabaya koydum bile. :dondurma:beşiği park yatak ztn tek hamlede aciliyor carsafini serdinmi tamam. bence gec deil yaparsin ben cok zor gecirdim simdiye kdr. iyi olduğum zamanlar azinliktaydi o yuzden firsat bulunca yaptim. iyiki de yapmisim. su an zor zahmet hareket ediyorum ağrılardan
bende iyi ki kıyafetleri yıkamışım ütülemişim diyorum ama daha hazırlamadım doğum çantasını falan bu aksam çıktım oda baktım aldığım şeyler orda burda kaldı en azından dolaba bütün eşyaları koyarım diye düşündüm önce çantayı yapayım gerisi gelir ben de ağırlaştığımı fark ediyorum artık ayaklarım acıyo fazla dolanınca Allah hepimizi bi avaz da kurtarsın

Kızlar bazen kendımı çok mu dinliyorum diyorum :) karnımdan elektriklenme gibi bebek oynarken çıt çıt ses geliyor eşimle ilk başta esprisini yapıoduk parmaklarını çıtlatıyo dıye ama ses gelmeye devam ediyo var mı böyle olan :emir_bebek:
Canım aynı sorun bendede var eşim ilk başta inanmıyordu gülüyordu oda şahit oldu internette bir doktorun videosunu buldum bebeğin eklem sesleriymiş hareket edince oluyor, bir çok kişide bunu hissetmiş

Ben de 33. Haftadayim.ancak o kadar zorlanıyorum ki...13 kilo aldım.ve bircok ilaç kullanıyorum.en önemlisi 6 aydır her gün vurundugum kaç sulandirici iğne.bu haftaki doktor kontrolünde bebeğinin döndüğünü gördük.1 hafta da önden gidiyor dedi.dün de fenalastim.usume titreme halsizlik.hastaneye gittik.serum takıldı.bugün daha iyiyim.son zamanlar zor geçecek anlaşılan...

Back