- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.941
66 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum 1 aydır kilo almıyorum 13 kilo almışım ama bende ödemde var veririz inşallah canım ya :)
Amin inşallahEvet çok haklısın aslında vakum kullanmak neden olsada kanalda sıkışıp kalıp vakuma mecbur kalması asıl neden çünkü o anda bebek oksijensiz kalıyor ve beyin nöronlar zarar görüyor sonrası malum zihinsel yada bedensel engel Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin sağsalim kurtulalım inş
Günlük meyve, süt ya da yoğurt, yumurta, haftalık bir iki kez et, sebze, bakliyat yiyorum. Bebeğe yarayan başka ne yiyebilirim ki? Yaramayınca yaramıyor malesef. 5 yiğenim var ve 3 kilo ve üzeri doğan yok içlerinde. Cinsleri böyle deyip geçiyorum artık. Sağlıklı olsun da.niye ki bebeğe yarayacak şeyler ye canım bizim normaldi 5 hafta oldu doktora gitmeyeli bugün 6 da akşam randevum bakalım ne durumda bebiş
emzirirken veriliyormuş canım dikkatte edersekİnşallah veririz aşağı yukarı herkez almış doğumda gider birazı kalanı da çabayla veririz inşallah
Ben en çok emzirirken kilo almaktan korkuyorum süt olacak diye karbonhidratlı besinleri çok yediriyorlar yakınlar sonra o kilolar genelde kaliyormus. Ben pek kilo almadım şimdiye kadar inşallah emzirirken de almamemzirirken veriliyormuş canım dikkatte edersek
emzirirken veriliyormuş canım dikkatte edersek
genetik canım o zaman elinden geleni yapıyorsun :) daha ne olsunGünlük meyve, süt ya da yoğurt, yumurta, haftalık bir iki kez et, sebze, bakliyat yiyorum. Bebeğe yarayan başka ne yiyebilirim ki? Yaramayınca yaramıyor malesef. 5 yiğenim var ve 3 kilo ve üzeri doğan yok içlerinde. Cinsleri böyle deyip geçiyorum artık. Sağlıklı olsun da.
en çok süt yapan şey yeşillik ve bol suymuş o yüzden yakınları dinlemeyi düşünmüyorum, tabi ki emziriyorum diye helvaları tatlıları götürürsek fazlasını alırız diye düşünüyorumBen en çok emzirirken kilo almaktan korkuyorum süt olacak diye karbonhidratlı besinleri çok yediriyorlar yakınlar sonra o kilolar genelde kaliyormus. Ben pek kilo almadım şimdiye kadar inşallah emzirirken de almam
valla benimde moralim çok bozuk kadınsı olmak istiyorum artık bir an önce :)Moralim öyle bozuldu ki suyla yaşamayı düşünüyorum doğumdan sonra eski halime geleyim de
bozuluyor ama napalım artık ıkı gunde bır bır kılo fazla goruyorum tartıda cokta yemiyorum neyle alıyorum anlamıyorum hıc suda yarıyo sanırım :)) bacaklarım catladı karnımda yok en cok canımı sıkan seyler bacaklarım kılo verılır ya hertürlüMoralim öyle bozuldu ki suyla yaşamayı düşünüyorum doğumdan sonra eski halime geleyim de
benimde bacaklarım üst baldırlarım çatladı karnımda yok benim de ödem de var bacaklarımda iki parmak bastırınca baya bi çökük kalıyo veririz ama insan kendine yakıstıramıyo böyle resimlerime bakıyorum ben ben degılımbozuluyor ama napalım artık ıkı gunde bır bır kılo fazla goruyorum tartıda cokta yemiyorum neyle alıyorum anlamıyorum hıc suda yarıyo sanırım :)) bacaklarım catladı karnımda yok en cok canımı sıkan seyler bacaklarım kılo verılır ya hertürlü
aynen canım ödemden dolayı catlıyo sanırım bacaklarımızda eskinin iki katıyım resmen fotoğraflara bakıp iç çekiyorum arada eşim beni öyle gördükçe dalga geçiyo tüh tüh diye böyle daha cok hoşuma gidiyosun canını sıkma diyo herseferınde ama gelde bana sor :))az kaldı tek tesellim o :)benimde bacaklarım üst baldırlarım çatladı karnımda yok benim de ödem de var bacaklarımda iki parmak bastırınca baya bi çökük kalıyo veririz ama insan kendine yakıstıramıyo böyle resimlerime bakıyorum ben ben degılım
Arkadaşının sonra geçti mi doğum ve sonrasına kadar devam etti mi acaba biliyor musunsüttür o canım olabiliyor bazılarında benim arkadaşımında olmuştu
bana onu söyledikten 2 hafta sonra mı ne doğum yaptı 36. haftada erken oldu normal doğumla geldi bebek dünyayaArkadaşının sonra geçti mi doğum ve sonrasına kadar devam etti mi acaba biliyor musun
Bende ondan korkuyorum ya zatenbana onu söyledikten 2 hafta sonra mı ne doğum yaptı 36. haftada erken oldu normal doğumla geldi bebek dünyaya
hayırlısı ne ise o olsun canımmBende ondan korkuyorum ya zaten
İnternetten hafta hafta gebelik yazılarını okuyor musun bilmiyorum ama özellikle 30. Hafta sonrası bunların olabileceği yazıyor. Bak bir arkadaş kendinden 4. Aydan beri geldiğini yazmış. Korkmana gerek yok bence. Ama o kadar da kafana takıyorsan doktorunu arayıp sor canım. Hem kendini hem de ufaklığı germe boş yere.Bende ondan korkuyorum ya zaten
göğüs ucu süt geldiği için beyaz oluyo canım sureklı ondanda bahsediyorsan eger sıkınca da gelıyo ama sıkma sıkmak dogum kasılmalarına ve doguma sebep oluyo sende öyle olacak dıye bırsey yok bosyere kendını üzme yanıBende ondan korkuyorum ya zaten
İnternetten hafta hafta gebelik yazılarını okuyor musun bilmiyorum ama özellikle 30. Hafta sonrası bunların olabileceği yazıyor. Bak bir arkadaş kendinden 4. Aydan beri geldiğini yazmış. Korkmana gerek yok bence. Ama o kadar da kafana takıyorsan doktorunu arayıp sor canım. Hem kendini hem de ufaklığı germe boş yere.
göğüs ucu süt geldiği için beyaz oluyo canım sureklı ondanda bahsediyorsan eger sıkınca da gelıyo ama sıkma sıkmak dogum kasılmalarına ve doguma sebep oluyo sende öyle olacak dıye bırsey yok bosyere kendını üzme yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?