• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Evet çok haklısın aslında vakum kullanmak neden olsada kanalda sıkışıp kalıp vakuma mecbur kalması asıl neden çünkü o anda bebek oksijensiz kalıyor ve beyin nöronlar zarar görüyor sonrası malum zihinsel yada bedensel engel Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin sağsalim kurtulalım inş
Amin inşallah

niye ki bebeğe yarayacak şeyler ye canım bizim normaldi 5 hafta oldu doktora gitmeyeli bugün 6 da akşam randevum bakalım ne durumda bebiş
Günlük meyve, süt ya da yoğurt, yumurta, haftalık bir iki kez et, sebze, bakliyat yiyorum. Bebeğe yarayan başka ne yiyebilirim ki? Yaramayınca yaramıyor malesef. 5 yiğenim var ve 3 kilo ve üzeri doğan yok içlerinde. Cinsleri böyle deyip geçiyorum artık. Sağlıklı olsun da.

emzirirken veriliyormuş canım dikkatte edersek
Ben en çok emzirirken kilo almaktan korkuyorum süt olacak diye karbonhidratlı besinleri çok yediriyorlar yakınlar sonra o kilolar genelde kaliyormus. Ben pek kilo almadım şimdiye kadar inşallah emzirirken de almam

Günlük meyve, süt ya da yoğurt, yumurta, haftalık bir iki kez et, sebze, bakliyat yiyorum. Bebeğe yarayan başka ne yiyebilirim ki? Yaramayınca yaramıyor malesef. 5 yiğenim var ve 3 kilo ve üzeri doğan yok içlerinde. Cinsleri böyle deyip geçiyorum artık. Sağlıklı olsun da.
genetik canım o zaman elinden geleni yapıyorsun :) daha ne olsun

Ben en çok emzirirken kilo almaktan korkuyorum süt olacak diye karbonhidratlı besinleri çok yediriyorlar yakınlar sonra o kilolar genelde kaliyormus. Ben pek kilo almadım şimdiye kadar inşallah emzirirken de almam
en çok süt yapan şey yeşillik ve bol suymuş o yüzden yakınları dinlemeyi düşünmüyorum, tabi ki emziriyorum diye helvaları tatlıları götürürsek fazlasını alırız diye düşünüyorum o_O

Moralim öyle bozuldu ki suyla yaşamayı düşünüyorum doğumdan sonra eski halime geleyim de
bozuluyor ama napalım artık ıkı gunde bır bır kılo fazla goruyorum tartıda cokta yemiyorum neyle alıyorum anlamıyorum hıc suda yarıyo sanırım :)) bacaklarım catladı karnımda yok en cok canımı sıkan seyler bacaklarım kılo verılır ya hertürlü

bozuluyor ama napalım artık ıkı gunde bır bır kılo fazla goruyorum tartıda cokta yemiyorum neyle alıyorum anlamıyorum hıc suda yarıyo sanırım :)) bacaklarım catladı karnımda yok en cok canımı sıkan seyler bacaklarım kılo verılır ya hertürlü
benimde bacaklarım üst baldırlarım çatladı karnımda yok benim de ödem de var bacaklarımda iki parmak bastırınca baya bi çökük kalıyo veririz ama insan kendine yakıstıramıyo böyle resimlerime bakıyorum ben ben degılım

benimde bacaklarım üst baldırlarım çatladı karnımda yok benim de ödem de var bacaklarımda iki parmak bastırınca baya bi çökük kalıyo veririz ama insan kendine yakıstıramıyo böyle resimlerime bakıyorum ben ben degılım
aynen canım ödemden dolayı catlıyo sanırım bacaklarımızda eskinin iki katıyım resmen fotoğraflara bakıp iç çekiyorum arada eşim beni öyle gördükçe dalga geçiyo tüh tüh diye böyle daha cok hoşuma gidiyosun canını sıkma diyo herseferınde ama gelde bana sor :))az kaldı tek tesellim o :)

Bende ondan korkuyorum ya zaten :KK43:
İnternetten hafta hafta gebelik yazılarını okuyor musun bilmiyorum ama özellikle 30. Hafta sonrası bunların olabileceği yazıyor. Bak bir arkadaş kendinden 4. Aydan beri geldiğini yazmış. Korkmana gerek yok bence. Ama o kadar da kafana takıyorsan doktorunu arayıp sor canım. Hem kendini hem de ufaklığı germe boş yere.

İnternetten hafta hafta gebelik yazılarını okuyor musun bilmiyorum ama özellikle 30. Hafta sonrası bunların olabileceği yazıyor. Bak bir arkadaş kendinden 4. Aydan beri geldiğini yazmış. Korkmana gerek yok bence. Ama o kadar da kafana takıyorsan doktorunu arayıp sor canım. Hem kendini hem de ufaklığı germe boş yere.

göğüs ucu süt geldiği için beyaz oluyo canım sureklı ondanda bahsediyorsan eger sıkınca da gelıyo ama sıkma sıkmak dogum kasılmalarına ve doguma sebep oluyo sende öyle olacak dıye bırsey yok bosyere kendını üzme yanı

Sağolun kızlar doktorumda normal dedi 30. haftadan sonra görülebiliyormuş

Kizlar kahvaltı yapiyordum birden midem bulandi labobaya kostum istfra ettim sizce normalmi ilk 5 ay oluyordu sonra kesildi bugun ilkkez oldu

Back