2017 Eylül Anneleri

Canım aynı sorun bendede var eşim ilk başta inanmıyordu gülüyordu oda şahit oldu internette bir doktorun videosunu buldum bebeğin eklem sesleriymiş hareket edince oluyor, bir çok kişide bunu hissetmiş
aynen canım cok garip birşey bende baktım ama pek bilimsel açıklama yoktu tam ayaklarının oldugu yerden gelıyor ya kaburgam ya da o dıyordum daha neler göreceğiz bakalım :))

çantamı hazırladım canım benim için bi kaç eksik var sadece yatağını dolabını almıştık zaten odasını hazırladık halı perde falan ufak süslemeler yapıyoruz bu aralar :)) oda süsü olarakta kapı süsü yapmıştım başka bişeyede gerek görmüyorum açıkçası doğum yapacağım hastanenin odalarını gördüm biraz küçük mecburiyetten yani herşeyi aldıysan bir günlük iş bunlar kafana takma ama biran öncede yapmaya bak malum ağırlaştık iyice sonraya kalınca zor olur

Bebeklerinin ismine kesin karar veren var mı kızlar ben ceren ecmel koyucam galiba çok değişti fikrimiz ama bunda karar kıldık nasıl sizce siz neler düşünüyorsunuz

kızlar bugün nst'ye girdim ilk defa.sona yaklaşıyoruz çok heyecanlı,tabi bi o kadarda panik. bikaç gündür bebiş hiç durmuyor kıpır kıpır maşallah babası kılıklı, sanırım dönmeye başladı..eşyaları bende yavaş yavaş hazırlıyorum. hastane odası yerine bebeğin odasını süslicez,1 gün için hastaneye gerek duymadık. buarada doktor bugün bana kan hapı verdi,kanıma bakmadan siz kullanıyormusunuz?

Bebeklerinin ismine kesin karar veren var mı kızlar ben ceren ecmel koyucam galiba çok değişti fikrimiz ama bunda karar kıldık nasıl sizce siz neler düşünüyorsunuz
Hayırlı olsun çok güzel adıyla yaşasın inşallah senin içine sinsin en önemlisi bu bence biz de karar verdik " Aden " koyacağız Allah izin verirse duyunca çok hoşuma gitti inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Henüz hazırlamadım ama bende paniklemeye başladım bebek gelmeden evin heryerini temizlemekle geçirdik günleri şimdi çok şükür bir bebisimin işleri kaldı.. önümüzdeki hafta hazırlayacağım inşallah kıyafetlerini çantamızı onun dışında hastane odası organizasyonu, hediyelikler tamam bir fotoğrafçı kaldı onunla da anlaşayım sonra beklemedeyiz hayırlısıyla

Ismiyle yasasin canim cok guzelmis adi bebeginizin.bizde Masal Bigem koyacagiz Allah kismet ederse

Dunde ilk defa bende girdim o pit pit sesleri cok guzel geldi cok heyecanliydi.bende odasini susluycem hastanede gerek yok diye dusunuyorum bende

Ismiyle yasasin canim cok guzelmis adi bebeginizin.bizde Masal Bigem koyacagiz Allah kismet ederse
Bizde İdil koyacağız kızımızın ismini iki ismi olsun istedim ama birtürlü bulamadım ve bu isme çok alıştım. Bebek şekeri yaptırdım ve "Hoşgeldin İdil" yazdım bile.sağlıkla gelsinlerde.sizinkilerde çok güzelmiş, isimleriyle sağlıkla doğsun büyüsünler

herkese merhaba. bebişlerinizin isimleri çok güzel maşallah. kızlar çoğumuz aynı haftalardayız. bebekler döndü mü sizin . benim geçen hafta daha dönmemişti. çok kafaya takıyorum bu durumu.

Doktor da aynısını dedi ince ince sızlıyordu kasıklarım meğerse dönüyormuş annemlere gitmiştim 5inci kat evimiz 7 8 kez merdiven inip çıktığım oluyordu haraketliydim o zaman dönmüş ben de şaşırdım normal doğum dedi doktor da çatı muaynesi ne zaman yapıyolar acep ilerleyen zaman da çatına bakıcam dedi inşallah döner canım yürü merdiven in çık
34+1 deyim bugün zaman geçtikçe panikliyorum. inşallah döner. size de maşallah canım erkenden dönmüş

Cati muanesi icin benim doktorum 38. Hafta demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…