• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar ya afedersiniz tam göbeğimin altı yani malum bölgenin üstü kahverengi leke leke böyle bunlar sizde var mı doğumdan sonra geçer mi acaba ?
Birde çok az çatlamışım sanırım doktora sorucam göbegimin hemen altı sizde var mı :
ben de var canım ayni doğumdan sonra geçer umarım

Sezeryan olunca 39. Haftada alacağı kesin oluyor 6 hafta kaldı çok uzun süre değil bence. Senin normal mi olacak
Açıkçası normal doğum yanlısıydım son döneme kadar. Ama bizim ülkede normal doğum normal yollardan olmuyor pek. Bir an önce bitsin diye kesik dikiş Allah ne verdiyse oluyor malesef. Şahsen şimdi o kadar ağrı sancı çekip bi de aynı kesi ve dikişle uğraşmaktansa sezaryeni tercih edicem ben de sanırım. En azından dikişlerin bakımı vs daha kolay olur benim için diye düşünüyorum. Bir de normal doğumda şu pompa vs gibi uygulamalar yüzünden sakat kalan çocuklar filan bi zamanlar çok meşhur bir haber konusuydu. Açıkçası o da tedirgin ediyor beni. Bu arada bizim ufaklığın kafası hâlâ yukarıda. Böyle devam ederse sezaryen zaten zorunlu olacak gibi. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı doğsunlar da.

Kızlar ya afedersiniz tam göbeğimin altı yani malum bölgenin üstü kahverengi leke leke böyle bunlar sizde var mı doğumdan sonra geçer mi acaba ?
Birde çok az çatlamışım sanırım doktora sorucam göbegimin hemen altı sizde var mı :
Çatlak yok çok şükür ama o kahverengi lekeler bende de var. Doğumdan sonra geçer muhtemelen. Benim bacaklarımda da kırmızı kırmızı kocaman lekeler oluştu. Böyle yanık gibi görünüyor. Onları gösterdim doktora doğumdan bir süre sonra geçer dedi. Bunların da öyle olduğunu umuyorum ;)

Tahmini veriyor zaten, Allah bilir tabi ki o günleri görelim inşallah :anneadayı:
Benim ikinci doğumum ilkinde kordon dolanmasından dolayı kanala inmedi oğlum ve sezeryan oldum normal isterken..ne olacağı nasıl olacağı hiç planlanmıyor gerçekten hakkımızda hayırlısı :anneadayı:
Son dakikaya kadar belli olmuyor ya ben de ondan sordum açıkçası. Biz daha doğum şekliyle ilgili konuşmadık doktorumla. M yüzden Sizinkiler erken geldi bana. Tabi daha önce sezaryen olunca belli olması normal.

Çatlak yok çok şükür ama o kahverengi lekeler bende de var. Doğumdan sonra geçer muhtemelen. Benim bacaklarımda da kırmızı kırmızı kocaman lekeler oluştu. Böyle yanık gibi görünüyor. Onları gösterdim doktora doğumdan bir süre sonra geçer dedi. Bunların da öyle olduğunu umuyorum :KK66:
evet benimde öyle bakalım ayın 31 inde randevum var soracağımm inşallah geçer :)

Kızlar kızlar :) cahilliğimden çoklu alıntı yapamadım da, benimde böyle bacaklarıma kan oturmuş gibi bi acayip morarıyor mu kızarıyor mu idrak edemedim.

Açıkçası normal doğum yanlısıydım son döneme kadar. Ama bizim ülkede normal doğum normal yollardan olmuyor pek. Bir an önce bitsin diye kesik dikiş Allah ne verdiyse oluyor malesef. Şahsen şimdi o kadar ağrı sancı çekip bi de aynı kesi ve dikişle uğraşmaktansa sezaryeni tercih edicem ben de sanırım. En azından dikişlerin bakımı vs daha kolay olur benim için diye düşünüyorum. Bir de normal doğumda şu pompa vs gibi uygulamalar yüzünden sakat kalan çocuklar filan bi zamanlar çok meşhur bir haber konusuydu. Açıkçası o da tedirgin ediyor beni. Bu arada bizim ufaklığın kafası hâlâ yukarıda. Böyle devam ederse sezaryen zaten zorunlu olacak gibi. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı doğsunlar da.
Evet çok haklısın aslında vakum kullanmak neden olsada kanalda sıkışıp kalıp vakuma mecbur kalması asıl neden çünkü o anda bebek oksijensiz kalıyor ve beyin nöronlar zarar görüyor sonrası malum zihinsel yada bedensel engel Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin sağsalim kurtulalım inş

Benim de var bacaklarım da ödem inşallah veririz doğumdan sonra hamile kalmadan önceki resimlerime baktıkça ağlayasım geliyo çok kilo aldım diye
coookkkk normal canım ben 18 kilo almışım napayım üzülme aşamasını geçtim artik birazda ödemim var benim hersey bebek için

Ay bu konuyu hiç açma bence canım yaa :KK43:( ben de 12 kilo aldım. Ama bu kilonun nerdeyse hepsini ben aldım. Bebecik haftasının alt sınırlarında geziyor malesef.
niye ki bebeğe yarayacak şeyler ye canım bizim normaldi 5 hafta oldu doktora gitmeyeli bugün 6 da akşam randevum bakalım ne durumda bebiş

Back