• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Bebeklerinin ismine kesin karar veren var mı kızlar ben ceren ecmel koyucam galiba çok değişti fikrimiz ama bunda karar kıldık nasıl sizce siz neler düşünüyorsunuz
canım bende yusuf asaf koyucam kesin :)
herkese merhaba. bebişlerinizin isimleri çok güzel maşallah. kızlar çoğumuz aynı haftalardayız. bebekler döndü mü sizin . benim geçen hafta daha dönmemişti. çok kafaya takıyorum bu durumu.
ben 28 haftalıkken gittiğimde dönmemişti.Şimdi 32 haftalık olunca gidicem yani pazartesi 31 temmuzda bakalım inşallah dönmüştür. Birde bu aralar hep duyuyorum bebekler dönse bile doğum kanalına girmeyince normal doğum gerçekleşmiyormuş :(

Normal istediğim için ben çok sorun yaptım. okyanusun dediği gibi araştırdığımda merdiven inip çıkın diyorlar ben onu deneyeceğim birde.
bende haftasonu uzun bi yolculuk yaptım yolculuk boyunca hiç durmadı bebeğim tepindi durdu biraz ağrılıydı. ama döndü sanırım çünkü karnımın pozisyonu değişti..

herkese merhaba. bebişlerinizin isimleri çok güzel maşallah. kızlar çoğumuz aynı haftalardayız. bebekler döndü mü sizin . benim geçen hafta daha dönmemişti. çok kafaya takıyorum bu durumu.
Benim de henüz dönmedi. Ama ben zaten sezaryen düşündüğüm için çok da kafama takmıyorum. Biraz ayakta kalınca hemen şişmeye başlıyorum. Merdiven filan benim için çok zor görünüyor şu an. Normal yürümekte zorlanıyorum resmen. Senin öyle değildir inşallah.

Benim de henüz dönmedi. Ama ben zaten sezaryen düşündüğüm için çok da kafama takmıyorum. Biraz ayakta kalınca hemen şişmeye başlıyorum. Merdiven filan benim için çok zor görünüyor şu an. Normal yürümekte zorlanıyorum resmen. Senin öyle değildir inşallah.
Bende biraz yuruyunce sisiyorum direk kasik agrilarim oluyor merdiven ciksam plaket hazirlatir heralde esim:)

benimki en son gıttıgımde dönmüştü doktorum sureklı donmeyı dener dedi arada asagıya dönüyor sonra gerı yan dönüyor sığamadı galiba kuzum yerlesemedı bakalım bu hafta gideceğim ne durumda :)

ben oturarak çalışıyorum ve ayaklarım davul gibi. şişlik benim için normal gibi bir şey. zorlayarak bir şekilde deneyeceğim. nette bazı egzersizlerde buldum yapalım bakalım. döndürmek isteyen arkadaşlar varsa netten küçük bir araştırma yapabilirler.

Doktor da aynısını dedi ince ince sızlıyordu kasıklarım meğerse dönüyormuş annemlere gitmiştim 5inci kat evimiz 7 8 kez merdiven inip çıktığım oluyordu haraketliydim o zaman dönmüş ben de şaşırdım normal doğum dedi doktor da çatı muaynesi ne zaman yapıyolar acep ilerleyen zaman da çatına bakıcam dedi inşallah döner canım yürü merdiven in çık
canım benim doktorum 37. haftada çatı muayenesi yapacağız dedi

M minika annesi benimkide henüz dönmedi.doktorum başından beri seninki ters duruyo hiç pozisyonu değişmedi zaten dedi. Kafasını hep göğsümün altına sıkıştırıyo. Normal doğumada kendimi epey alıştırmıştım.

Türkiyede malesef normal dogum bile normal degil...avrupada kesi ve dikiş olayı çok nadir oluyor ama bizde yüzde doksan kesi ve dikiş oluyor,saçma birde savunması var kesmessek daha büyük yırtık olur bilmem ne....normal dogumu düşünen arkadaşlar siz doktorunuza kesi olmasın diye diretecekmisiniz?kesi olacaksa, o dikişlerin iyileşme eziyeti olacaksa sezeryan olsun daha iyi diyorum

bende 31+gunluguz bugün kontrole gittim kızım 2.186 gr olmuş boyu da 44 cm normal dogum pozisyonu almış zaten oglu da normaldi ins buda normal olur ama erken dogum riskim varmış biraz cnm sıkıldı

Türkiyede malesef normal dogum bile normal degil...avrupada kesi ve dikiş olayı çok nadir oluyor ama bizde yüzde doksan kesi ve dikiş oluyor,saçma birde savunması var kesmessek daha büyük yırtık olur bilmem ne....normal dogumu düşünen arkadaşlar siz doktorunuza kesi olmasın diye diretecekmisiniz?kesi olacaksa, o dikişlerin iyileşme eziyeti olacaksa sezeryan olsun daha iyi diyorum
Kesinlikle çok haklısın sezeryanın dikiş yerinin enfeksiyon kapması daha az ihtimal ve daha çabuk iyileşiyor arkadaşımın epitoztomide 30 dikişi vardı idrarını bile tutamadı 1 ay çekti

Kesinlikle çok haklısın sezeryanın dikiş yerinin enfeksiyon kapması daha az ihtimal ve daha çabuk iyileşiyor arkadaşımın epitoztomide 30 dikişi vardı idrarını bile tutamadı 1 ay çekti
Arkadaşımda ayni makata kadar kesilmişim diyor,dogumdan sonra hiç oturamamış,zaten bi dahada eskisi gibi olmuyormuş orası:KK43:

37 38 de bakiliyo yani :) anladım az zaman kalmis inşallah hepimiz bi avaz da kurtuluruz bebisleriniz doner kızlar

M minika annesi benimkide henüz dönmedi.doktorum başından beri seninki ters duruyo hiç pozisyonu değişmedi zaten dedi. Kafasını hep göğsümün altına sıkıştırıyo. Normal doğumada kendimi epey alıştırmıştım.
Hatırlıyorum seni doktorlarımız aynıydı. benim ki dönmüştü. 32. haftada tekrar yukarı çıktı. daha var vakit belki sürpriz yapar bebişler bize.

Benim arkadaşımın da aynı şekilde 30 küsür dikişi vardı. 15 gün oturamadı garibim. Yanında annesi olmasa çocuğa bile bakamıyordu.

Back