2017 Eylül Anneleri

kendin mi kestin doktorunmu dedi ben kesmedim doktor bişey demedi
kesmen gerekiyor doktorlar herkese söyluyor ben sormadan kestım doktor sordu kestın mı dıye evet dedım çoktan kesmelıydın bırak istersen bır an önce ya da doktoruna gıt sor nası yaparsan ılk 3 ayda sonra folık asitin zararı oluyormus sanırım dogumu zorlaştırıormus dıye duydum çokda arastırmadım ama

kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gidilecek bilen var mı ?
onu doktor hesaplıyor gün al diye söylüyor bana 18 mayıs dedi 12 haftalıkken 2 li tarama için gittiğim de gün aldım canım sor doktoruna özel e gidiyorsan gün al ben de özel e gidiyorum yoğun oluyormuş şimdiden gün al diye söylüyorlar

Bebekler annenin dişinden kalsiyum almazmış. Hamilelikte diş çürümesinin nedeni; ağızdaki asit artışı, hormon düzensizliği, diş fırçalayamamamız, ve düzensiz beslenmeymiş. Bikaç yerden böyle okumuştum.

annenin kemiklerinden aldığını biliyorum canım diş de bi nevi kemik genelde gebelikten sonra oluyo kime sorsan hic vitamin takviyesi kullanmadim ama 3 4 dişim çürüdü der ben ondan kullanıyorum sütte içiyorum tabi ben den almasın tostos yediklerimden alsın bi de dişimle falan uğraşamam sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…