• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Ben de aldım canım 4 5 kilo benim de canım sıkılıyor 16 haftadayım ben de hızlı gidiyoruz sanırım dikkat edicem artık diyorum balık yağı da şişiriyo diyolar içiyorum ben onu da bıraksam mu diye düşünüyorum ama balık da yiyemeyince mecbur içiyorum yani
bende bugünden sonra dikkat etmeye çalışacağım canım..Balık yağını tamamen bırakmasanda gün aşırı falan kullanmaya çalış o da kilo yapar tabi...Ben balık seviyorum ama her hafta da yiyorum desem yalan olur..15 günde bir yiyorum ancak..Balık yerine cevizde de omega 3 var hersabah onu yersen bence sıkıntı olmaz..

Ben de aldım canım 4 5 kilo benim de canım sıkılıyor 16 haftadayım ben de hızlı gidiyoruz sanırım dikkat edicem artık diyorum balık yağı da şişiriyo diyolar içiyorum ben onu da bıraksam mu diye düşünüyorum ama balık da yiyemeyince mecbur içiyorum yani
Canım balıklarda artık yokmuş o yağ,
yani balık yağı kapsülünden aldığın vitamini normal balıktan alamıyormuşsun. yaşamsal koşullardan ötürü bana doktorum öyle dedi. peki bu şişkinlik doğumdan sonra geçer mi acaba yoksa kilomu bu :/

evet yani 2 aylıkken falan verdi balık yiyerek zaten balık yağındaki besini alamazmışsın.öyle dedi doktorum
evet canım yağlı balık yiyebiliyorsan ye hafta da 2 kez dedi ben yiyemiyorum hap kullanıyorum dha falan olmalıymış kullandığın omega 3 içinde onda yazıyo iyi birşey ben kalsiyum takviyesi de alıyorum dişlerim çürümesin diye

Canım balıklarda artık yokmuş o yağ,
yani balık yağı kapsülünden aldığın vitamini normal balıktan alamıyormuşsun. yaşamsal koşullardan ötürü bana doktorum öyle dedi. peki bu şişkinlik doğumdan sonra geçer mi acaba yoksa kilomu bu :/
kilo aldırıyo canım ya bebeğin doğacağı 3 3.5 kilo gerisi bize kalacak

evet canım yağlı balık yiyebiliyorsan ye hafta da 2 kez dedi ben yiyemiyorum hap kullanıyorum dha falan olmalıymış kullandığın omega 3 içinde onda yazıyo iyi birşey ben kalsiyum takviyesi de alıyorum dişlerim çürümesin diye
bana kalsiyum vermedi henüz haftaya gidicem belki verir .:)

• Beğen
Reactions: iiz
Merhaba arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim çok sık açıkıyorum. sizlerde de aynı durum var mı artık bişeyler yemekten sıkıldım resmen yemessem midem bulanıyor.

Merhaba arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim çok sık açıkıyorum. sizlerde de aynı durum var mı artık bişeyler yemekten sıkıldım resmen yemessem midem bulanıyor.
oluyor canım benim de kilo almamak ıcın meyve yoğurt falan ye aralar da ben de gerçi öyle yapıorum ama yine de kilo aldım yemeyince miğde bulantısı kusma oluyo 16 haftanın içindeyim ben de aynı devam sabahları bulantı kusma oluyo geçer diyolar hala oda geçmedi

kızlar 3 lü tarama testinden sonra sıra da ne var ?
bana bebegin kalbine bakılacak denildi ve randevu aldım
canim ben dun hastaneye gittim..cok sukur hersey yolundaydi..16 +5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktim..ama malesef cinsiyetini ogrenemedim..popusu bize donuktu..doktor 3 hafta gelmemi soyle ..ayrintili ultrasyon var dedi.

• Beğen
Reactions: iiz
Back