- 18 Kasım 2015
- 193
- 90
- 98
- 35
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.621
Ayy sagol canım ben de korkuyordum.. su gunler hayirlisiyla biraz çabuk gecse keske..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 17 haftadayım 2 haftadır bel ağrım çok kötü. Dr belde kemik eğriliyo ondan dedi. Merak ettiğim kız bebek bekleyenlerin beli ağrıyo mu ben gibi ? Erkekte bel ağrır diyo herkes de
Yaa masalah ne guzel canım benimki de kız mıdır acaba cok öerak ediyorumm. Allah saglıklı ve hayırlısını nasip etsinevet ikimizinde aynı dün kontrolum vardı yüzde yüz kız allah hepimizi kurtarsin
Canım benım de alt karın ve kasıklarımda bıcak saplanır gibi agrı oluyordu doktorum bebek buyudugu ıcın rahım buyurken kasılma ve agrı yapar dedi. Magnezyum takviyesi verdi hergun duzenli kullanırsan ise yarar dedi ama ben ikinci gunde kusmaya basladıgım icin vucudum kabul etmedi ve bıraktım. Tum gun kusmaktansa o kasık agrısını cekerim daha iyi dedim. Doktorun magnezyum degerını olcaun benceHanımlar mrb 14 teyim artik cok şükür ama bu bel ağrısı beni deli ediyo o kadar şiddetli ki yatakta sağdan sola donemiyrm daha şimdiden 3 gündür de karnimin alt kısmında kasiklarimin tamaminda bi agri ve acima yani belimde bi can simidi var onun aşağısı komple ağrılı gibi sizde bunlar olan var mi çözüm arıyorum doktorlar da sunu yap yada şundan demiyo oyyy oyy
Mide bulantısı şikayeti bnde de fazla doktor magnezyumu el ve ayaklarında kramplar olursa ic dediği icin 2 3 gün içip bıraktım acaba bel ve kasık ağrılarına da iyi gelir mi ki kontrole de var 2 hafta dahaCanım benım de alt karın ve kasıklarımda bıcak saplanır gibi agrı oluyordu doktorum bebek buyudugu ıcın rahım buyurken kasılma ve agrı yapar dedi. Magnezyum takviyesi verdi hergun duzenli kullanırsan ise yarar dedi ama ben ikinci gunde kusmaya basladıgım icin vucudum kabul etmedi ve bıraktım. Tum gun kusmaktansa o kasık agrısını cekerim daha iyi dedim. Doktorun magnezyum degerını olcaun bence
Merhaba kızlar bana 21 hafta en iyisi olur dedi doktor ayrıntılı ultrason için bende randevu almadim ama baya uzun surebiliyormus bazen tam göstermiyor üstüne tekrar bakıyorlarmisBenim 11 nisanda 17 haftalıkken oluyor yani cnm..ilk bebegimde de öyle olmuştu yani illa 20 yada sonrası değil doktorun ayarlar onu..
çukurambar koru ankara da aydan biri 700 lira ya yapıyormuş sincan koru da 300 dediler bende kendisine sincan koru da yaptıracağım 18 mayısa gün aldım 12 haftalıkken ta yoğun oluyormuş iyi araştırın bulunduğunuz yerde fiyat değişiyorMerhaba kızlar bugun bızımde kontrolümüz vardı bende segırme hissettiğimi söyledim ama doktor çok erken dedi iki hafta sonra 4lü test yaptırmamı istedi detaylı ultrason içinde perinatoloji doktorundan randevu almamı istedi her doktorun uzmanlık alanı farklı perinatologlar daha uzman bu konuda dedi hastane 500 lira fiyat çıkardı sizler nereleri araştırınız.
Kızlar 17 haftadayım 2 haftadır bel ağrım çok kötü. Dr belde kemik eğriliyo ondan dedi. Merak ettiğim kız bebek bekleyenlerin beli ağrıyo mu ben gibi ? Erkekte bel ağrır diyo herkes de
Doktorum kasık agrısı ıcın magnezyum verdi direkt canım ama hergun düzenli ve aynı saatte alman lazım dedi. Agrım oldugunda icerim, bi kac gun kullanıp bırakırım dersen asla faydasını göremeZsin dedi canımMide bulantısı şikayeti bnde de fazla doktor magnezyumu el ve ayaklarında kramplar olursa ic dediği icin 2 3 gün içip bıraktım acaba bel ve kasık ağrılarına da iyi gelir mi ki kontrole de var 2 hafta daha
rabbim ne vetirse hayirlisini versin vnmYaa masalah ne guzel canım benimki de kız mıdır acaba cok öerak ediyorumm. Allah saglıklı ve hayırlısını nasip etsin
canım ben lk nasıl hıssettım biliyormusun sabırsızlıgımdan dayanamaadım klasık muzık calıp karnıma dayadım aa bir baktım arka arkaya pıt pıtlar geldı emın olamadım ıntrenete baktım ilk bebek hareketlerı yazıyordu . bak şu an da o pıt pıtlar guclendı ve cogaldı anladım ki onlar tekmeymıs. sen de yuksek seslı muzık ac bak bakalımSelam arkadaşlar ben de 17 haftalık gebeyim ama ben hala bebeğimi hissedip hissedemedigime emin degilim.. yani arada ufak tefek segirme gibi seyler oluyor ama bagirsak hareketi ya da gaz gibi.. tam olarak bebegimi hissetmek istiyorum artik.. bundan once bir gebelik kaybim var bir sey olacak bir sey okdu diye surekli panik icindeyim.. benim gibi hissedemeyen var mi aranizda cok uzgunum..
ben de perinatologa gdecegım henuz arastırmadım. devlette de sıgorta olsa bıle paralı mı acaba bilen var mı ?Merhaba kızlar bugun bızımde kontrolümüz vardı bende segırme hissettiğimi söyledim ama doktor çok erken dedi iki hafta sonra 4lü test yaptırmamı istedi detaylı ultrason içinde perinatoloji doktorundan randevu almamı istedi her doktorun uzmanlık alanı farklı perinatologlar daha uzman bu konuda dedi hastane 500 lira fiyat çıkardı sizler nereleri araştırınız.
Kıyamam onaa anlattiklarini okurken bir gülümseme belirdi yüzümde müzik olayını hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim.. aslinda ben de zayif kaldim hamile ve hala daha da zayifim bu yuzden de endiseliyim zaten.. daha da kontrolume cok var.. insallah yakin zamanda ben de hissederim artik.. cok sabırsızlaniyorum..canım ben lk nasıl hıssettım biliyormusun sabırsızlıgımdan dayanamaadım klasık muzık calıp karnıma dayadım aa bir baktım arka arkaya pıt pıtlar geldı emın olamadım ıntrenete baktım ilk bebek hareketlerı yazıyordu . bak şu an da o pıt pıtlar guclendı ve cogaldı anladım ki onlar tekmeymıs. sen de yuksek seslı muzık ac bak bakalım
ayrıca tatlı bir şey ye ve mutlaka ama mutlaka sırtustu yat ve yastıgın yuksek olmasın düz yat ben arada bebegın karnımda hareketını görmek ıcın yapıyorum bazen eşime göstermek ıcın en ıyı böyle görunuyor.
bir de bebek anne hareket ettıkce uyurmus çünkü hanı su içinde ya sallandıkca suyun ıcınde o su da bebegı uyutan maddeler varmıs bebek beşikte gibi uyurmus ne zaman anne durulur dınlenır bebek hareketlenıyor dıye okudum bu hafta hep dıkkat ettım gercekten de oyle. hareketizleştikce hareket edıyor. korkma tattlım bir de ben cok zayıfım zayıflar cabuk hıssedermıs sen nasılsın bilmiyorum ama bu da farkedıyor . ben d ılk hareketlerı bagırsak hareketı sandım su anda o hareetler netleştı ya onlar bagırsak hareeı deglmıs sımdı anlıyrum ..... karnında boncuk patlıyor gıbı pıt pıtlar varsa onlar bebek tekmesı mesela sankı karnımda balık kayıyor gıbı bır de yattıgında tek yerde sabıt durudugunda orada sertleşme ve agırlık oluyor.bır de canım bebegın oldugu yerın ben artık anlıyorum ve oldugu yer acıyor tek bölge acıyorsa hep orada oluyor bebek bunuda sonradan anadım
İnternetten alınmıyor sanırım çünkü bilgilerinizi girip ona göre randevu veriyorlar. Ayrıntılı ultrason için 2li testin raporuna baktı öyle verdi. Ve bu testler ücretsiz yapılıyor. Kendi dr um yönlendirdi beni. Öyle gittim randevu aldım.Siz zaten hastaneye gidiyorsanız belki ordan söylerler.mhrs den randevu alınıyr mu ?
yok canım gıtmeyecektımde ama erken alınması gerekıyor galıba sıra var en ıyısı bu hafta sıra ıcın gıdeyımİnternetten alınmıyor sanırım çünkü bilgilerinizi girip ona göre randevu veriyorlar. Ayrıntılı ultrason için 2li testin raporuna baktı öyle verdi. Ve bu testler ücretsiz yapılıyor. Kendi dr um yönlendirdi beni. Öyle gittim randevu aldım.Siz zaten hastaneye gidiyorsanız belki ordan söylerler.
Evet işte 2ay önceden almış oldum ben. Ama sıra kalmadı diyincede ücretli olarak yapıyormuş üni hastanesi.yok canım gıtmeyecektımde ama erken alınması gerekıyor galıba sıra var en ıyısı bu hafta sıra ıcın gıdeyım
İstanbulda devletten randevu alamıyorum canım ozeller bıle Nisan sonuna randevu veriyor 350 lıraya bıle buldum ama yapan doktor kadın dogumcuymus perinatolog değil bu bahsettiğim fıyatlar sgk lı için geçerliben de perinatologa gdecegım henuz arastırmadım. devlette de sıgorta olsa bıle paralı mı acaba bilen var mı ?
yrn 18 e giriyorum naneli şeker yemeden öğürtüler geçmiyorKizlar 16. Haftaya girdim gene kusma var ya