- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.561
bende bugünden sonra dikkat etmeye çalışacağım canım..Balık yağını tamamen bırakmasanda gün aşırı falan kullanmaya çalış o da kilo yapar tabi...Ben balık seviyorum ama her hafta da yiyorum desem yalan olur..15 günde bir yiyorum ancak..Balık yerine cevizde de omega 3 var hersabah onu yersen bence sıkıntı olmaz..Ben de aldım canım 4 5 kilo benim de canım sıkılıyor 16 haftadayım ben de hızlı gidiyoruz sanırım dikkat edicem artık diyorum balık yağı da şişiriyo diyolar içiyorum ben onu da bıraksam mu diye düşünüyorum ama balık da yiyemeyince mecbur içiyorum yani
ayni miktar cnm bardak kdr yani kasecanım ben de günde 1 bardak içebiliorum ancak, yoğurtu ne kadar verdi sana onun bi miktarı var mı?
Canım balıklarda artık yokmuş o yağ,Ben de aldım canım 4 5 kilo benim de canım sıkılıyor 16 haftadayım ben de hızlı gidiyoruz sanırım dikkat edicem artık diyorum balık yağı da şişiriyo diyolar içiyorum ben onu da bıraksam mu diye düşünüyorum ama balık da yiyemeyince mecbur içiyorum yani
evet yani 2 aylıkken falan verdi balık yiyerek zaten balık yağındaki besini alamazmışsın.öyle dedi doktorumOKYANUS302 vfatos ben hiç balık yiyemedim.dr um bikez daha dene ondan sonra balık yağına başlarız dedi. Size hemen mi verdi dr unuz.
evet canım yağlı balık yiyebiliyorsan ye hafta da 2 kez dedi ben yiyemiyorum hap kullanıyorum dha falan olmalıymış kullandığın omega 3 içinde onda yazıyo iyi birşey ben kalsiyum takviyesi de alıyorum dişlerim çürümesin diyeevet yani 2 aylıkken falan verdi balık yiyerek zaten balık yağındaki besini alamazmışsın.öyle dedi doktorum
kilo aldırıyo canım ya bebeğin doğacağı 3 3.5 kilo gerisi bize kalacakCanım balıklarda artık yokmuş o yağ,
yani balık yağı kapsülünden aldığın vitamini normal balıktan alamıyormuşsun. yaşamsal koşullardan ötürü bana doktorum öyle dedi. peki bu şişkinlik doğumdan sonra geçer mi acaba yoksa kilomu bu :/
bana kalsiyum vermedi henüz haftaya gidicem belki verir .:)evet canım yağlı balık yiyebiliyorsan ye hafta da 2 kez dedi ben yiyemiyorum hap kullanıyorum dha falan olmalıymış kullandığın omega 3 içinde onda yazıyo iyi birşey ben kalsiyum takviyesi de alıyorum dişlerim çürümesin diye
ay veririz inşallah ben herzaman içmiyorum zaten kafama göre ne zaman aklıma gelirse eşim 5 6 kutu almışkilo aldırıyo canım ya bebeğin doğacağı 3 3.5 kilo gerisi bize kalacak
baya almış ben Her gün aynı saatte içiyorumay veririz inşallah ben herzaman içmiyorum zaten kafama göre ne zaman aklıma gelirse eşim 5 6 kutu almış
oluyor canım benim de kilo almamak ıcın meyve yoğurt falan ye aralar da ben de gerçi öyle yapıorum ama yine de kilo aldım yemeyince miğde bulantısı kusma oluyo 16 haftanın içindeyim ben de aynı devam sabahları bulantı kusma oluyo geçer diyolar hala oda geçmediMerhaba arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim çok sık açıkıyorum. sizlerde de aynı durum var mı artık bişeyler yemekten sıkıldım resmen yemessem midem bulanıyor.
16. haftaya girdim bana da hıc bır şey vermedıler. folık asiti de kestımbana kalsiyum vermedi henüz haftaya gidicem belki verir .:)
ben her şeyı normal yememe göre yapıyoum ekstra sadece gunluk mutlaka cevız yemeye calısyorum o kadarKalsiyum ihtiyacınızı gidermek adına neler yapıyorsunuz kızlar? Onun içinde ilaç kullanıyor musunuz? Yoksa süt, peynir, yogurt mu yiyorsunuz bol bol?
bana vitamin ve kan ilaci verdi doktorum..buarada bende 18 haftaligim daha kilo almadim..16. haftaya girdim bana da hıc bır şey vermedıler. folık asiti de kestım
bana hıc bır şey vermedı bu kacıncı doktor gıtıım16 bitti cnm.3.ay bitince folik asidi kesti kan ve demir hapi verdi.2 ayri hap.bunu herhangi bi teste binayen yapmadi genel olarak onlem amacli.ztn fazlasi idrarla atiliyor zararsiz yani.her dr farkli calisiyor bu konuda
ben 1 kilo bile almadım hamıle kaldıgım kılodayım halabana vitamin ve kan ilaci verdi doktorum..buarada bende 18 haftaligim daha kilo almadim..
canim ben dun hastaneye gittim..cok sukur hersey yolundaydi..16 +5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktim..ama malesef cinsiyetini ogrenemedim..popusu bize donuktu..doktor 3 hafta gelmemi soyle ..ayrintili ultrasyon var dedi.kızlar 3 lü tarama testinden sonra sıra da ne var ?
bana bebegin kalbine bakılacak denildi ve randevu aldım
Kaç haftalık olduğunu göremedim ama 19-23 haftalar arası ayrıntılı ultrason yapılıyor. Sanırım sen ona randevu almışsın canım.kızlar 3 lü tarama testinden sonra sıra da ne var ?
bana bebegin kalbine bakılacak denildi ve randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?