- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.541
bu arada kızlar merhaba aslında takip ediorum siteyi ama pek yazmıodum , kusmalarım bitmedi hala burda da aynı şikayeti görünce yazayım dedim normal mi ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 bitti cnm.3.ay bitince folik asidi kesti kan ve demir hapi verdi.2 ayri hap.bunu herhangi bi teste binayen yapmadi genel olarak onlem amacli.ztn fazlasi idrarla atiliyor zararsiz yani.her dr farkli calisiyor bu konudaSen kac haftaliksn canim vitaminin yaninda extta demir mi verdi bana vermedi de
dun bir ark. soyledi 5. ayi bitirince de bulantisi biten varmis.son umudum o kitleden olmak.yoksa baska umudum kalmadi.dogumda gecse bari diye dusunmeye basladimbu arada kızlar merhaba aslında takip ediorum siteyi ama pek yazmıodum , kusmalarım bitmedi hala burda da aynı şikayeti görünce yazayım dedim normal mi ki ?
Kaç haftalıksın canımbenim 2 gündür var yaa
dun bir ark. soyledi 5. ayi bitirince de bulantisi biten varmis.son umudum o kitleden olmak.yoksa baska umudum kalmadi.dogumda gecse bari diye dusunmeye basladim
17 haftalık oldum canım yeni , bende diorum tam ne zaman biter acaba die ne bileyim yaa umudumu kesiorum bazen (Kaç haftalıksın canım
Valla bende 15 böyle bi kesiliyor bi tekrar başlıyor, kimisinin 9 ay sürüyor kimisinin geçiyor burda kusmaların erken basladıysa erken geç başladıysa geç biter diyolardı :/17 haftalık oldum canım yeni , bende diorum tam ne zaman biter acaba die ne bileyim yaa umudumu kesiorum bazen (
Kacnci haftandasn canim .vitamin olarak ne iciyorsn ??ayrica demire neden basladi dr.bnde kilo almadm daha ne zaman alcam merak ediyrm
kızlar merhaba ben 12+5 haftalık hamıleyım bugun ıkılı test ıcın doktora gıttım bebısım saglıklı allahtan ama onden gıdıyordu sımdı gerıden gelıyor 12 haftada 6 cm di 3 4 gun dedı doktor ama acaba nasıl yakallayabılırım gununu sızın bebıslerınız 12. haftada kac cm
Ultrason ölçülerine göre gün veriyor. benimkide +4 gün önden gidiyor. Drum ilerki zamanlarda büyüdükçe bu değişebilir normaldir dedi. zaten boyunun ölçüsüne göre +4, kafasının ölçüsüne göre +2 çıkıyor. Bu konuya takma.her bebek farklıdır unutma.
tamam bende bildireyim, çok teşekkür ediyorumAile hekimliğinden aranmadıysaniz kendiniz gidip hamileliğinizi bildirin çünkü bundan sonra bebeğin ve sizin tüm aşılarınızla ilgili onlar sizi bilgilendirecek. Bana tetanos 20. Haftada demişlerdi sağlık ocağından. Hatta birkaç gün önce yine arayıp hatırlatırım dedi hemşire.
dr gunde 2 bardak sut dedi.midem almiyor sut diye yerine yogurt koyduKalsiyum ihtiyacınızı gidermek adına neler yapıyorsunuz kızlar? Onun içinde ilaç kullanıyor musunuz? Yoksa süt, peynir, yogurt mu yiyorsunuz bol bol?
ben ilaç alıyorum canım sütte içiyorum yeter ki hamilelikten dişlerim çürümesinKalsiyum ihtiyacınızı gidermek adına neler yapıyorsunuz kızlar? Onun içinde ilaç kullanıyor musunuz? Yoksa süt, peynir, yogurt mu yiyorsunuz bol bol?
hadi yaa, benimki 6-7 haftalıkken başladı canımValla bende 15 böyle bi kesiliyor bi tekrar başlıyor, kimisinin 9 ay sürüyor kimisinin geçiyor burda kusmaların erken basladıysa erken geç başladıysa geç biter diyolardı :/
canım ben de günde 1 bardak içebiliorum ancak, yoğurtu ne kadar verdi sana onun bi miktarı var mı?dr gunde 2 bardak sut dedi.midem almiyor sut diye yerine yogurt koydu
bende 14.haftamdayım..mide bulantı ve kusmalar devam ediyor ama önceki haftalara göre biraz daha katlanılabilir şekilde.. Kilo alımınız nasıl kızlar..ben 4 kilo aldım...canım sıkılıyor hızlı gidiyorum sanki biraz..kusma ve bulantılara rağmen iştahım feci açık..birde çalışıyorum hareketsizim..akşamları da gider gitmez yemek yiyip yatasım geliyor
Canım 60 kiloyla hamile kaldım boyum 1,68..Çok zayıf değildim yani..benimde göbeğim çok çıktı.. havalar ısınmaya başladı aslında üstümdeki rehaveti atıp akşamları 1 saat yürüyebilsem çok iyi olacakeylul sena Kilonuz kaçtı? yani çok zayıfsınızda öyle mi kilo aldınız ? ben 74 kiloydum 14.haftamda hala aynıyım ama göbeğim çok çıktı .Hiç yürüyüş yapamıyorum,çalıştığım için hep oturuyorum bende.