- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.581
Bu arada hamilelik takvimi burada görünmüyor ama özel mesajlaşmalar da görünüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim burda gorulmuyor..baska topikte cikiyor bende anlamadimBu arada hamilelik takvimi burada görünmüyor ama özel mesajlaşmalar da görünüyor.
aynı saatte almana gerek yok canım günün herhangi bir saatinde alabilirsinbaya almış ben Her gün aynı saatte içiyorum
kendin mi kestin doktorunmu dedi ben kesmedim doktor bişey demedi16. haftaya girdim bana da hıc bır şey vermedıler. folık asiti de kestım
masallah almamissin sen kac kilosun cnmbana vitamin ve kan ilaci verdi doktorum..buarada bende 18 haftaligim daha kilo almadim..
canim 64 kilo 1.76 boyundayim..ben ilk hamileligimde toplam 7 kilo almistim.masallah almamissin sen kac kilosun cnm
gözün aydın benım de oğlum olacakMerhaba eylül anneleri
Ara ara başlığı takip ediyordum. Artık bir selam vereyim dedim. 17. haftayı doldurmak üzereyim ve oğlumun olacağını öğrendim. Herkesin sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik süreci geçirmesini diliyorum
kesmen gerekiyor doktorlar herkese söyluyor ben sormadan kestım doktor sordu kestın mı dıye evet dedım çoktan kesmelıydın bırak istersen bır an önce ya da doktoruna gıt sor nası yaparsan ılk 3 ayda sonra folık asitin zararı oluyormus sanırım dogumu zorlaştırıormus dıye duydum çokda arastırmadım amakendin mi kestin doktorunmu dedi ben kesmedim doktor bişey demedi
20. haftayi doldurduktan sonra gidiliyormuskızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gidilecek bilen var mı ?
bende öğrendim cinsiyetini allah izin verirse kızım olacak doğum 26 eylul
Canım gözün aydın doktor bana da 26 eylül dedi aynıyız :) ben cinsiyeti ıkı hafta sonra gittiğimde öğrenicem cok merak ediyorumbende öğrendim cinsiyetini allah izin verirse kızım olacak doğum 26 eylul
onu doktor hesaplıyor gün al diye söylüyor bana 18 mayıs dedi 12 haftalıkken 2 li tarama için gittiğim de gün aldım canım sor doktoruna özel e gidiyorsan gün al ben de özel e gidiyorum yoğun oluyormuş şimdiden gün al diye söylüyorlarkızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gidilecek bilen var mı ?
20 23 haftaları arasında giriliyor canımkızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gidilecek bilen var mı ?
Benim 11 nisanda 17 haftalıkken oluyor yani cnm..ilk bebegimde de öyle olmuştu yani illa 20 yada sonrası değil doktorun ayarlar onu..kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gidilecek bilen var mı ?
bana hıc bır şey vermedı bu kacıncı doktor gıtıım
evet canım yağlı balık yiyebiliyorsan ye hafta da 2 kez dedi ben yiyemiyorum hap kullanıyorum dha falan olmalıymış kullandığın omega 3 içinde onda yazıyo iyi birşey ben kalsiyum takviyesi de alıyorum dişlerim çürümesin diye
evet ikimizinde aynı dün kontrolum vardı yüzde yüz kız allah hepimizi kurtarsinCanım
Canım gözün aydın doktor bana da 26 eylül dedi aynıyız :) ben cinsiyeti ıkı hafta sonra gittiğimde öğrenicem cok merak ediyorum
annenin kemiklerinden aldığını biliyorum canım diş de bi nevi kemik genelde gebelikten sonra oluyo kime sorsan hic vitamin takviyesi kullanmadim ama 3 4 dişim çürüdü der ben ondan kullanıyorum sütte içiyorum tabi ben den almasın tostos yediklerimden alsın bi de dişimle falan uğraşamam sonra :)Bebekler annenin dişinden kalsiyum almazmış. Hamilelikte diş çürümesinin nedeni; ağızdaki asit artışı, hormon düzensizliği, diş fırçalayamamamız, ve düzensiz beslenmeymiş. Bikaç yerden böyle okumuştum.
kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gidilecek bilen var mı ?