- 22 Aralık 2016
- 204
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.501
Canım korkma sakın Allahın izniyle birşey yoktur zaten tetonız iğnesi vuruldun mu sağlık ocağına gidebiliyosan ona git kalp atışlarını dinleyebilmek için makine oluyor inşallah sizinkinde de vardır yakındırda muhtemelen sana git orda bi baktır inşallah yoktur bişi çikolata yiyip yat biraz hissedersin yediğin gıdaya göre amino sıvısının tadı değişiyor tatlı bu yüzden oynatıyo onu mutlu ediyorIyi aksamlar arkadaslar bende hayirlisiyla eylul annesiyim bu bi kac gundr cok korkuyorum cok tedirginim yaa burda yazilanlari okuyunca daha cok endise ediyorum henuz doktor randevusu almadik doktorada gidemiyom ben 17 haftalik oldum ama hic bi sekilde bebegi hissetmiyorum bide akşamlari cok şiskinlik oluyo bende cok huzursuzlk yapiyo en son 11 gun once doktra gittim hersy yolundaydi hatta cinseyitin erkek oldugu soyledi ama bugnlerde içimde heo bi korku var yaa
Ben 12. Haftamda öğrendim %95 kız dedi doktorKizlar cinsiyetleri kesin ogrendiniz mi? Benim 16 hafta oldu ama dr bisey demedi . bende soramadim unuttum o an . devlet hastanesine gidiyorum ondan mi pek bakmiyo acaba?
Kaç haftalıksınız kızlar @hyrdmr ben 3 buçuk haftalığım 68 kiloyum hemşire yazıfsın dedi ama 14 haftama yeni girdim tekmesini hüssetmeyi çok istiyorum yaaBenımde dun aynen böyle oldu ierde kocaman portakal var gıbı bır de tekme farkettım. ben kendımı dınledıgım ıcın degıl dısardanda izleniyor zaten. eşim hareketleri görüyor karnıma kayıyor. benımde acıtıyor canımı
bi dün kusmadım canım ne zaman geçer bilemiyorum 15 haftalığız bugün tam 16 dan gün alıcam hala devam ediyo bu arada hamilelik takvimleri niye çıkmıyo kızlar bilen var mı :)Günaydın kızlarr kusma şikayetleri hala süren var mı ?
saol canım :)Hayirli olsun tatlim . darisi bizimkini ögrenmeye
valla canım ben 62 ile hamile kaldım 65 kiloyum 17. Haftam bence zayıf degılsın takılma cok benım doktorum daha kılomu sormadı bıle dun bebegıme baktık 170 gr dı haftasına gore ıyı dedıKaç haftalıksınız kızlar @hyrdmr ben 3 buçuk haftalığım 68 kiloyum hemşire yazıfsın dedi ama 14 haftama yeni girdim tekmesini hüssetmeyi çok istiyorum yaa
bi dün kusmadım canım ne zaman geçer bilemiyorum 15 haftalığız bugün tam 16 dan gün alıcam hala devam ediyo bu arada hamilelik takvimleri niye çıkmıyo kızlar bilen var mı :)
inşallah 9 ay sürmez kızlar benimde bir hafta geçiyor sonra birden gene istifra ediyorum , sabahları işe gelirken servis cok sallıyor serviste kusuyorum poşet yanımda geziyorum sürekliBenim devam ediyor özellikle sabahları dişlerimi fırçalarken o safrayı çıkartmadan rahat edemiyorum 14+5haftalık bu arada
bugunmuydu randevu öğenebildin mi ?
17.haftaya girdik aynen devamGünaydın kızlarr kusma şikayetleri hala süren var mı ?
Kızlar birde bebek eşyaları bakan varmı dahaca bebek arabasında karar veren bizim çok kafamız karıştı ya bakarken öneri veya baktığınız varmı ?
inşallah 9 ay sürmez kızlar benimde bir hafta geçiyor sonra birden gene istifra ediyorum , sabahları işe gelirken servis cok sallıyor serviste kusuyorum poşet yanımda geziyorum sürekli
Bence hemşire tombul seviyorKaç haftalıksınız kızlar @hyrdmr ben 3 buçuk haftalığım 68 kiloyum hemşire yazıfsın dedi ama 14 haftama yeni girdim tekmesini hüssetmeyi çok istiyorum yaa
17.haftaya girdik aynen devam
ay bana hiç bişe işleBenim bulantılarım geçti.Çok pis bi koku duymazsam olumuyor yani. Sabah kalkınca hemen bikaç leblebi atıyordum ağzıma.Yanımda sürekli kolonya yada ıslak mendil. Burnumda ıslak mendille gezdiğimi çok bilirim. Seni rahatlatıcı şeyler bul.Susuz ve aç karnı yola çıkma.
çok geçmiş olsun canım bebişin cinsiyeti de hayırlı olsun kızlar gebelik takvimi çıkmıyo ya prima sayfası olduğundan çıkmıyo pembe kısımda yazı yazdığınızda gözüküyo takvim merak edenlere :)Kızlar sabah fecı basım dondu ve dustum dustugumde karnıma kramp gırdı sabah dr a gıttım cok sukur bebek kıpır kıpır bır sorun yok. Cınsıyetınıde soyledı bır oglum daha oluyo. :)
Kızlar sabah fecı basım dondu ve dustum dustugumde karnıma kramp gırdı sabah dr a gıttım cok sukur bebek kıpır kıpır bır sorun yok. Cınsıyetınıde soyledı bır oglum daha oluyo. :)
çok geçmiş olsun canım bebişin cinsiyeti de hayırlı olsun kızlar gebelik takvimi çıkmıyo ya prima sayfası olduğundan çıkmıyo pembe kısımda yazı yazdığınızda gözüküyo takvim merak edenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?