• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Iyi aksamlar arkadaslar bende hayirlisiyla eylul annesiyim bu bi kac gundr cok korkuyorum cok tedirginim yaa burda yazilanlari okuyunca daha cok endise ediyorum henuz doktor randevusu almadik doktorada gidemiyom ben 17 haftalik oldum ama hic bi sekilde bebegi hissetmiyorum bide akşamlari cok şiskinlik oluyo bende cok huzursuzlk yapiyo en son 11 gun once doktra gittim hersy yolundaydi hatta cinseyitin erkek oldugu soyledi ama bugnlerde içimde heo bi korku var yaa :KK43:
Canım korkma sakın Allahın izniyle birşey yoktur zaten tetonız iğnesi vuruldun mu sağlık ocağına gidebiliyosan ona git kalp atışlarını dinleyebilmek için makine oluyor inşallah sizinkinde de vardır yakındırda muhtemelen sana git orda bi baktır inşallah yoktur bişi çikolata yiyip yat biraz hissedersin yediğin gıdaya göre amino sıvısının tadı değişiyor tatlı bu yüzden oynatıyo onu mutlu ediyor :KK71: biraz onu dene beslenmen düzenlimi onunda etkisi olur belki

Benımde dun aynen böyle oldu ierde kocaman portakal var gıbı bır de tekme farkettım. ben kendımı dınledıgım ıcın degıl dısardanda izleniyor zaten. eşim hareketleri görüyor karnıma kayıyor. benımde acıtıyor canımı
Kaç haftalıksınız kızlar @hyrdmr ben 3 buçuk haftalığım 68 kiloyum hemşire yazıfsın dedi ama 14 haftama yeni girdim tekmesini hüssetmeyi çok istiyorum yaa :anneadayı::dua:

Kızlar birde bebek eşyaları bakan varmı dahaca bebek arabasında karar veren bizim çok kafamız karıştı ya bakarken öneri veya baktığınız varmı ?

Hayirli olsun tatlim . darisi bizimkini ögrenmeye:anne:
saol canım :)

Kaç haftalıksınız kızlar @hyrdmr ben 3 buçuk haftalığım 68 kiloyum hemşire yazıfsın dedi ama 14 haftama yeni girdim tekmesini hüssetmeyi çok istiyorum yaa :anneadayı::dua:
valla canım ben 62 ile hamile kaldım 65 kiloyum 17. Haftam bence zayıf degılsın takılma cok benım doktorum daha kılomu sormadı bıle dun bebegıme baktık 170 gr dı haftasına gore ıyı dedı

bi dün kusmadım canım ne zaman geçer bilemiyorum 15 haftalığız bugün tam 16 dan gün alıcam hala devam ediyo bu arada hamilelik takvimleri niye çıkmıyo kızlar bilen var mı :)
Benim devam ediyor özellikle sabahları dişlerimi fırçalarken o safrayı çıkartmadan rahat edemiyorum 14+5haftalık bu arada
inşallah 9 ay sürmez kızlar benimde bir hafta geçiyor sonra birden gene istifra ediyorum , sabahları işe gelirken servis cok sallıyor serviste kusuyorum poşet yanımda geziyorum sürekli :(

Kızlar birde bebek eşyaları bakan varmı dahaca bebek arabasında karar veren bizim çok kafamız karıştı ya bakarken öneri veya baktığınız varmı ?

Aşını oldun mu? sağlık ocağı 20.haftada çağırdı beni.
Bebek arabasındada gerçekten iyi bişey aldırmak istiyorum ( sanırım kv alcak, benimkilerde alsa farketmez) mima kadar pahalı olmayan ama iyi bişey :) onun tipide bana çok yüksek geldi zaten.

inşallah 9 ay sürmez kızlar benimde bir hafta geçiyor sonra birden gene istifra ediyorum , sabahları işe gelirken servis cok sallıyor serviste kusuyorum poşet yanımda geziyorum sürekli :KK43:

Benim bulantılarım geçti.Çok pis bi koku duymazsam olumuyor yani. Sabah kalkınca hemen bikaç leblebi atıyordum ağzıma.Yanımda sürekli kolonya yada ıslak mendil. Burnumda ıslak mendille gezdiğimi çok bilirim. Seni rahatlatıcı şeyler bul.Susuz ve aç karnı yola çıkma.

17.haftaya girdik aynen devam
Benim bulantılarım geçti.Çok pis bi koku duymazsam olumuyor yani. Sabah kalkınca hemen bikaç leblebi atıyordum ağzıma.Yanımda sürekli kolonya yada ıslak mendil. Burnumda ıslak mendille gezdiğimi çok bilirim. Seni rahatlatıcı şeyler bul.Susuz ve aç karnı yola çıkma.
ay bana hiç bişe işle

• Beğen
Reactions: iiz
Kızlar sabah fecı basım dondu ve dustum dustugumde karnıma kramp gırdı sabah dr a gıttım cok sukur bebek kıpır kıpır bır sorun yok. Cınsıyetınıde soyledı bır oglum daha oluyo. :)
çok geçmiş olsun canım bebişin cinsiyeti de hayırlı olsun kızlar gebelik takvimi çıkmıyo ya prima sayfası olduğundan çıkmıyo pembe kısımda yazı yazdığınızda gözüküyo takvim merak edenlere :)

Merhabalar eylül anneleri :) benim tahmini doğum 6 ekim görünüyor ama bence eylül annesi olacağım öyle hissediyorum. Bir oğlum var. Onun da 7 aralıktı tahmini doğumu ama 30 kasımda doğdu. Grupta kız bebek mi erkek bebek mi daha çok merak ediyorum???

Kızlar sabah fecı basım dondu ve dustum dustugumde karnıma kramp gırdı sabah dr a gıttım cok sukur bebek kıpır kıpır bır sorun yok. Cınsıyetınıde soyledı bır oglum daha oluyo. :)

Çok geçmiş olsun benim de bu ara gözüm kararıyor ani hareketlerde. Ben de düşecek gibi oluyorum. Allah korusun yavrularımızı. Benim de bir oğlum var ve içimden sizin yaşayacağınızı yaşayacakmışım gibi geliyor. Bu da erkek diyecek sanki doktor :) bu arada kaç haftalık?

çok geçmiş olsun canım bebişin cinsiyeti de hayırlı olsun kızlar gebelik takvimi çıkmıyo ya prima sayfası olduğundan çıkmıyo pembe kısımda yazı yazdığınızda gözüküyo takvim merak edenlere :)

Tam ben de soracaktım neden gözükmüyor diyee :)

Back