- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.521
çin takvimi kız diyor bana ama erkek benım bebegımSelam kızlar bugün 13+5 deyim. Kontrole gittik. DeCavit ve Santafer Ford verdi. Folk Asit biriktirdi. Ve cinsiyeti kız dedi % 80 ihtimalle. Bu arada Çin takvimi geçerliliği yalan oldu bende :)
Sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da cinsiyeti ne olursa olsun.
Herkese sağlıklı gebelikler dilerim...
benımde hiç bir şey işlemiyrdu annem demişti ki ne zaman başladı hesapla 2 ay dolunca tamamen gecer. aynen dedıgı gıbı oldu. sizde hesaplayn bakalımay bana hiç bişe işle
12. hafta için çok iyi bir tahmın olmus. gözün aydınBen 12. Haftamda öğrendim %95 kız dedi doktor
nerede cinsiyet belirtiliyor ki ! ben anlamadımçok geçmiş olsun canım bebişin cinsiyeti de hayırlı olsun kızlar gebelik takvimi çıkmıyo ya prima sayfası olduğundan çıkmıyo pembe kısımda yazı yazdığınızda gözüküyo takvim merak edenlere :)
Bende de hem cin hemde rus takviminde kizdi fakat benimde erkekçin takvimi kız diyor bana ama erkek benım bebegım
Herşey yolunda gider inşallah, Allahım hepimize kolaylık versinnormal doğum istiyorum canım var cesaretim herhangi bi aksilik olmazsa
tetonoz iğnesi kaçıncı haftada vuruluyor? Bundan haberim yok benim,şaşırdım.Başka vurulacak aşılar varmı?Canım korkma sakın Allahın izniyle birşey yoktur zaten tetonız iğnesi vuruldun mu sağlık ocağına gidebiliyosan ona git kalp atışlarını dinleyebilmek için makine oluyor inşallah sizinkinde de vardır yakındırda muhtemelen sana git orda bi baktır inşallah yoktur bişi çikolata yiyip yat biraz hissedersin yediğin gıdaya göre amino sıvısının tadı değişiyor tatlı bu yüzden oynatıyo onu mutlu ediyorbiraz onu dene beslenmen düzenlimi onunda etkisi olur belki
Kızlar sabah fecı basım dondu ve dustum dustugumde karnıma kramp gırdı sabah dr a gıttım cok sukur bebek kıpır kıpır bır sorun yok. Cınsıyetınıde soyledı bır oglum daha oluyo. :)
canım yazmış iste gormedin minerede cinsiyet belirtiliyor ki ! ben anlamadım
İnşallah canım amin yeter ki sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım :)Herşey yolunda gider inşallah, Allahım hepimize kolaylık versin
Evet eskisi kadar çok değil ama yine de bazen öyle bir bastırıyor ki hiçbir şey yiyemiyorumGünaydın kızlarr kusma şikayetleri hala süren var mı ?
6 kilo aldim ben. yani kac kilosun su anKızlar ben bugün demire başladım,biraz midemi bulandırdı..bakalım nasıl gidecek.
Kilo alımınız çok oldumu?? benim karnım çok çıktı bazen + oldu bazen - ama şuan hamile kaldığım kilodayım.
6 kilo aldim ben. yani kac kilosun su an
demir ilaci bulandirdi diye 2 gun icmedim baktim durum ayni bende dvm ediyorum simdi
emin misin ondan olduguna
Aile hekimliğinden aranmadıysaniz kendiniz gidip hamileliğinizi bildirin çünkü bundan sonra bebeğin ve sizin tüm aşılarınızla ilgili onlar sizi bilgilendirecek. Bana tetanos 20. Haftada demişlerdi sağlık ocağından. Hatta birkaç gün önce yine arayıp hatırlatırım dedi hemşire.tetonoz iğnesi kaçıncı haftada vuruluyor? Bundan haberim yok benim,şaşırdım.Başka vurulacak aşılar varmı?
Evet eskisi kadar çok değil ama yine de bazen öyle bir bastırıyor ki hiçbir şey yiyemiyorum[/QUOT iki saatte bir bir şeyler yemezsem ben de oluyor. Az az ve sık yiyerek kurtuluyorum çok şükür. Çok aç kalamamaya özen gösterin belki iyi gelir size de.
Kacnci haftandasn canim .vitamin olarak ne iciyorsn ??ayrica demire neden basladi dr.bnde kilo almadm daha ne zaman alcam merak ediyrmKızlar ben bugün demire başladım,biraz midemi bulandırdı..bakalım nasıl gidecek.
Kilo alımınız çok oldumu?? benim karnım çok çıktı bazen + oldu bazen - ama şuan hamile kaldığım kilodayım.
Sen kac haftaliksn canim vitaminin yaninda extta demir mi verdi bana vermedi de6 kilo aldim ben. yani kac kilosun su an
demir ilaci bulandirdi diye 2 gun icmedim baktim durum ayni bende dvm ediyorum simdi
emin misin ondan olduguna
benim 2 gündür var yaaGünaydın kızlarr kusma şikayetleri hala süren var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?