• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar 14haftalık hamileyim hiç göbeğim çıkmadı korkuyorum bebeğime bişeymi oldu diye bu durumu yaşayan varmı aranızda
benim göbek cıktı baya canım ıc genıslıkle alakalı endişe etme ne guzel cok gobegın buyumeyecrk
Kizlar kilo alimlarnz ne durm da bnm 14.hafta btecek hala almadim
ben 15e kadar almamıştım 3 kilo aldım ondan sonra

Merhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim sizlere kafama çok takılan bir konuyu danışmak istiyorum. 12. Ve 16. Hafta kontrollerinde bebeğim hareketsiz bir şekilde yatıyordu dr karnıma parmağıyla vurarak zorla hareket ettirdi sadece elini kaldırdı her iki kontroldede aynı şey oldu sizlerde böyle bir şey oldu mu?

ben gidiyorum canım sincan koru hastanesi doktorum da hüseyin pehlivan tek doğum 2300 lira doğum paketi 16 haftada alırsan 2650 lira 7 muayne sınırsız nst 1 gün yatış 4 lü tarama seker yüklemesi dahil ayrıntılı ultrason yok içinde sezeryan normal fark etmez :) ağrısız normal doğum a 400 lira ekleniyo istersen
Hüseyin hocadan memnun musunuz?O doktor hakkında güzel şeyler duydum, normal doğum yanlısıymış,1.doğumu sezeryan olanların bile 2. sini normal doğum yaptırabiliyormuş

Merhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim sizlere kafama çok takılan bir konuyu danışmak istiyorum. 12. Ve 16. Hafta kontrollerinde bebeğim hareketsiz bir şekilde yatıyordu dr karnıma parmağıyla vurarak zorla hareket ettirdi sadece elini kaldırdı her iki kontroldede aynı şey oldu sizlerde böyle bir şey oldu mu?
yaa bende gittiğimde genelde yatıyor gibi, doktor baskı uygulayınca elini kolunu bacağını hareket ettiriyor, bir arkadaşımda hamile o da çok tedirgin oluyor bu durumdan, en son muayeneye girmeden önce tatlı çikolata tarzı şeyler yiyip girdi, bebek kıpır kıpırdı diyor, sizde deneyin :)

yaa bende gittiğimde genelde yatıyor gibi, doktor baskı uygulayınca elini kolunu bacağını hareket ettiriyor, bir arkadaşımda hamile o da çok tedirgin oluyor bu durumdan, en son muayeneye girmeden önce tatlı çikolata tarzı şeyler yiyip girdi, bebek kıpır kıpırdı diyor, sizde deneyin :)
Cevap için tşkler inan moralimi en çok bu bozuyor çünkü bende çikolata yiyerek gittim ilk gittiğimde uyuyordur dedim ikincidede aynısı olunca dr a sordum oda tembeldir genetiktir falan dedi açıkcası tatmin olmadım bilemiyorum herşey kısmet

Buarada 160 gram olmuş dedi gelişimde sıkıntı yok ama Google dan hareketsizliği aratınca down sendromlular derneği falan çıktı moralim dahada bozuldu

Ne güzel, Allaha şükret ve vesvese yapma, bende çok vesveseli biriyim, çok iyi anlıyorum seni, her gittiğimde tek tek bütün organlarını doktora saydırıyorum,takıntılıyım napayım?
Aslında hamile kaldığım da hiç bişeyi takmama kararı almıştım ama internetteki konular beni çok yıprattı birde benimki tüp bebek olduğundan daha bi abartıyorum galiba sağ sağlim doğsun başka bişey istemiyorum... buarada benimki kızmış dr bacak arasında bir cisim yok dedi büyük ihtimalle kız dedi inşallah kavuşurum meleğime

Aslında hamile kaldığım da hiç bişeyi takmama kararı almıştım ama internetteki konular beni çok yıprattı birde benimki tüp bebek olduğundan daha bi abartıyorum galiba sağ sağlim doğsun başka bişey istemiyorum... buarada benimki kızmış dr bacak arasında bir cisim yok dedi büyük ihtimalle kız dedi inşallah kavuşurum meleğime
Bende internette çok vakit geçiriyorum, endişelerim katlanarak artıyor, okumayacam diyorum ama aklıma bişey takılıyor bakıyorum gene forumlardayım, gene doğum ve hamilelik maceralarını okuyorum:KK51:Sonra kendimi şöyle yatıştırıyorum, bu bebeği veren Allah,ömrünü biçende Allah, ben kendimi paralasamda bu değişmeyecek, en iyisi oluruna bırakmak...İnşallah kızınızı sağlıklı, sıhhatli bir şekilde tam vaktinde kucağınıza alırsınız

Hüseyin hocadan memnun musunuz?O doktor hakkında güzel şeyler duydum, normal doğum yanlısıymış,1.doğumu sezeryan olanların bile 2. sini normal doğum yaptırabiliyormuş
memnunum canım çok merhametli güler yüzlü esprili ve anlayışlı ben de yorumlarla gittim kendisine

15 haftada hissetmeye basladım ben hareketlerini kişiye göre değişiyor o kendınızı dınlıyorsanız ve zayıfsanız hıssedıyorsunuz bugun de sag gobek hızamda top gıbı olmustu bebegım sırtüstü yatınca karnım yamuk duruyordu :) bıraz agrı yapıyo tabı kendıne yer acıyodu galiba yarında cınsıyetını ogrenıcez Ins :)
Benımde dun aynen böyle oldu ierde kocaman portakal var gıbı bır de tekme farkettım. ben kendımı dınledıgım ıcın degıl dısardanda izleniyor zaten. eşim hareketleri görüyor karnıma kayıyor. benımde acıtıyor canımı

Back