- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.481
İnşallah canım çok doğru söylüyorsun bu takıntıları bırakmalıyım bebekte hissediyor sonuçta inşallah sende sağ sağlim alırsın yavrunu kucağınaBende internette çok vakit geçiriyorum, endişelerim katlanarak artıyor, okumayacam diyorum ama aklıma bişey takılıyor bakıyorum gene forumlardayım, gene doğum ve hamilelik maceralarını okuyorumSonra kendimi şöyle yatıştırıyorum, bu bebeği veren Allah,ömrünü biçende Allah, ben kendimi paralasamda bu değişmeyecek, en iyisi oluruna bırakmak...İnşallah kızınızı sağlıklı, sıhhatli bir şekilde tam vaktinde kucağınıza alırsınız
normal doğum istiyorum canım var cesaretim herhangi bi aksilik olmazsaben doğuma yakın Ankaraya gelmeyi düşünüyorum, Aklımda da Hüseyin Hoca var,sen bi doğur gene memnunum dersen bende geliyimNormal doğuma cesaretin varmı?
gözün aydın canım. ilk hareketı farkettıkten sonra nerdeyse hıc durmadı o kadar cok hareket ettı kı heyecandan benı yordukızlar bende dün düğündeydim bebeğim sesten etkilenmiş olmalı hareket etti sanırım :)))
gözün aydın canım :)kızlar bende dün düğündeydim bebeğim sesten etkilenmiş olmalı hareket etti sanırım :)))
çok güzel duygular yaa tekrar tekrar yaşamak istiyor insan :)gözün aydın canım. ilk hareketı farkettıkten sonra nerdeyse hıc durmadı o kadar cok hareket ettı kı heyecandan benı yordu
sağol canımm :))gözün aydın canım :)
yakındır canım. şimdi hareketi görünce anlıyorum ki 4-5 gün önceden başlamıs slında ama ben ayırt edememısım. bugun yıne göbegimde kavun gıbı toplandı . 3 gün oldu hareetleneli hep bu saatte hareket başlıyor.BİZEDE HİSSETMEK NASİP OLU INSALLAH HENUZ KIPIRTI YOK
bugunmuydu randevu öğenebildin mi ?Erkek zamanı mıdır nedir çoğunluk hep öyle :)
Bizim bugün dr randevumuz var, İnşallah öğreniriz de kendimizi alışverişe veririz :)
hayırlı olsun inşallah :)Biz de öğrendik 16 haftalığım Kızımız olacak inşallaahh :)
Hayirli olsun tatlim . darisi bizimkini ögrenmeyeBizimde kızımız geliyor hayırlısıyla ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?