• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Bende internette çok vakit geçiriyorum, endişelerim katlanarak artıyor, okumayacam diyorum ama aklıma bişey takılıyor bakıyorum gene forumlardayım, gene doğum ve hamilelik maceralarını okuyorum:KK51:Sonra kendimi şöyle yatıştırıyorum, bu bebeği veren Allah,ömrünü biçende Allah, ben kendimi paralasamda bu değişmeyecek, en iyisi oluruna bırakmak...İnşallah kızınızı sağlıklı, sıhhatli bir şekilde tam vaktinde kucağınıza alırsınız
İnşallah canım çok doğru söylüyorsun bu takıntıları bırakmalıyım bebekte hissediyor sonuçta inşallah sende sağ sağlim alırsın yavrunu kucağına

Erkek zamanı mıdır nedir çoğunluk hep öyle :)

Bizim bugün dr randevumuz var, İnşallah öğreniriz de kendimizi alışverişe veririz :)

• Beğen
Reactions: iiz
BİZEDE HİSSETMEK NASİP OLU INSALLAH HENUZ KIPIRTI YOK
yakındır canım. şimdi hareketi görünce anlıyorum ki 4-5 gün önceden başlamıs slında ama ben ayırt edememısım. bugun yıne göbegimde kavun gıbı toplandı . 3 gün oldu hareetleneli hep bu saatte hareket başlıyor.

ben klasik muzık cok severım. bangır bangır acıyorum tepki veriyor sese.bugün 3 kere teke attı ama cok hafıf . hafıfte olsa tekme oldugunu anlıyorsun. güzel bir duygu ama bazen duygular karısıyor korkuya kapılıyor insan bazen. ben stress yaptım dün çok hareket edınce kalbım o kadar carptıkı yorgun düştüm. tuhaf ama öyle oldu

Iyi aksamlar arkadaslar bende hayirlisiyla eylul annesiyim bu bi kac gundr cok korkuyorum cok tedirginim yaa burda yazilanlari okuyunca daha cok endise ediyorum henuz doktor randevusu almadik doktorada gidemiyom ben 17 haftalik oldum ama hic bi sekilde bebegi hissetmiyorum bide akşamlari cok şiskinlik oluyo bende cok huzursuzlk yapiyo en son 11 gun once doktra gittim hersy yolundaydi hatta cinseyitin erkek oldugu soyledi ama bugnlerde içimde heo bi korku var yaa :(

Back