- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Yani en son görülen cinsiyet genelde doğru çıkıyorSlm kızlar çoktandır fırsat bulup giremiyordum geçen hafta doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için 14+1günlük dedi hafta olarakta büyüttü doktora cinsiyetini sordum daha erken dedi merak ettiğimi söyledim ve kessin olarak kız dedi bu gün de farklı bir doktora gittim 14+6 günlük çıktı benimde tahminim öyleydi hafta olarak ve cinsiyetini sorduk erkek dedi eminmisiniz hocam dedim biz bir haftadır kız diye seviyoruz dedim hayır büyük ihtimalle erkek dedi kessinmi dedim üst üste sana şunu söylim dedi erkek sizce hangisi doğru kafam karışıkbir kızım bir oğlum var 28 yaşında üç çocuk annesi oluyorum
İnşallah öyledir rabbim hayırlısını nasip etsin bizelereYani en son görülen cinsiyet genelde doğru çıkıyor
Son soylenene inanacagiz ben halen ogrenemedim 14+2 yim bakalim yarin gosterecekmiGeçen hafta gittiğim doktor kız dedi bu hafta farklı bir doktora gittim oda erkek dedi kafam karışık
Banada 30 elül dedi:) bakalim kismetEn eylul sonu biziz sanirim 29 eylul dedi doktor. Daha cinsiyet icin gitmedik. Ilk etapta kesin olarak ogrenmek istiyorum biraz daha beklemedeyiz
Rabbim gönlünüzce versin sağlıklı olsunlardaSon soylenene inanacagiz ben halen ogrenemedim 14+2 yim bakalim yarin gosterecekmi
Aminn inşallahÖyle böyle herkezde bi tahmin yürütmüş doktor herkezin gönlünden geçen neyse o olsun hayırlısı :)
Amin bugun kiz oldugunu soyledi doktorumuzRabbim gönlünüzce versin sağlıklı olsunlarda
Tesekur ederim :*Tebrik ederim :)
Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallahAmin bugun kiz oldugunu soyledi doktorumuz
En eylul sonu biziz sanirim 29 eylul dedi doktor. Daha cinsiyet icin gitmedik. Ilk etapta kesin olarak ogrenmek istiyorum biraz daha beklemedeyiz
Amin canım çok saol rabbim butun hepimizin yardimcisi olsunAllah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?