• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül anneleri ve bebeklerinin cinsiyeti

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Kız

OY: 15 46,9%
  • Erkek

OY: 16 50,0%
  • Bir kız bir erkek

OY: 0 0,0%
  • İki kız

OY: 0 0,0%
  • İki erkek

OY: 1 3,1%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlar benimde yarın ikili testim var yaptıracam şuan 13 haftalık bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz çin takvimine göre kızım oğlumda tutmuyordu meğerse o zamanlar ben yanlış hesaplıyormuşum artı yaş koymayı bilmiyordum şuan otomatik hesaplayınca kızımda oğlumda tutmuş meyerse
Şuanda çin takvimine göre bu bebişimde erkek çıkıyor rus takvimide erkek diyor bakalım hayırlısı artık sağlıklı olsunda
:nazar::KK17:üç çocuk annesi olacam :anneadayı:

İyi akşamlar kızlar benimde yarın ikili testim var yaptıracam şuan 13 haftalık bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz çin takvimine göre kızım oğlumda tutmuyordu meğerse o zamanlar ben yanlış hesaplıyormuşum artı yaş koymayı bilmiyordum şuan otomatik hesaplayınca kızımda oğlumda tutmuş meyerse
Şuanda çin takvimine göre bu bebişimde erkek çıkıyor rus takvimide erkek diyor bakalım hayırlısı artık sağlıklı olsunda
:nazar::KK17:üç çocuk annesi olacam :anneadayı:
Eğer doktorun soylerse haber ver cinsiyetini bakalim tutacak mi

Evet çok erken bu haftada eğer görürse tahmini söylüyor doktor bana 12. Haftada yüzde 60 kız demişti ve kız çıktı. Hayırlısı olsun bakalım öğrenince mutlaka haber verin :)
Tamam canim mutlaka haber veririm haftaya tekrar gidecegim insallah bu seder bir tahminde bulunur:)

Eğer doktorun soylerse haber ver cinsiyetini bakalim tutacak mi[/QUOT
Bu gün Devlet hastanesine gittim tahlil için ikili test yaptırdım
cinsiyet içinde daha erken dedi doktor biraz daha bekle dedi devlet hastanesi neden söylemediya haftaya özele gidecem öğrenirsem yazarım canım

Meraba kızlar ben araniza yeni katılıyorum bende yarın ogrenicem 13+1 Günlüğüm cinsiyet öğrenebilir miyim bi oğlum var :))

Genelde o haftada tahminde bulunup yüzde veriyor doktorlar :) ama bazı doktorlarda net bir şekilde görebiliyor hayırlısı olsun, bize de haber verin :)

Back