- Konu Sahibi ervanazlim
Gozun aydin canım sagkiklica kucagina almayida nasip etsin rabbim
Amin canım teşekkür ederim, hepimize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canım sagkiklica kucagina almayida nasip etsin rabbim
Ben bugun ogrenemedim soylemedi doktorumuz daha erken dediAmin canım teşekkür ederim, hepimize inşallah
Ben bugun ogrenemedim soylemedi doktorumuz daha erken dedi
12+3gunluguzSenin kaç haftalıktı ?
Eğer doktorun soylerse haber ver cinsiyetini bakalim tutacak miİyi akşamlar kızlar benimde yarın ikili testim var yaptıracam şuan 13 haftalık bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz çin takvimine göre kızım oğlumda tutmuyordu meğerse o zamanlar ben yanlış hesaplıyormuşum artı yaş koymayı bilmiyordum şuan otomatik hesaplayınca kızımda oğlumda tutmuş meyerse
Şuanda çin takvimine göre bu bebişimde erkek çıkıyor rus takvimide erkek diyor bakalım hayırlısı artık sağlıklı olsunda
üç çocuk annesi olacam
12+3gunluguz
Tamam canim mutlaka haber veririm haftaya tekrar gidecegim insallah bu seder bir tahminde bulunur:)Evet çok erken bu haftada eğer görürse tahmini söylüyor doktor bana 12. Haftada yüzde 60 kız demişti ve kız çıktı. Hayırlısı olsun bakalım öğrenince mutlaka haber verin :)
Eğer doktorun soylerse haber ver cinsiyetini bakalim tutacak mi[/QUOT
Bu gün Devlet hastanesine gittim tahlil için ikili test yaptırdım
cinsiyet içinde daha erken dedi doktor biraz daha bekle dedi devlet hastanesi neden söylemediya haftaya özele gidecem öğrenirsem yazarım canım
Gozun aydın canim sagliklica kucağına almayida nasip etsin cin takvimine gore tutuyor mu cinsiyeti15+1 de %80 erkek dedi oglusumm olcak insaşşah :)
Hayırlı olsun bizde bugün pipisini gördük :)15+1 de %80 erkek dedi oglusumm olcak insaşşah :)
Hayırlı olsun hepimize benim %95 kız dedi kızım olacak Allah nasip ederse inşallahHayırlı olsun bizde bugün pipisini gördük :)
Çok şükür bugünleri de gördükHayırlı olsun hepimize benim %95 kız dedi kızım olacak Allah nasip ederse inşallah
hyr kız diyodu cnm cin tkvimi filan yalan şeyler işte:)Gozun aydın canim sagliklica kucağına almayida nasip etsin cin takvimine gore tutuyor mu cinsiyeti
Bebeklerinize isim buldunuz mu
Meraba kızlar ben araniza yeni katılıyorum bende yarın ogrenicem 13+1 Günlüğüm cinsiyet öğrenebilir miyim bi oğlum var :))