• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül anneleri ve bebeklerinin cinsiyeti

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Kız

OY: 15 46,9%
  • Erkek

OY: 16 50,0%
  • Bir kız bir erkek

OY: 0 0,0%
  • İki kız

OY: 0 0,0%
  • İki erkek

OY: 1 3,1%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar inşallah bende eylül de anne olacagim dün cinsiyetini ögrendik kızımız olacak Allah nasip ederse... 16. Haftadayim ve doktor dün bana Regenesis max diye bir vitamin verdi aranizda bu ilaci kullanan varmi ? Omega3 desteği ve ni sürü farkli vitamin var icinde ama folik asitte var 3 aydan sonra folik asit kullanilmiyor diye biliyorum fazla kullaniminin zararli olabilecegini okudum internette dogru olmayabilir tabi ama kafam karıştı sonucta dokrorun da vardir bir bildiği diyorum zarari olacak olsa vermezdi herhalde tereddutte kaldim varmi aranizda kullanan ?
Ben 12. Ayda bıraktım folk asiti omega 3 alıyorum bende

Aynen bende o ilacı kullanıyorum iki günde bir alıyorum ben çünkü çok kilo yapıyormuş o ilac
Bana günde 1 kez dedi ama bilmiyorum kararsiz kaldim 2 günde 1 mi alsam bende günde bi tane fazla gelir mi acaba kilo yaptigini bilmiyorudum ama ben zaten zayifim 42 kiloyum şuan biraz kilo alsam iyi olur aslinda:) ben sadece bebege fazlabgelir ki diye tereddutte kaldim

kızlar merhaba canım cok sıkkın neolur tepki vermeyın 19haftalık gebeyım doğumum 2eylul 12haftaya kadar kız dendi simdi doktor ekek dedı eşimin bisi şehit oldu ve annesı ısrarla onun adını vermek ve o ısımle hıtap edilmesini istiyor esim bana tepki göstermeye basladı ve benımle ılgılenmıyor kızken sevıyodu erkek ogrenınce tepkılerı degıstı erkek dıyıp kız olan var mı cevrenız de psikolojim altust oldu

kızlar merhaba canım cok sıkkın neolur tepki vermeyın 19haftalık gebeyım doğumum 2eylul 12haftaya kadar kız dendi simdi doktor ekek dedı eşimin bisi şehit oldu ve annesı ısrarla onun adını vermek ve o ısımle hıtap edilmesini istiyor esim bana tepki göstermeye basladı ve benımle ılgılenmıyor kızken sevıyodu erkek ogrenınce tepkılerı degıstı erkek dıyıp kız olan var mı cevrenız de psikolojim altust oldu
Canım banada 13 haftalıkken kız dendi 15 haftalıkken büyük bir ihtimale erkek dendi şuan 16+4 günlük yarın başka doktora gidecem bende bilmiyorum şuan kızmı erkekmi sen sağ salim kucağına almayı düşün sağlıklı olsunda kimin ne dediği önemli değil onu kucağına aldığında herşeyi unutuyorsun zaten

15 haftada oğlumun pipisini gördük çok şükür bu güzel duyguyu rabbim bana da nasip etti alışveriş bile yapmaya başladık eşim korkuyor sonradan pipisi düşmesin diye doktorlara belli olmuyor yoksa maviler elimizde patlar :))

kızlar 20. haftada ayrıntılı ultrasona girmemiz gerekiyor ya

ankarada ki perinatoloğları ve güncel fiyatlarını bilen var mı ?

dktorumuz cinsiyetini sölemedi ya merakta ettim ama sizde yorumlarmısınız :)
bunun yorumu yok ki tatlım bakarak görülecek. 18 haftaya gırmıssın coktan belli. bana doktor söylemdı o doktordan cıkıp baskasına gırdım 2 dakıka sürmedı hemen söyledı sormamla söylemesı 3 sn almadı diğer doktorun prensibiymiş söyleyemezmiş

bunun yorumu yok ki tatlım bakarak görülecek. 18 haftaya gırmıssın coktan belli. bana doktor söylemdı o doktordan cıkıp baskasına gırdım 2 dakıka sürmedı hemen söyledı sormamla söylemesı 3 sn almadı diğer doktorun prensibiymiş söyleyemezmiş
iyide sorduğumda 18 haftalık değildi yani birde herkes böle orum ısteyince ona istineden sormuştum suan tabiki belli oldu :)

Arkadaşım 12 yada 13 haftalıkken gitti kız dendi 16 hafta da gitti erkek dendi benim doktorum 12 hafta cinsiyet belirleme için erken demişti

12 ve 13. haftalarımda kız dedi doktor 22 nisanda kesin sonuç için gidicem artık alışveriş yapmak istiyorum :anneadayı::63:

12 haftada kıza benzettim bakalım dedi doktorumuz 15+6 da kesin erkek gördük bizde :) kızımız var zaten erkek istiyoduk Allah gönlümüze göre verdi:halay:

13. Haftamda buyuk ihtimal erkek dedi.
15. Haftamda %100 kiz dedi hala guvenemiyorum bi oyle bi boyle diyince doktorlar :))

Benim bugün 17+3 haftalık oldu kontrolümüz vardı doktor kız dedi .
Hayırlı ve sağlıklı evlat olur inşallah
Rabbim bütün ailelere Hayırlı ve Sağlıklı evlat nasip etsin

Hanımlar merhaba :) bende hamileyim 16 haftalık inşallah oğlum olacak eylülde :) size bir konu da danismam lasim. bebek arabası aldım ama pek araştırmadan acaba sizden de duyan veya kullanan var mi ? BEBE CONFORT MAIA marka bu :) lütfen cevap yazııııınn

Back