- Konu Sahibi ervanazlim
-
Maşallah doktor tahmini doğum tarihini söledimi cnm aynı gidiyoruz seninle bu haftalarda siddetli baş ağrım var sende de varmıHayırlı olsun bizde bugün pipisini gördük :)
Bende de ara ara baş ağrısı oluyor doktorum ağustosun son haftasından sonra bekleyeceğiz dedi dogumuMaşallah doktor tahmini doğum tarihini söledimi cnm aynı gidiyoruz seninle bu haftalarda siddetli baş ağrım var sende de varmı
cinsiyeti belli miBende de ara ara baş ağrısı oluyor doktorum ağustosun son haftasından sonra bekleyeceğiz dedi dogumu
Evet kesinleşti erkek :))cinsiyeti belli mi
Ben hiç göremedim. Gönlünüzden geçen olur hayırlısıyla inşallahEki Görüntüle 1974295 cinsiyet tahmini yapar misiniz kızlar :)
Geçmiş olsun öncelikle çok şükür Rabbim tekrar nasip etmiş. Herşeyin yolunda olması güzel. Bende bütün gün evdeyim :) insan sıkılıyor çok ama yapacak bişey yok günleri saatleri sayıyorum. 1.5 yıl sonra gelen meleğim için değer :)herkese merhaba.bende eylül ayında anne olacağım inşallah.geçen eylülde ilk bebeğimi 18 haftalık ken erken doğum ile kaybettim.bu gebeliğimi şansa bırakmamak için 14.haftada serklaj ameliyatı oldum. malesef ve cok şukur u bir arada yaşadığım bir dönemdeyim.malesef evdeyim.çalısan bir insan için çok zor evde olmak çok sükür ki suan herşey normal.bebeğimizin erkek olduğunu söyledi doktorumuz ancak 20.haftaya kadar kesinliğini beklemek istiyorum.inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
amin canım teşekkürlerBen hiç göremedim. Gönlünüzden geçen olur hayırlısıyla inşallah
o kadar kararsızız kii oğluşuma ne isim koycam bilmiyorumBebeklerinize isim buldunuz mu
16.haftanda öğrenirsin inşllh :)En eylul sonu biziz sanirim 29 eylul dedi doktor. Daha cinsiyet icin gitmedik. Ilk etapta kesin olarak ogrenmek istiyorum biraz daha beklemedeyiz
Hayirlisi olur inşallah sağlıklı olsun kızınız varmış oglunuzda rabbim gönlünüzce geçen neyse onu versin ama cinsiyet için 17. Hafta kesinleşir demişti doktorum 15. Haftada %95 kız dedi banaSlm kızlar çoktandır fırsat bulup giremiyordum geçen hafta doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için 14+1günlük dedi hafta olarakta büyüttü doktora cinsiyetini sordum daha erken dedi merak ettiğimi söyledim ve kessin olarak kız dedi bu gün de farklı bir doktora gittim 14+6 günlük çıktı benimde tahminim öyleydi hafta olarak ve cinsiyetini sorduk erkek dedi eminmisiniz hocam dedim biz bir haftadır kız diye seviyoruz dedim hayır büyük ihtimalle erkek dedi kessinmi dedim üst üste sana şunu söylim dedi erkek sizce hangisi doğru kafam karışıkbir kızım bir oğlum var 28 yaşında üç çocuk annesi oluyorum
Aminn haklısınız hayırlısı artık ama gönlümden geçen erkek öyle hissediyorumHayirlisi olur inşallah sağlıklı olsun kızınız varmış oglunuzda rabbim gönlünüzce geçen neyse onu versin ama cinsiyet için 17. Hafta kesinleşir demişti doktorum 15. Haftada %95 kız dedi bana
Geçen hafta gittiğim doktor kız dedi bu hafta farklı bir doktora gittim oda erkek dedi kafam karışıkEğer doktorun soylerse haber ver cinsiyetini bakalim tutacak mi
Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin tümHayirlisi olur inşallah sağlıklı olsun kızınız varmış oglunuzda rabbim gönlünüzce geçen neyse onu versin ama cinsiyet için 17. Hafta kesinleşir demişti doktorum 15. Haftada %95 kız dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?