• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül anneleri ve bebeklerinin cinsiyeti

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Kız

OY: 15 46,9%
  • Erkek

OY: 16 50,0%
  • Bir kız bir erkek

OY: 0 0,0%
  • İki kız

OY: 0 0,0%
  • İki erkek

OY: 1 3,1%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
herkese merhaba.bende eylül ayında anne olacağım inşallah.geçen eylülde ilk bebeğimi 18 haftalık ken erken doğum ile kaybettim.bu gebeliğimi şansa bırakmamak için 14.haftada serklaj ameliyatı oldum. malesef ve cok şukur u bir arada yaşadığım bir dönemdeyim.malesef evdeyim.çalısan bir insan için çok zor evde olmak çok sükür ki suan herşey normal.bebeğimizin erkek olduğunu söyledi doktorumuz ancak 20.haftaya kadar kesinliğini beklemek istiyorum.inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Meraba herkeze bende eylül annesi olacağım inşallah ne güzel cinsiyetleri öğrenmişsiniz ben henüz bilmiyorum çok merak ediyorum :) 16 haftada dedi doktor hayırlısı :)

IMG-20170318-WA0000.jpg
cinsiyet tahmini yapar misiniz kızlar :)

herkese merhaba.bende eylül ayında anne olacağım inşallah.geçen eylülde ilk bebeğimi 18 haftalık ken erken doğum ile kaybettim.bu gebeliğimi şansa bırakmamak için 14.haftada serklaj ameliyatı oldum. malesef ve cok şukur u bir arada yaşadığım bir dönemdeyim.malesef evdeyim.çalısan bir insan için çok zor evde olmak çok sükür ki suan herşey normal.bebeğimizin erkek olduğunu söyledi doktorumuz ancak 20.haftaya kadar kesinliğini beklemek istiyorum.inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Geçmiş olsun öncelikle çok şükür Rabbim tekrar nasip etmiş. Herşeyin yolunda olması güzel. Bende bütün gün evdeyim :) insan sıkılıyor çok ama yapacak bişey yok günleri saatleri sayıyorum. 1.5 yıl sonra gelen meleğim için değer :)

En eylul sonu biziz sanirim 29 eylul dedi doktor. Daha cinsiyet icin gitmedik. Ilk etapta kesin olarak ogrenmek istiyorum biraz daha beklemedeyiz

Slm kızlar çoktandır fırsat bulup giremiyordum geçen hafta doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için 14+1günlük dedi hafta olarakta büyüttü doktora cinsiyetini sordum daha erken dedi merak ettiğimi söyledim ve kessin olarak kız dedi bu gün de farklı bir doktora gittim 14+6 günlük çıktı benimde tahminim öyleydi hafta olarak ve cinsiyetini sorduk erkek dedi eminmisiniz hocam dedim biz bir haftadır kız diye seviyoruz dedim hayır büyük ihtimalle erkek dedi kessinmi dedim üst üste sana şunu söylim dedi erkek sizce hangisi doğru kafam karışık:anneadayı: bir kızım bir oğlum var 28 yaşında üç çocuk annesi oluyorum:anne:

Slm kızlar çoktandır fırsat bulup giremiyordum geçen hafta doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için 14+1günlük dedi hafta olarakta büyüttü doktora cinsiyetini sordum daha erken dedi merak ettiğimi söyledim ve kessin olarak kız dedi bu gün de farklı bir doktora gittim 14+6 günlük çıktı benimde tahminim öyleydi hafta olarak ve cinsiyetini sorduk erkek dedi eminmisiniz hocam dedim biz bir haftadır kız diye seviyoruz dedim hayır büyük ihtimalle erkek dedi kessinmi dedim üst üste sana şunu söylim dedi erkek sizce hangisi doğru kafam karışık:anneadayı: bir kızım bir oğlum var 28 yaşında üç çocuk annesi oluyorum:anne:
Hayirlisi olur inşallah sağlıklı olsun kızınız varmış oglunuzda rabbim gönlünüzce geçen neyse onu versin ama cinsiyet için 17. Hafta kesinleşir demişti doktorum 15. Haftada %95 kız dedi bana

Back