- Konu Sahibi ervanazlim
ne guzel hepiniz cinsiyeti ogrenmissiniz...alllah hepinizin gonlune gore verir..ben halen ogrenemedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öyle hala öğrenemedim canımne guzel hepiniz cinsiyeti ogrenmissiniz...alllah hepinizin gonlune gore verir..ben halen ogrenemedim..
Gunaydin. Benim ki kız ..Allah izin verirse minnoşmu eylülün ilk haftasi alicagim ins kucağıma .Benim dr 13 haftada kesin dedi ? Kesin mi diye sordum kesin dedi.? Herkes erken diyo daha dr dan iyi bilecek degiller ama bu kadar erken tahmin normal mi bebislerimz hayirli olsun.Rabbim isteyenlere nasip etsinGüzel anneler eylülde bebeğini kucağına almak için bekleyenler bebeklerinizin cinsiyeti belli oldu mu biz cuma günü tahmini cinsiyet için doktora gideceğiz :) burdan bebeklerimızin cinsiyetini paylaşalım
Ankette ikiz bekleyenler için de seçenek açtım bakalım eylül kız ayı mı olacak erkek ayı mi ? :)
Benim de doktorumun 12. Haftada tahmini doğru çıkı doktorlar gördükleri zaman söylüyorlar. Kesin olarak gormeseydi yüzde ihtimal verirdiGunaydin. Benim ki kız ..Allah izin verirse minnoşmu eylülün ilk haftasi alicagim ins kucağıma .Benim dr 13 haftada kesin dedi ? Kesin mi diye sordum kesin dedi.? Herkes erken diyo daha dr dan iyi bilecek degiller ama bu kadar erken tahmin normal mi bebislerimz hayirli olsun.Rabbim isteyenlere nasip etsin
Degil mi ama cok güzel bir duygu suan 17 haftaligim 20 li haftalari görüp bebisimiz yüzünü görmek icin sabrsizlaniyirmsizin bebisinzde hayirli olsunBenim de doktorumun 12. Haftada tahmini doğru çıkı doktorlar gördükleri zaman söylüyorlar. Kesin olarak gormeseydi yüzde ihtimal verirdi
benim kaybettiğim ilk gebelikte doktor 16.hafta da kız dedi.18.haftada 4 boyutlu ultrasonda kız dedi.pataloji raporu erkek ti.şimdi 15.haftada doktorum kesin erkek dedi.:) bilemiyorumKızlar doktorlarinizin tahminiyle tuttu mu cinsiyet
Hem de çok sabırsızlanıyorum ayrıntılı ultrason için gün aldım bile. :) çok şükür bizde bugün 17 haftalık oldukDegil mi ama cok güzel bir duygu suan 17 haftaligim 20 li haftalari görüp bebisimiz yüzünü görmek icin sabrsizlaniyirmsizin bebisinzde hayirli olsun
Aminn canım inşallahAmin canım çok saol rabbim butun hepimizin yardimcisi olsun
Geçmiş olsun canım inşallah dediğin gibi sağ sağlim kucağımıza alırızHerkese merhaba,
Ben de 15 mart kontrolümde yani 15 haftalıkken kızım olacağını öğrendim.Üzerine geçtiğimiz hafta çarşamba günü sabaha karşı kasık ağrısıyla hastanenin aciline gittiğimizde aynı gün doktorumuz tekrar baktığında yine KIZ dedi.Bugün 17+6 yız.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
İsim çok var aslinda nasıl bi isim ariyorsunuz. Biz Asaf koyacağız insallahKızlar slm, Bı erkek te bizden gelsin :) isim fikirlerinizi paylaşır mısınız
Bende Asaf ismini coook seviyorum da eşim istemiyor benim için anlamının güzel olmasi çok önemli modern isim aramıyorumİsim çok var aslinda nasıl bi isim ariyorsunuz. Biz Asaf koyacağız insallah
Bende modrn isimler istemiyordum Asaf ı da eşime söyledim çok begendiBende Asaf ismini coook seviyorum da eşim istemiyor benim için anlamının güzel olmasi çok önemli modern isim aramıyorum
Banada 13+3 haftayken kız dedi 14+6 haftayken başka doktor erkek dedi daha belli değil ama erkek olursa Aras kız olursa Nisa ikisinin anlamı çok güzel olduğu için çok seviyorum asaf ismide çok güzel hayırlısı olsun canımKızlar slm, Bı erkek te bizden gelsin :) isim fikirlerinizi paylaşır mısınız