• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba hanımlar.Bende bugün test yaptım. Çift çizgi çıkınca kan testi yaptırdım. Beta hcg 92.94 çıktı. SAT: 26 Kasım.
10 yaşında bir oğlum var. Üç yıldır ikincisini istiyoruz. Son bir sene içinde iki kürtajım oldu. Şimdiye kadar hep olumsuzla karşılaştığım için çok sevinemiyorum. İnşallah bu sefer herşey güzel olur.

Eklentiler

• IMG_9356.webp
    IMG_9356.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba hanımlar.Bende bugün test yaptım. Çift çizgi çıkınca kan testi yaptırdım. Beta hcg 92.94 çıktı. SAT: 26 Kasım.
10 yaşında bir oğlum var. Üç yıldır ikincisini istiyoruz. Son bir sene içinde iki kürtajım oldu. Şimdiye kadar hep olumsuzla karşılaştığım için çok sevinemiyorum. İnşallah bu sefer herşey güzel olur.
Sat tarihimiz aynı benmde 1 kürtajım var hakkımızda hayırlısı inş bu sefer sağlıkla alırız kucagımıza

ANladım canım bende yarın gidiyorum doktora hem tiroit için hemde tekrar kan vericem pek hamile gibi hissetmiyorum açıkçası korkum var biraz bakalım hayırlısı artık ateş ölçüyorum sadece 36.2 falan çıkıyor
Canım bende hamile gibi hissetmiyorum ki çok normal içini ferah tut tiroid önemli onu ihmal etme herşey güzel olcak inş

• Beğen
Reactions: fml
Bu arada tiroid içinde doktorum ilaç verdi 25 mg 3 hafta sonra kontrol

Kızlar face te 2017 Ağustos Eylül Anneleri diye kapalı grup açtım buyrun gelin :)

• Beğen
Facete grup acmak burdan çağrıda bulunmak yasak diye biliyorum canim burdaki uyeligin sıkıntıya girmesin diye diyorum yanlis anlama lütfen.

Kızlar bugün bat günüm. Bu gruba talibim:) Bir dış gebeliğim oldu daha önce rabbim sağlıklı versin. Dua edin kızlar. Yarın test yapar sonucu söylerim. Pazartesi kan testine koşarak giderim inşallah

• Beğen
Kızlar bugün bat günüm. Bu gruba talibim:) Bir dış gebeliğim oldu daha önce rabbim sağlıklı versin. Dua edin kızlar. Yarın test yapar sonucu söylerim. Pazartesi kan testine koşarak giderim inşallah
Ay cnm bugüb yapsaydın çıkardı bence merak ettim bak :anneadayı:

Canım kadın doğuma haftaya cumartesi gidcem nasipse sen ne zaman gidiceksin birde kan vericekmisin sen tekrar
Cnm ben haftaya cuma ya da cumartesi tekrar kan verip ona göre hareket etmeyi düşünüyorum
Şuan gitsekte göremeyiz çünkü ilk gebeliğimde değerim 4000 lerdeykrn çok çok küçük kese görmüştü doktor ben görememiştim bile düşün
Hatta sabredebilirsem direk sat a göre 6 haftalıkkrn gitsem daha iyi olur kese bebek kalp atışı hepsi bir arada çıkabilir belki onada 2 hafta var :110:

• Beğen
Cnm ben haftaya cuma ya da cumartesi tekrar kan verip ona göre hareket etmeyi düşünüyorum
Şuan gitsekte göremeyiz çünkü ilk gebeliğimde değerim 4000 lerdeykrn çok çok küçük kese görmüştü doktor ben görememiştim bile düşün
Hatta sabredebilirsem direk sat a göre 6 haftalıkkrn gitsem daha iyi olur kese bebek kalp atışı hepsi bir arada çıkabilir belki onada 2 hafta var :110:
Aynen canım haftaya cumartesi tam 6 haftalık olmuş oluyor inşallah görebiliriz diye düşünüyorum ben artık kan aldırmıyım diyorum normaldi ilerleme ama bilemiyorum

Aynen canım haftaya cumartesi tam 6 haftalık olmuş oluyor inşallah görebiliriz diye düşünüyorum ben artık kan aldırmıyım diyorum normaldi ilerleme ama bilemiyorum
Evet değerin güzel artmış bende çok kan aldırma taraftarı değilim

• Beğen
Back
X