- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
- 163
- Konu Sahibi angel5angel
kan veren arkadaşlar idrarda pozitif çıkmadımı sizin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar bu şekildeydi 148.23 çıktıkan veren arkadaşlar idrarda pozitif çıkmadımı sizin.
Sat tarihimiz aynı benmde 1 kürtajım var hakkımızda hayırlısı inş bu sefer sağlıkla alırız kucagımızaMerhaba hanımlar.Bende bugün test yaptım. Çift çizgi çıkınca kan testi yaptırdım. Beta hcg 92.94 çıktı. SAT: 26 Kasım.
10 yaşında bir oğlum var. Üç yıldır ikincisini istiyoruz. Son bir sene içinde iki kürtajım oldu. Şimdiye kadar hep olumsuzla karşılaştığım için çok sevinemiyorum. İnşallah bu sefer herşey güzel olur.
Canım bende hamile gibi hissetmiyorum ki çok normal içini ferah tut tiroid önemli onu ihmal etme herşey güzel olcak inşANladım canım bende yarın gidiyorum doktora hem tiroit için hemde tekrar kan vericem pek hamile gibi hissetmiyorum açıkçası korkum var biraz bakalım hayırlısı artık ateş ölçüyorum sadece 36.2 falan çıkıyor
m kanCanım bende hamile gibi hissetmiyorum ki çok normal içini ferah tut tiroid önemli onu ihmal etme herşey güzel olcak inş
Ayyyy yaşasın çok sevindim cnm ya diğeri hangi gündüCanım kan verdim bugün 172 çok mutlu oldum ağladım mutluluktan
m kan
Öyle mi bilmyirodumFacete grup acmak burdan çağrıda bulunmak yasak diye biliyorum canim burdaki uyeligin sıkıntıya girmesin diye diyorum yanlis anlama lütfen.
Ay cnm bugüb yapsaydın çıkardı bence merak ettim bakKızlar bugün bat günüm. Bu gruba talibim:) Bir dış gebeliğim oldu daha önce rabbim sağlıklı versin. Dua edin kızlar. Yarın test yapar sonucu söylerim. Pazartesi kan testine koşarak giderim inşallah
Silik çıktı emin olamadım canım. Bekliyim dedim bat günümü.Ay cnm bugüb yapsaydın çıkardı bence merak ettim bak![]()
Hakkında hayırlısı cnmSilik çıktı emin olamadım canım. Bekliyim dedim bat günümü.
Canım kadın doğuma haftaya cumartesi gidcem nasipse sen ne zaman gidiceksin birde kan vericekmisin sen tekrarAyyyy yaşasın çok sevindim cnm ya diğeri hangi gündü
Cnm ben haftaya cuma ya da cumartesi tekrar kan verip ona göre hareket etmeyi düşünüyorumCanım kadın doğuma haftaya cumartesi gidcem nasipse sen ne zaman gidiceksin birde kan vericekmisin sen tekrar
Aynen canım haftaya cumartesi tam 6 haftalık olmuş oluyor inşallah görebiliriz diye düşünüyorum ben artık kan aldırmıyım diyorum normaldi ilerleme ama bilemiyorumCnm ben haftaya cuma ya da cumartesi tekrar kan verip ona göre hareket etmeyi düşünüyorum
Şuan gitsekte göremeyiz çünkü ilk gebeliğimde değerim 4000 lerdeykrn çok çok küçük kese görmüştü doktor ben görememiştim bile düşün
Hatta sabredebilirsem direk sat a göre 6 haftalıkkrn gitsem daha iyi olur kese bebek kalp atışı hepsi bir arada çıkabilir belki onada 2 hafta var![]()
Evet değerin güzel artmış bende çok kan aldırma taraftarı değilimAynen canım haftaya cumartesi tam 6 haftalık olmuş oluyor inşallah görebiliriz diye düşünüyorum ben artık kan aldırmıyım diyorum normaldi ilerleme ama bilemiyorum