• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Günaydın kızlar. Hepimizin bebeklerde ek gıda dönemindeki tıkanma boğulma durumlarında ilk yardımı bilmemiz gerekiyor . Ben de istemeye istemeye youtube dan videolar izledim. Bildigim şeyler yanlışmış. Ve tedirginlğim azaldı bebeğim birşeyler yerken .

Çok doğru en önemlisi sakin kalmak ve ilk müdahale çok önemli ben ilk yardım eğitimi aldığım için rahatım. Ama Allahım öyle bir durumla karşı karşıya,getirmesin.

Kızlar emzirme minderi kullananlar hala kullanabiliyor musunuz. Sığıyo mu bebekleriniz rahat mı. Ben evde çok rahatım bi yere gidince çok zor emziriyorum siz napıyısunuz

Canın ben aldım ama kullanmadım . Alıştım kolunun üzerine kafasını koyuyorum diğer elimlede sariliyorum öyle çok tatlı temas bakisma oluyor

Oo cok erken baslamissin,nasil gidiyor hem is hem bebek hem ev:) ben de haftaya basliyorum..nasil zor geliyor anlatamam..ama mecbur alisacag bir sure sonra..
valla çok zor ve yorucu geçiyor benim doğumumda doğumdan sonra toparlanmam da çok uzun sürdü zaten bir de tam kendime gelemeden işe başladım işim de bayağı yoğun gece uykusuzum Mayıs uyumuyor sabah nasıl kalkıp işe geliyorum hiç anlamıyorum. inşallah senin öyle olmaz rahat olursun çok yorulmazsın

BLW türkiye facebook sayfası var merak ettiklermi oradan aratıyorum. Birde blw market var güzel organik ürünler satıyorlar.
Ya bizim ki de alkışı öğrenmiş kendi kendine çırpıyo elleri yanlışlıkla kendini tokatlıyor ölüyorum gülmekten. Bir de yüzüne üfleyince çok hoşuna gidiyor kahkahalar atıyor.

Benimkide alkis yapiyor bayadrr bizide costuruyorrr hepbirlikte alkis yapiyoruzzz bazen biz yapinca sasiriyor bazen dahada cosuyiorr cok tatli buhalleri

BC9E7078-DC90-42EA-B2B3-9B5F3CCE0608.webp

Kızlar ya dünden beri kızımda böyle lekeler çıkmış egzama gibi duruyor :((((

Eklentiler

• BEB4A132-F9CB-44E8-9773-2BD84FB1BCC7.webp
    BEB4A132-F9CB-44E8-9773-2BD84FB1BCC7.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 71
  • D36873AB-C4DF-4A08-8641-298BA29F020D.webp
    D36873AB-C4DF-4A08-8641-298BA29F020D.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ya dünden beri kızımda böyle lekeler çıkmış egzama gibi duruyor :KK43:(((
Ek gıda vermediysen çok mu giydirdin acaba. Bizimkinin bacağında vardı böyle ama bu kadar değildi. Dr olabilir geçer dedi geçmeyince sebamedin kreminden sürdüm birkaç kez ve geçti. Bir ara sırtında oldu böyle, yine sürdüm ve tek kat giydirdim. Triko battaniyeden de şüphelendik. Artık olmuyor. Sudocrem de iyi gelir elinde varsa

Arkadaslar sormam sacma mi bilmiyorum ama kizim surekli eline gecen herseyle yuzunu tamamen ortuyor ve ellerini ayaklarini asiri heyecanli sekilde cirpiyor.
Agiz mendili, battaniyesi, uyku arkadasi, etrafta buldugu kiyafetleri...
Ara sira yapsa ilgimi cekmezdi ama suanki tek ugrasi bu ve korkuyorum kalin birseyle ortecek diye neden yapiyor onu da anlamadim :işsiz:

Ek gidaya gecmismiydiniz ? Gectiyseniz yedigi birsey de alerji yapmis olabilir. Ya da yeni bi sampuan krem losyon ?

Ek gıdaya geçtiniz mi Can'ım? Özellikle yumurta tattırdıysan o yapabilir?

Ek gıda vermediysen çok mu giydirdin acaba. Bizimkinin bacağında vardı böyle ama bu kadar değildi. Dr olabilir geçer dedi geçmeyince sebamedin kreminden sürdüm birkaç kez ve geçti. Bir ara sırtında oldu böyle, yine sürdüm ve tek kat giydirdim. Triko battaniyeden de şüphelendik. Artık olmuyor. Sudocrem de iyi gelir elinde varsa
Yok ek gıdaya geçmedik. İki gün önce johnsons baby yağını sürmüştüm duştan sonra o mu yaptı acaba. Ama egzama sanırım ya doktora gidicez yarın hem 6.aynkontrolüne. Dün hediye gelen alt zıbını giydirmiştim cıkardım onu kızarıklık azaldı şimdi . Normalde %100 pamuk giydiriyorum çünkü hassas cildi.

Yok ek gıdaya geçmedik. İki gün önce johnsons baby yağını sürmüştüm duştan sonra o mu yaptı acaba. Ama egzama sanırım ya doktora gidicez yarın hem 6.aynkontrolüne. Dün hediye gelen alt zıbını giydirmiştim cıkardım onu kızarıklık azaldı şimdi . Normalde %100 pamuk giydiriyorum çünkü hassas cildi.
Sanirim yagdan olsa 2 gun beklemezdi cikmak icin. Zibin pamuk degil miydi? Bir de yikadiktan sonra utuluyor musun

Back
X