- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
- #40.981
Allah razı olsu canımCanım benim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..babana ve kaana çok dua ediyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsu canımCanım benim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..babana ve kaana çok dua ediyorum..
Günaydın kızlar. Hepimizin bebeklerde ek gıda dönemindeki tıkanma boğulma durumlarında ilk yardımı bilmemiz gerekiyor . Ben de istemeye istemeye youtube dan videolar izledim. Bildigim şeyler yanlışmış. Ve tedirginlğim azaldı bebeğim birşeyler yerken .
Kızlar emzirme minderi kullananlar hala kullanabiliyor musunuz. Sığıyo mu bebekleriniz rahat mı. Ben evde çok rahatım bi yere gidince çok zor emziriyorum siz napıyısunuz
valla çok zor ve yorucu geçiyor benim doğumumda doğumdan sonra toparlanmam da çok uzun sürdü zaten bir de tam kendime gelemeden işe başladım işim de bayağı yoğun gece uykusuzum Mayıs uyumuyor sabah nasıl kalkıp işe geliyorum hiç anlamıyorum. inşallah senin öyle olmaz rahat olursun çok yorulmazsınOo cok erken baslamissin,nasil gidiyor hem is hem bebek hem ev:) ben de haftaya basliyorum..nasil zor geliyor anlatamam..ama mecbur alisacag bir sure sonra..
ayy inşallah umarımAmin inşallah şimdiden çok koruyun nasıl ayrilcam bilmiyorum senin çok erken olmuş çok üzüldüm . Ama buudukce ayrılması dahac zor oluyor onu anladım. Umarım güzel bir şekilde atlatiriz.
BLW türkiye facebook sayfası var merak ettiklermi oradan aratıyorum. Birde blw market var güzel organik ürünler satıyorlar.
Ya bizim ki de alkışı öğrenmiş kendi kendine çırpıyo elleri yanlışlıkla kendini tokatlıyor ölüyorum gülmekten. Bir de yüzüne üfleyince çok hoşuna gidiyor kahkahalar atıyor.
CNM en son ameliyatla kafa kemiklerini yerine koymuşlardı.ameliyat iyi geçmiş ama Kaan'ın ağrıları çok oluyormuş.dün hala uyutuyorlardı.bugün henüz bilgi almadımVeson Kaan'ın durumu Nasıl Can'ım?
Ek gidaya gecmismiydiniz ? Gectiyseniz yedigi birsey de alerji yapmis olabilir. Ya da yeni bi sampuan krem losyon ?Kızlar ya dünden beri kızımda böyle lekeler çıkmış egzama gibi duruyor(((
Ek gıdaya geçtiniz mi Can'ım? Özellikle yumurta tattırdıysan o yapabilir?Kızlar ya dünden beri kızımda böyle lekeler çıkmış egzama gibi duruyor(((
Ek gıda vermediysen çok mu giydirdin acaba. Bizimkinin bacağında vardı böyle ama bu kadar değildi. Dr olabilir geçer dedi geçmeyince sebamedin kreminden sürdüm birkaç kez ve geçti. Bir ara sırtında oldu böyle, yine sürdüm ve tek kat giydirdim. Triko battaniyeden de şüphelendik. Artık olmuyor. Sudocrem de iyi gelir elinde varsaKızlar ya dünden beri kızımda böyle lekeler çıkmış egzama gibi duruyor(((
Ek gidaya gecmismiydiniz ? Gectiyseniz yedigi birsey de alerji yapmis olabilir. Ya da yeni bi sampuan krem losyon ?
Ek gıdaya geçtiniz mi Can'ım? Özellikle yumurta tattırdıysan o yapabilir?
Yok ek gıdaya geçmedik. İki gün önce johnsons baby yağını sürmüştüm duştan sonra o mu yaptı acaba. Ama egzama sanırım ya doktora gidicez yarın hem 6.aynkontrolüne. Dün hediye gelen alt zıbını giydirmiştim cıkardım onu kızarıklık azaldı şimdi . Normalde %100 pamuk giydiriyorum çünkü hassas cildi.Ek gıda vermediysen çok mu giydirdin acaba. Bizimkinin bacağında vardı böyle ama bu kadar değildi. Dr olabilir geçer dedi geçmeyince sebamedin kreminden sürdüm birkaç kez ve geçti. Bir ara sırtında oldu böyle, yine sürdüm ve tek kat giydirdim. Triko battaniyeden de şüphelendik. Artık olmuyor. Sudocrem de iyi gelir elinde varsa
Sanirim yagdan olsa 2 gun beklemezdi cikmak icin. Zibin pamuk degil miydi? Bir de yikadiktan sonra utuluyor musunYok ek gıdaya geçmedik. İki gün önce johnsons baby yağını sürmüştüm duştan sonra o mu yaptı acaba. Ama egzama sanırım ya doktora gidicez yarın hem 6.aynkontrolüne. Dün hediye gelen alt zıbını giydirmiştim cıkardım onu kızarıklık azaldı şimdi . Normalde %100 pamuk giydiriyorum çünkü hassas cildi.