Bence normal canım benim de öyle. Beş dk arayla wcdeyim bıktım resmen. Oturamıyorum işte bile. Çok aşırı ağrın olrsa tabii ki git yine deKızlar napiyosunuuz :) ben bol su içmeye çalışıyorum o yüzden lavabodan çıkamıyorum hala kasık ağrım var ama çok hafif sizcedoktora gideyim mi
Bidahakine çok sıkışırsan bekleme haber ver önceden gir dedi güldü
Canım benim daha başlamadı ama doktorum sordu bulanıyo mı diye. Sonra bebeği gördük ultrasonda daha hareket etmiyor edince bulantı başlar dedi. Benim 5. Haftamda ve henüz yok. 6. Haftadan itibaren başlıyor sanırımKızlar aranızda midesi bulanan var mı?
Bence normal canım benim de öyle. Beş dk arayla wcdeyim bıktım resmen. Oturamıyorum işte bile. Çok aşırı ağrın olrsa tabii ki git yine de
Canım benim daha başlamadı ama doktorum sordu bulanıyo mı diye. Sonra bebeği gördük ultrasonda daha hareket etmiyor edince bulantı başlar dedi. Benim 5. Haftamda ve henüz yok. 6. Haftadan itibaren başlıyor sanırım
Varmı ailede ikiz fln canım? Belkıde ondan dır. Bende merak ettım sımdı. Hayırlısı olsun ınsallah
Canım normal ya benım hala arada agrıyo :)çok değil sızı gibi öyle :) insan tedirgin oluyormus, midem sürekli yemek istiyor mide bulantısı da yok şükür
Benimde 20 aylık olacak 19 buçuk aylık:))
Oy seninki minnosmus
Biz 5 yaşına girincez arayı fena açtık bakalım sanki ilk gebeliğim gibi herşey baştan
Allah bağışlasın sanki herşeyi ilk yasıyorum 5 sene geçince üstünden
İkiz olmasın canm :) Allah gönlüne göre versin inslh. Keseyi görünce anlaşılır ..Kızlar ben pazartesiden beridir kan tahlili yaptırıyorum yükselmeyi takip amaçlı. Değerlerim 2 kat değil 4 kat 4 kat artıyor doktor keseyi görmeden yorum yapmıyor daha ama bir sorun teşkil ediyor mudur bu durum ?
Değerlerim şöyle:
Pazartesi:185
Perşembe:866
Cumartesi yani bugün:3270
Ne diyorsunuz ????
suan sok oldum hareketle ne alakaymis ya o zaman bn boş gebelikte neden bulantı yasadm hemde aşırı bulantı adı üstünde boş gebelik bebek faln yok kese kendi kendine büyüms değerler artms öyle. Bnce hormonlarla alakalı sonuçta ve vücut gebeliğe alisiyo
Senin baya olmuş ben anlayamadım henüz kalp atışını filan da dayamadık kendimi karnındakine ihanet etmiş gibi hissediyorumAllah bağışlasın sanki herşeyi ilk yasıyorum 5 sene geçince üstünden
İnşallah olur da görürsün sonlar daha zor inşallah yaşarsın o zorlukları.Demi ama bn 3. Kez yaşıyorum bu stresi inslh bu kez kucağıma almak nasip olur..daha epey bir yol var ama en telaşlı dönem ilk 12 hafta sanırım ondan sonra 2 testi de yaptırınca rahatliyorsun demi?
sağol canım ailedede hic ikiz yok ama bilmiyorum yinede.ama fazla yükselmesi sorun olcak diye korkuyorumİkiz olmasın canm :) Allah gönlüne göre versin inslh. Keseyi görünce anlaşılır ..
Bencede öyle en yüksek seviyelere çıkınca bulantı oluyo zaten 14. Haftaya kadar beta hgc geri düşuyo en azından bn öyle biliyorum ve bulantilar kesiliyor . Bnm yok henüz 6. Haftayı bekliyorum ozamnda olmazsa bulantm sükur diyeceğim .. çok zor çünkü..bence b-hcg ile alakalı, öyle bisey okumuştum yanlış olabilir
Ben karnımdakıne degılde. Ogluma ıhanet rtmıs gıbı hıssedıyodum. Bende buna karsu suan notrum. Bısey hıssetmıyorum. Hebuz gıtmedın doktora gormedım,belkı ondandır.Senin baya olmuş ben anlayamadım henüz kalp atışını filan da dayamadık kendimi karnındakine ihanet etmiş gibi hissediyorum
Ayy ne guzl dua ediyorsun . Allah razı olsun Rabbim beraber görmeyi nasip etsin tüm arkadaşlarla birlikte ..İnşallah olur da görürsün sonlar daha zor inşallah yaşarsın o zorlukları.
Aman canım olmasın ya cok kotu bısey. Oglumda da olmadı benım bunda da yok sımdılık bısey. Aklıma getırtmemeye calısıyorum. Fazla dusunmeyın hatta hıc dusunmeyın bulantıyı :)Bencede öyle en yüksek seviyelere çıkınca bulantı oluyo zaten 14. Haftaya kadar beta hgc geri düşuyo en azından bn öyle biliyorum ve bulantilar kesiliyor . Bnm yok henüz 6. Haftayı bekliyorum ozamnda olmazsa bulantm sükur diyeceğim .. çok zor çünkü..
Bncede gecikme olduğu günlerde vardı bnm demek ki başka brseydenmis yada psikolojik geçti sonra smdi aklıma getirmiyorum yiyorum durmadanAman canım olmasın ya cok kotu bısey. Oglumda da olmadı benım bunda da yok sımdılık bısey. Aklıma getırtmemeye calısıyorum. Fazla dusunmeyın hatta hıc dusunmeyın bulantıyı :)