Onun baya var daha 21 ocaktı sat :)
Varmı ailede ikiz fln canım? Belkıde ondan dır. Bende merak ettım sımdı. Hayırlısı olsun ınsallahKızlar slm şimdi doktordan geldim bu sefer vajinal ultrason yaptı doktor keseyi kesin görmem lazım dedi ama yine belli belirsiz çok çok minik bişey var dedi 7.1 mm cihazdanmi acaba bilemedim ama bana verdiği kağıtta hiç bişey görünmüyor birde benim myom vardı oda rahim ağzına yakın yerde olduğu için biraz tehlikesi var ama bakalım salı yada çarşamba tekrar gidicem
Birde hcg çok fazla yükselip kesenin hala çok küçük olmasından doktor çoğul gebelik olma ihtimalini de söyledi
İste kan verdı kasıkları fln agrıyodu 35,27 cıktı. Pazartesi tekrar vercek. :)Ooo çok erken amaa
Bn demiştim canm sağol :) bn sıkışık gittim canm belki benmkide daha küçük gözükürduB Biravucmutluluk cnm sen mi yaz demiştin sat 31 aralık yumurtlama 19 ocaktı bnm doktordan geldm keseyii gördük hemd idrara sıkışık olmadan karından 6.58 mm :) darısı kalp atışlarına inşallah 2 hafta sonra gidicem
Can'ım idrara sıkışık öı gitmek gerekiyor? Bi dahakine öyle gideyim daha iyi görünüyorsaBn demiştim canm sağol :) bn sıkışık gittim canm belki benmkide daha küçük gözükürduayy inslh kalp atışlarıni da duyarız haberleselm sürekli döllenme tarihlerini aynı sayılır
Hayırlı olsun canım :) idrara sıkışık olunca daha net oluyor :))) ayy kalp atışlarıni da duyarız inslh Allahım korusun bebeginikızlar merhaba herkese. bugün doktor kontrolüm vardı ve çok şükür bebek de gözüktü :):):):)
5 haftanın içindesin dedi. okadar doluydu ki mesanem normalde bebek görünmez bu dönemde ama gözüktü dedi :) maşallah sübhanallah... 10 gün sonra tekrar çağırdı, kalp atışı görürüz dedi yüksek ihtimal. bir de bazı testler yaparız dedi. bu arada ben iki doz hepatitB aşısı olmuştum üçüncüyü sordum ne zaman yaptırayım diye antihbs testi istedi sonucu şimdi aldım. 1000 yazıyor. normal değer 10dan büyük işareti var heralde bağışıklık almışım ozaman değil mi? bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Daha net oluyor diye biliyorum canm. Ama gecenkinde bn çok sıkılmışm doktor baya sıkışıksn idrarınada dedi . Tuvalet ihtiyacınin yeni gelmiş olması tam ideali bnce..Can'ım idrara sıkışık öı gitmek gerekiyor? Bi dahakine öyle gideyim daha iyi görünüyorsa
amin canım hepimizinkini inşallah :)Hayırlı olsun canım :) idrara sıkışık olunca daha net oluyor :))) ayy kalp atışlarıni da duyarız inslh Allahım korusun bebegini
Sna bise demedimi doktor. Bna dedi ki nasıl sıkışmışsn böyle dedi bn doktordan çıkınca direk lavaboya gittim :)amin canım hepimizinkini inşallah :)
kesinlikleee benden önce bir hastası daha olsaydı resmen altıma yapcaktım o kadar zor tuttum valla :)
Ona göre ayarlayım o zamanDaha net oluyor diye biliyorum canm. Ama gecenkinde bn çok sıkılmışm doktor baya sıkışıksn idrarınada dedi . Tuvalet ihtiyacınin yeni gelmiş olması tam ideali bnce..
Ben tam ayarlamistm Dr 10dk geç geldiOna göre ayarlayım o zaman
Hahahaha. Şu zamanlar çok stresli ya Yok keseyi gördük Yok bebeği Yok kalp atışı Yok ikili test Yok üçlü test. Gözümde canlandı koskoca maziBen tam ayarlamistm Dr 10dk geç geldi
Çok sevindim canm daha iyi ol inslh :) su içmek iyidir bnde susuyorum yedikce iciyorum :)B Biravucmutluluk canım valla allah razı olsun ayvayı soylemıstın ya yedım. Ayy bı ıyı geldı bıde acayıp susatıyo. Neyseki mıdem daha iyi.
Demi ama bn 3. Kez yaşıyorum bu stresi inslh bu kez kucağıma almak nasip olur..Hahahaha. Şu zamanlar çok stresli ya Yok keseyi gördük Yok bebeği Yok kalp atışı Yok ikili test Yok üçlü test. Gözümde canlandı koskoca mazi
Sna bise demedimi doktor. Bna dedi ki nasıl sıkışmışsn böyle dedi bn doktordan çıkınca direk lavaboya gittim :)